Mit navn er Martin Thorborg og jeg er virksomhedsleder, foredragsholder, Hotelejer, forfatter og ret glad for min familie 🙂

I min dagligdag er jeg adm. direktør i Visma Dinero, hvor jeg leder og arbejder med 85 fantastiske kolleger, som servicerer mere end 75.000 danske virksomheder med deres regnskab. Det er en rigtig dejlig arbejdsplads, hvor vi hver dag stræber efter at gøre det bedre for vores kunder og samtidig have et rigtig godt sammenhold.

Ved siden af  det, arbejder jeg med Amino, Saxis, GoLearn, nBoard, Capino, Amalo og mine to Bornholmske Hoteller “Hotel Klippen i Gudhjem” og “Therns Hotel i Gudhjem

Det er små innovative virksomheder jeg ejer en del af og hjælper med at nå deres mål.

Så skriver jeg og medvirker i forskellige bøger. Den nyeste hedder “Fra Led til Leder” og er en bog om min rejse som erhvervsleder og alle de udfordringer jeg skulle igennem, før jeg blev ret god til det 🙂

Slutteligt holder jeg 15-20 foredrag om året og du kan se mere og booke mig lige her

Vil du i kontakt med mig, er jeg lettest at få fat i på mail:

martin@thorborg.dk

De bedste hilsner

Martin Thorborg

Ps. Husk at følge mig på Facebook, der deler jeg mange gode ting