Jeg holder foredragspause indtil videre til 2025, da jeg drosler lidt ned, sorry ❤️‍🩹

Da jeg ansatte min første medarbejder i 1993 og fik min debut som leder, stod frustrationerne i kø. Og efterhånden som jeg ansatte flere, blev udfordringerne større og større.

Hvorfor var de ikke altid motiverede? Hvorfor gjorde de ikke bare det de blev betalt for? Hvorfor kom de ofte for sent osv.

Jeg læste tonsvis af bøger om ledelse, men lige lidt hjalp det. Det virkede som om der ingen facitliste var og det hele kulminerede den dag jeg i frustration, sparkede hul i en dør og skreg i afmagt…
Det blev et vendepunkt og langsomt begyndte jeg at forstå de ret enkle mekanismer, der gør forskellen på god og dårlig ledelse.

I dag er jeg direktør i regnskabsprogrammet Dinero, som jeg var med til at stifte i 2012, men som siden 2017, er ejet af den norske koncern Visma.
Dinero er at de meste innovative virksomheder i Danmark, har et solidt økonomisk overskud og ekstremt glade medarbejdere, med en eNPS på 89 (75 er verdensklasse)

Så hør min historie som leder og forstå:

* Hvorfor ingen i Dinero, generelt, arbejder mere end 37 timer

* Hvorfor jeg aldrig bruger bonus

* Hvorfor og hvordan jeg måler næsten alt

* Hvordan jeg holder på nogle af de meste eftertragtede medarbejdere i Danmark, uden at give dem mere i løn end konkurrenterne

* Hvordan jeg rekrutterer dygtige medarbejdere, uden brug af headhuntere

* Hvordan jeg har indrettet det optimale kontormiljø

* Hvorfor det dine medarbejdere klager over, sjældent er det de er frustrerede over

Og meget, meget mere 🙂

Foredraget er ikke en opskrift på god ledelse (for den findes ikke). Men en peptalk i, hvordan du selv kan finde din egen personlige stil, der giver dig succes som leder. Tilsat mange gode konkrete historier du kan lære af og masser af god energi og højt humør.

Jeg holder det på ca. 60-70 minutter og det kombineres rigtig godt med 15 – 30 minutters spørgetid.

Se de mange rare tilbagemeldinger på Facebook, efter jeg holdt det for 700 ledere i Århus – klik her

Jeg sætter en kæmpe ære i at hvert foredrag bliver en stor succes og holder derfor maks. 20 foredrag om året. Det sikrer at jeg er top motiveret og virkelig giver jer fuld valuta for pengene.

Send mig en mail og hør nærmere.