1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (5 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...
 • Charlotte Lotus Sommer 25. maj 2012 at 03:28

  Du er en inspiration!

  Tak for dine altid inspirerende og gode videoer.

  De giver mig en smil på læben!

 • Halfdan Timm 25. maj 2012 at 04:35

  Havde jeg en bil, så havde jeg gjort det samme. Fedt at se hvordan vejret kan nydes på forskellige måder som fx i stilhed og ro i bilen!

  Men jeg må nøjes med at sætte med ned i universitetsparken med min Chromebook og nyde vejret dernede. Det går nu også lige. 😉

 • Flemming Nim Holm 25. maj 2012 at 05:46

  Det virker meget bekendt. Kan supplere med, at det kan være godt med et tæppe, en campingstol (de fold-bare), en hængekøje og et lille koge-apparat (til en kop kaffe). Mine tanker får lidt ekstra krudt, når jeg gør lidt ekstra ud af øjeblikket.

 • Nina 25. maj 2012 at 05:47

  Det er bare så god karma, at du er så positiv og givende altid. Fedt Martin! Tak og go’ weekend

 • Anders Helbo 27. maj 2012 at 03:51

  Fedt Martin.

  Har selv lige gjort det samme. De gamle er taget på en uges ferie, så jeg har lånt deres lille hus – som ligger ved en kæmpe går – ude på landet. Fred, ro, fuglene der pipper, bierne der summer og udsigt ud over Århus Bugt. Kan det blive meget bedre? Næ, for mit projekt Aarhus Innovation er for alvor skudt i gang, imens jeg sidder her på bakketoppen og kigger ud over vandet. De sidste par dage her, har fået mig til at få flere idéer omkring, hvordan projektet skal udvikles.

  Kan kun – lige som Martin Thorborg – anbefale naturen, hvis man lige trænger til at få tømt hjernen, og fyldt den med nye idéer og tanker igen.

  Ha’ en god pinse!

 • Brian Reinhold Jensen 1. juni 2012 at 14:20

  Kender det godt, jeg har selv gjort det samme i flere år. Enten bilen som du gør, eller båden jeg er så heldig at have. Bare ud et sted hvor der er ro.

  Hvis jeg kører mellem møder sker det også at jeg kører fra motorvejen og finder en skovvej, og holder et lille møde med mig selv. Istedet for at holde ind på rastepladser og drikke dårlig kaffe 🙂

  /Brian

 • Lars Holdgaard 2. juni 2012 at 15:25

  Haha – god pointe. Jeg foretrækker også at gå / løbe en tur – enten alene eller sammen med min samarbejdspartner. Det giver en utrolig kreativitet, i forhold til at sidde og stirre ind i skærmen.

 • Føns 4. juni 2012 at 09:34

  Inspirerende, Martin.

  Ser frem til at få ny laptop med et batteri med lang holdbarhed, så skal jeg også på arbejde i den danske natur 🙂

 • Lars Q 4. juni 2012 at 14:09

  God idé… Jeg har også tænkt på at klaske et reklameskilt med http://www.odensemagasinet.dk/ på den bærbare, og så bare tage på Café-rundtur, og sidde og arbejde dér.

  Dels er det jo en gratis reklameplads, dels kan man komme lidt væk fra det kedelige skrivebord, og ikke mindst kan man komme i direkte kontakt med en masse mennesker.

 • Kirsten Sydendal 5. juni 2012 at 12:08

  Ja, Danmarks landdistrikter er undervurderet!
  På Fejø har vi altid freden og den smukke natur omkring os – skabt til at tænke store tanker og lade op i.
  Fejø efterlyser – som mange andre steder uden for storbyerne – nye børnefamilier og iværksættere. Overvej det, for Fejø er vitterligt et skønt, skønt sted. Når alle landdistrikter lukker og slukker, vil Fejø være et af de allersidste steder. Det tør vi love, for vi har en kampgejst og vilje til at udvikle os ud over det sædvanlige.
  Vi har Åben Ø på lørdag 9. juni. Kig forbi og få en kop kaffe og en øsnak!
  http://fejoeliv.dk/?p=7554
  Hilsen Kirsten Sydendal, http://www.fejoeliv.dk

 • Flemming Nim Holm 13. juni 2012 at 06:58

  Vil lige supplere med senestes gadget til udendørskontoret: Bluetooth-tastatur til tablet. Det giver lidt bedre arbejdsvilkår, uden at man skal pakke en kuffert.
  Dette skrives ved vest-volden… og ind i mellem er der solskin.

 • Skriv en kommentar