1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (18 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...

Folk der læste denne, læste også

 • Cammilla Rysgaard 6. maj 2011 at 01:08

  God pointe! Den vil jeg tage til mig.

  Var ellers lige kreativ, tænkte på en Thorborg Apps der kunne fungere som vækkeur, så kunne du lige komme med 45 sekunders opsang inden dagen starter 😉

  Kh Cammilla

 • Maj Wismann 6. maj 2011 at 01:27

  Hej Martin
  Hold op, hvor har du bare ret. Jeg oplever nøjagtig det samme – sidste år, da jeg var 1 uge i Thailand med min søn og vi lå og flød ved poolen, jokede jeg med, at jeg faktisk burde kunne trække sådan en ferie fra i mit firma, fordi en masse super gode ideer pludselig kom væltende 😉
  Hav en dejlig dag “overthere”
  De bedste hilsner
  Maj Wismann

 • Brian Reinhold Jensen 6. maj 2011 at 01:43

  Hej Martin,

  Dette er en af dine allerbedste podcasts, hvis ikke den bedste.

  Rigtig god pointe og hvor har du ret – jeg har selv været der flere gange :-/

  Stor hilsen
  /Brian
  Der lige har skrabet is af bilen, så glæd du dig over regnvejret 😉

 • Dennis Duvald 6. maj 2011 at 02:24

  Hej.

  Lyder rigtigt.

  Nu da ferien snart nærmer sig, vil jeg denne prøve at holde rigtig ferie, hvilket vil sige at undgå at tænke på diverse arbejdsprojekter mens jeg sidder i vandkanten 🙂

  God ide med en Thorborg app 🙂

 • Annette Lund Andersen 6. maj 2011 at 05:26

  Hej

  Jeg kan skrive under på at der i år skal holdes ferie – vi gjorde det ikke sidste år og den fejl begår vi ikke igen.

  God weekend 🙂

 • Jakob Møller 6. maj 2011 at 15:19

  Hold nu helt kæft hvor har du ret, Martin! Go’ sommer…

 • Gitte Koldtoft 8. maj 2011 at 07:15

  Tak. Har selv tendens til at glemme at holde fri og ferie. Elsker mit arbejde så meget, at jeg ikke føler, at jeg arbejder, men at jeg leger. Men du har ret. Hjernen har virkelig godt af “stand by” i ny og næ. Tadaaaa enerGitte.dk

 • Steen Olsen 9. maj 2011 at 04:37

  Det er faktisk netop noget af det jeg fokuserer allermest på at indterpe hos mine kunder. Ikke specifikt i relation til ferie, men mere helikopterblik og mindre drift…

  Jeg ved godt, at driften skal klares, men pointen er, at hvis man formår at bevare overblikket, så bliver driften automatisk væsentlig mere effektiv og dermed er der mere tid til udvikling og vækstskabende tiltag. Og i den forbindelse er ferie naturligvis et væsentligt element på samme måde som weekenden er det i løbet af en arbejdsuge. Og så er det i øvrigt ret nemt at booke en forlænget weekend i ny og næ, hvis batterierne skal lades op… Det er som regel rigtig godt givet ud 🙂

 • Solbriller 10. maj 2011 at 20:41

  Ferie = clearet hovedet, og dermed har man energi og tænker mere klart… Ingen kan tænke 100% klart, hvis de er stresset eller presset…

 • Skriv en kommentar