Alle folk er motiveret af forskellige ting og finder man deres motivation, så er det langt letter at tilfredsstille deres behov og dermed tjene flere penge 🙂

Jeg har forøvrigt sat mit hus i Holte til salg, vil du se det – Klik her
Jeg har også taget nogle private billeder, se dem her

Dbh Martin

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (17 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...

Folk der læste denne, læste også

 • Simon Falkentorp 11. januar 2011 at 05:34

  Glimrende vinkel på en vigtig pointe – i øvrigt også i andre af livets aspekter. En ting der slår mig mht. links lige under vidoen “Folk der læste denn, læste også:” Jeg klikker ikke på disse fordi andre også har klikket på dem, men for at se nogle flere – og til en vis grad beslægtede – af dine casts. I stedet for links, genereret af statistik, ville jeg personligt være endnu mere interesseret i: “Martin synes også du skulle se disse:” eller endnu bedre: “Disse vidocasts har du ikke set:” Det sidste baseret på IP-registrering. Altså at man foreslås andre casts, som du foreslår, samt casts efter beslægtet emne, men som Amino registrerer, at jeg ikke har set. How about that?

 • Simon Falkentorp 11. januar 2011 at 05:36

  … jeg kan nemlig langt fra altid huske på titlen, om jeg har set den eller ej.

  Hilsener, Simon
  Video konsulent / Web-TV underviser

 • Bjarne Ravn 11. januar 2011 at 09:04

  Hej Martin

  Sjov historie som sikkert mange med børn læser. Motivationsfaktoren er afgørende, ja.
  Et lille tip til dem med børn i snart cykelalderen. Giv dem en løbecykel uden pedaler og støttehjul, så lærer de atholde balancen på to hjul. Når de bliver 3-4 år og får den første rigtige 2-hjulet, kan de fleste køre på den med det samme. Sæt aldrig støttehjul på. Det ødelægger balancen.

 • Torben Svane 11. januar 2011 at 14:14

  Glimrende indlæg Martin. Og angående cykeltræning. Væk med støttehjul.
  Det gælder i alle andre livets forhold.

  Dog er der en ting, som bør tænkes over, når du opfordrer til at analysere folk på Facebook eller lignende steder, hvor man kan tage temperaturen på købelyst.

  Der er meget stor forskel på ØNSKER og BEHOV.
  Det er kernen i behovsafdækning. Og en udbyder der behovsdækker og ikke ønskeafdækker, er efter min bedste overbevisning, den bedste købmand.

  Men igen – glimrende indspark. Da mange helt glemmer din pointe, da egen behovsdækning kun er ens egen.

  Ps. Jeg nyder dine små film. Specielt om morgenen, hvor jeg skal langtids opvågne i badet og af og til tænker lidt på det seneste Don Martin indslag fra US.
  Dejligt med et spark i røven, lige inden man skal ud af døren.. På den måde kommer det forreste ben altid først :-).

 • Jan Rasmussen 12. januar 2011 at 10:19

  Godt indlæg. Jeg har selv en fire-årig, der skal lære at cykle, når vejret bliver lidt bedre her i DK (mindre is på vejene). Jeg vil prøve den med sedlerne, det var joh slet ikke klar over.

  Forskellige mennesker har forskellig motivation – det ved vi jo egentligt godt, hvis vi bare reflekterede lidt over vores egen hverdag. Som du nævner det er vi bare ikke gode nok til at implementere det.

  Det kunne være interessant at høre web statistikken for jeres hus. Hvor meget gør din eksponering i forhold til hvad Home ellers får på et hus som jeres. Og måske mere interessant, seriøse henvendelser, for at luse os nysgerrige ud 😉

 • Lars 13. januar 2011 at 07:49

  Haha – Jeg så den på min iPhone imens jeg var nede og give den gas på motionscyklen i centret.. Der kom nogle grin!

  Ikke nok med at det er en rigtig gode og lærerig historie, så har du jo så evig ret. Som der skrives i “How to win friends and influrence people”: For de fleste mennesker er det sødeste ord i verden deres eget navn!

 • Kim Vinberg 19. januar 2011 at 18:28

  Hygger mig rigtig meget med at se dine film. Bliver meget bedre når der er billede på.
  At “true” med at sælge julegaven er måske lidt ondt, efter min mening. Bagvendt julemand 🙂
  Men det virkede – 5 stjerner for det 🙂

  Nu hvor du er på familie emnet og har en på 4. Jeg har skrevet en lille historie som vil passe i ca. den alder som noget oplæsning før der skal soves, eller hvornår man har lyst til at læse for sine børn. Så tænkte jeg. Kunne det ikke være noget for dig Martin (og andre) at få en kopi af den på mail, så kan du / i læse den for dine børn hvis i har lyst.
  Bare send en mail til mig på kim (snabelA) dicm . dk (senest 20 feb. 2011) – så sender jeg en PDF fil med den tilbage, inklusiv lidt info omkring den (hvorfor jeg skrev den osv.) indenfor en dags tid.

  Venlig Hilsen
  Kim

 • Peter 20. januar 2011 at 10:11

  Er du vild hvor du snakker hr. Thorborg. Fik du tæsk som barn siden du skal snakke så meget som voksen? Det vælter jo ud med selvmodsigelser og varm luft fra dig. Men det er sgu underholdende at høre dig, vi bruger dig som pauseklovn her på kontoret.

 • Thorborg 20. januar 2011 at 16:40

  @Simon, jeg har bare ikke tiden, dette projekt er bare min hobby 🙂

  @Bjarne, helt enig, jeg pillede dog bare pedalerne af ungernes cykler og sparede de penge 🙂

  @Torben, det har du sikkert ret i, så klog er jeg ikke og tak for ros, den er jeg glad for.

  @Jan, huset er set godt 20.000 gange og der er bestilt to fremvisninger. Men jeg tror det bliver bedre til foråret 🙂

  @Lars, tak for det 🙂

  @Kim, jeg havde heller ikke nappet den, men det gav hende motivationen, og tro mig, hun er stolt! Mht. historien, så send den bare til martin@thorborg.dk og tak for det 🙂

  @Peter, jeg håber din kommentar gør dig i godt humør, du må have brug for at afreagere pga. et eller andet. Håber det hjalp.

  Dbh Martin

 • Ask Hybel 20. januar 2011 at 16:49

  Hej Martin

  Jeg synes du sammenblander begreberne bevægelse og motivation. Din fortælling om din søn der lærer at køre på cykel fordi du “lokker” med en fjernstyret båd er fin – men mener ikke at du nødvendigvis har ramt hvad der motiverer ham. Du har blot fået en bevægelse i gang, som i øvrigt nok har været kortvarig. Det bygger på en klassisk behavioristisk tankegang, der udspringer i idéen om at belønning giver motivation. Det tror jeg personligt ikke på, og det kunne være interessant med et indlæg om hvad der motiverer dig – har på fornemmelsen af at det hverken er godbidder, bunusordninger eller fryns.

 • Thorborg 20. januar 2011 at 17:01

  @Ask, det er muligt jeg blander tingene sammen, men det virker.
  Min søn gad ikke cykle uden støttehjul, jeg lokkede med en båd og han lærte det.
  Så uanset hvad vi kalder det, så virkede det.

  Dbh Martin

 • Ask Hybel 20. januar 2011 at 17:11

  Hehe ja, det er sgu egentlig en god pointe 🙂 Det handler mest om hvad der virker i den enkelte situation, ikke hvad vi kalder det – dit pragmatiske gen slår aldrig fejl! Forstået positivt, for det er det gen der gør dine indlæg værd at se…

  For det er de sgu!

 • Mikkel Mikjær Christensen 20. januar 2011 at 22:56

  Jeg fatter ærlig talt ikke at du lader jp.dk bruge dine indlæg .. konsekvent sider der en journalist og pakker dine indlæg ind i negative overskrifter og twistende artikler og for at runde det hele af bliver du høvlet i gulvet bagefter af en flok bøvhoveder … jeg fatter ikke du finder dig i det! (eller jo det gør jeg jo så, det har nok noget med trafik og besøgende at gøre … men jeg bliver stadig frustreret på dine vegne hvergang jeg ser det)

 • Thorborg 24. januar 2011 at 12:15

  Mikkel jeg er meget enig, det er frustrerende. Men de har lovet at ændre en del ting, så nu må vi se.

  Dbh Martin

 • Skriv en kommentar