Min ven Anders gav mig en udfordring og den har jeg taget op.
Vi skal se hvem der kan tabe sig mest frem til den 31. januar.
I princippet rager det dig en høstblomst, men jeg har nogle tanker som måske kan inspirere dig.

Hvis du har let til tårrer, så hold dig fra billederne af min krop herunder.
Jeg kommer med opdateringer her på siden ca. en gang om ugen, så er du advaret.

Du kan følge mit vægttab på Twitter: @slankethorborg

Og min patetiske ven som snart taber, kan du følge her @one2speak

Første billede forfra
Første billede fra siden
En måned er gået
En måned er gået
Sidste billede efter små 40 dage
Sidste billede efter små 40 dage

Så nåede jeg i mål og som du kan se, blev jeg godt solforbrændt efter en lang løbetur på stranden 😉
Og så tabte jeg håret 😉 Det gav vel yderligere 25 gr. og lidt har vel også ret ikke?

På de små 40 dage har jeg tabt 10.4 kg. eller 10,9 % af min kropsvægt.

Min ven Anders tabte 9.4 kg. men da han er en lille filejs, så tabte han 11,5 % og blev derfor vinder øv!

Men jeg er nu godt tilfreds. Jeg satte et mål på at tabe 10 kg. og tabte dem + 400 gr. så det er ok, men jeg hader da at tabe 😉

Nu er tanken ikke blot at holde vægten, men at tabe yderligere 5 kg. over det næste år.
Jeg orker ikke at gøre det hurtigere, da den sidste uge har været mere end hård.

Og så en lille video da jeg gik på vægten sidste gang:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RHJXcdEx8nQ[/youtube]
Og jeg vejede faktisk tæt på 100 kg for et år siden, se her:

Et års vægttab

Og en video om hvordan jeg tabte 10 kg. på 40 dage:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XTAWZdp7–g[/youtube]

Dbh Martin

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (8 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...
 • Chr T 21. december 2010 at 18:08

  Den vinder du nemt Martin. Der er jo masser at tabe af 🙂 Måske du finder fifs i Tim Ferris nyeste bog. Gi den gas

 • John Nielsen, Nielco IT 21. december 2010 at 18:13

  Hej Martin,

  Det er et flot ambitiøst mål, du har sat dig. Og det skal du nok nå.

  Jo, det KAN faktisk godt lade sig gøre at smide 10kg i januar, trust me. 🙂

  For ganske få år siden tog jeg selv den samme beslutning som du netop har gjort, og smed 10kg i løbet af 4 uger i januar. Det gav mod på nye mål og sejre, og jeg endte med i alt at smide i alt 20kg på 5½ måned.
  Det er en helt ubeskrivelig fantastisk følelse at opnå sådan en sejr, som et vægttab fra 99 til 79.kg

  Vil egentligt ikke ønske dig held og lykke, for det at opnå sådan en sejr, som du har sat dig som mål, har intet med held at gøre.
  Med den sejrsvilje du har, er jeg virkeligt sikker på, at du når målet.

  Dbh. John

 • Max Thrane 21. december 2010 at 18:17

  You go, girl! Bliver spændende at følge med, helt sikkert 🙂

 • Peter Drejer 21. december 2010 at 18:48

  Hej Martin

  Jeg har ved hjælp af madlog.dk smidt 5.3 kg. fra 20/11 til 20/12 uden at motionere meget. Man skal tænke over hvad man smider i hovedet og det hjælper at skrive ind hvad du propper i hovedet :o)
  Husk at indtage ca. 1000Kcal mindre end det daglige behov ;o)

  De bedste hilsner og ønsket om en glædelig jul og godt nytår

  Peter Drejer Christensen

 • Søren Romlund 21. december 2010 at 18:56

  OMG, – Den have jeg godt nok ikke set komme !!!
  Men respekt. Det bliver sjovt at følge med i. ! 🙂

 • Anja Lysholm 21. december 2010 at 19:01

  Det bliver et spændende “kapløb”! Du er jo altid særdeles overbevisende, meeeeen jeg tror nu du får kam til dit hår. Er der ikke noget med at Anders er tidligere elitesportsmand i en eller anden retning? (Muskelopbyggende motion kan selvfølgelig være en ulempe når det er vægttab I måler, men vindermentaliteten må være i orden).

 • Kim Vinberg 21. december 2010 at 19:07

  heh, også lige startet på “slankekur” igen – løber flere gange om ugen, godt nok hårdt og anstrengelses astma hjælper ikke på det, men jeg gør det 🙂 Mit mål er 75 kg den 20 jan. og jeg er på 80 kg.

  Jeg løber alene og motivationen er ikke i top når alt skal gøres alene. Men det at dele sine mål og sin træning med andre hjælper MEGET 🙂 Men jeg skåner folk for at se min mave!

  Jeg bruger så sportypal.com (fandt det for nogle dage siden) til at dele min træning, sammen med min HTC telefon. http://sportypal.com/Workouts/Details/820111
  Vægten holder jeg for mig selv 😀

  Jeg har tidligere tabt mig 15 kilo på 4 uger, og det er godt nok hårdt, men kan lade sig gøre.

  og selvfølgelig vinder du Martin – og synes du skal dele hvordan du træner også, når du har vundet selvfølgelig 🙂

 • Simon Zeeberg 21. december 2010 at 19:20

  Oh the Irony!

  Har netop fået henvist en bog om at blive et supermenneske (sikkert samme bog) og havde sat mig for at træne mine spaghettiarme lidt – efter 10 sider ender jeg med en pose Jelly Belly og youtube.. Altid noget mine overspringshandlinger leder til en øretæve fra Thorborg så man kommer på sporet igen :-.

  Nytårsfortsæt starter i nat, ikke nogen tids-zone undskyldninger her 😀

 • Rosenstand 21. december 2010 at 19:39

  Hold da op – det har du skjult godt, bassemand! Sikke da en bæller 😉

  Held og lykke med projektet. Som du ved, står jeg med en back-up plan til dig hvis det skulle knibe at nå målet. Og jeg har smidt 15 kilo på den “kur”, som faktisk ikke er en kur men blot lidt omtanke.

  Med ønsket om at du bliver en rigtig LOSER:

 • Morten Vestergaard 21. december 2010 at 20:12

  Held og lykke med det Martin.. Du vinder selvfølgelig..

  Da jeg så din video kunne jeg ikke lade være med at tænke på et gammelt blogindlæg af Steve Pavlina der handler om lidt henad det samme.. Så det deler jeg sgu lige 🙂

  http://www.stevepavlina.com/blog/2005/04/30-days-to-success/

  God jul til alle 🙂

 • Olsen 21. december 2010 at 21:50

  Skelner i slet ikke mellem tab af fedtmasse og fedtfri masse?

  To væsentlige ulemper ved et vægttab på ca. ti kilo på to uger er risikoen for tab af fedtfri masse og risikoen for fremkomst af strækmærker.

 • Olsen 21. december 2010 at 21:52

  Der skulle selvfølgelig have stået fem uger.

 • Tanni 22. december 2010 at 02:12

  “Hvis du sigter efter månen, lander du blandt stjernerne” – var det den du ledte efter? Anyways; held og lykke med projektet; glæder mig til at følge dig. Jeg er i øvrigt en sand mester i hurtigt vægttab – så let me know, hvis du skal have nogle tips! 🙂

 • Lasse Kjær 22. december 2010 at 03:50

  Spændende projekt!

  Glæder mig til at se hvad du synes om bogen – er sikker på den kan hjælpe dig godt på vej.

  Som en anden også har været inde på, så er det nok en god ide også at medregner jeres fedtprocent som en faktor i væddemålet. Vinderen skal vel være den som har tabt mest _fedt_ ift. udgangspunktet?
  Hvis i udelukkende kigger på vægten, så vil motion og særligt styrketræning, være en ulempe, da en forøgelse af muskelmasse kan betyde at jeres vægt ikke ændre sig, på trods af at I smider en masse fedt.

 • Nicolai 22. december 2010 at 04:47

  Hold nu kæft – det er det første indlæg fra dig hvor jeg har tænkt, fuck jeg skal igang nu!

  Helt seriøst, er jeg den eneste der sidder og tænker fuck der fik han sku bankede noget ind i hovedet på mig??

  Martin du skal da være terapeut!

  Flere af den slags indlæg hvor du virkelig fremtoner på den måde, tak!

  Rigtig god jul…

 • Torben Rudgaard 22. december 2010 at 05:04

  Martin du har sgu da fået MAN-BOOBS!!!! 😀
  Din fede burger-konge :-))

  Anyway, jeg har lige vundet mit 100.000 Baht væddemål og tabt mig 10 KG på 31 dage… så du ka få lidt inspiration fra mig også… jeg har lagt det hele op med fotos her:

  http://www.facebook.com/album.php?aid=239632&id=580233456&l=8ac4de0d46

 • Christina 22. december 2010 at 05:08

  Man kan godt tabe sig 10 kg hvis der er noget at tage af. og man taber sig også af vægt træning det er bare at træne på den rigtige måde. faktisk er det det man anbefaler nu om dage kvinderne har bare ikke opdaget det helt inu. men undersøgelser viser at man fedt forbrænder langt mere. hvis man gerne vil forbrænde kalorier på den doven måde skal man gå i infrarød der kan man forbrænde 300 kalorier på en halv time. og så kan man jo sidde i frem og visualisere sine mål smart ikke. personligt går jeg ikke ind for det med at skal kigge på kalorier man indtager kun hvis man intet begreb har om hvad er sundt eller usundt. det handler mere om sund fornuft og stoppe mindre ind end man forbrænder og selvfølgelig træne. det er i mit univers meget vigtig med træningen da du strammer bøfferne op og evt. undgår det løse skin der er blevet uvidet af det fedt lag du har haft. har set mange der bare har gået efter madplan uden træning og så har fået løst skin ikke det jeg ønsker for dig martin. og så go for it.

 • Frederik Trovatten 22. december 2010 at 05:21

  Hvis du skal have lidt inspiration til din slankekur så synes jeg du skal kigge her. Og nej det er ikke en standard “How to loose weight” guide 😉 http://www.netspiren.dk/info/Tab-dig-med-garanti-1-339l1.aspx

  Good luck

 • Martin 22. december 2010 at 05:42

  Thorborg det hedder livsstilsændring!

 • søren 22. december 2010 at 05:53

  Hvis Martin skal tabe sig, så er der kun 1 vej, det mentale.
  Man skal kunne holde fokus hver uge.

  Måden jeg tabte mig på, var ved at lave en fast plan, hvor skal jeg løbe, hvor langt skal jeg løbe, hvor meget tid tager det, hvordan skal jeg håndtere selve opgaven, skal jeg varme op i 10-20 min før.
  Hvordan for jeg holdt fokus, skal jeg have en ven eller familie medlem ind over, som holder en ved, når det bliver svært.

  Man faktisk spise som man plejer, uden alt for meget fedt naturligvis i kosten, hvis man bare løber 3-4 gange om ugen, i mindst 1-2 timer af gangen.
  Men det tror jeg ikke Martin har hverken tid eller løst til.
  Men det virker stort set på alle, prøv det i bare 1 eller 2 md, tro mig du vil få et chok hvor meget du har tabt dig.

  Det eneste det gælder om, er at få pulsen op, i en længere periode.
  Kroppen forbrænder op til 20 timer efter du har været ude og løbe, så begynder kroppen af svede flere timer efter du har været ude og løbe, er det fordi du har gjort et godt stykke løbe arbejde, og den er ved at forbrænde fedtet for dig. Selv når du ligger i din seng og sover.

  Drop alt det smarte med puls og løbe urer, det er nået pjat, det vigtigste er bare at man for løbet, så skal kiloene nok rasle af dig.
  Og husk at drikke rimeligt med vand i massevis, efter du har været ude at løbe, da kroppen forbrænder voldsomt meget væske som du taber, og skal have opbygget igen.

 • Henrik Blunck 22. december 2010 at 06:01

  Super standpunkt. Skal der tabes, så skal der tabes. 🙂

  Jeg beundrer de mennesker som har en høj forbrænding, og kan spise hvad som helst. Vi andre kan dårligt kigge på en flødesovs uden det sætter sig på sidebenene – men det er jo, som bekendt, ingen undskyldning for at lade stå til.

  Jeg skrev oprindeligt min blog – som linkes til i navnet – som modspil til den fysikisme som er ved at optage det meste af pressen. Rygere, fede (romantisk buttede), og flere andre grupper kan dårligt gå på gaden uden folks fordømmende blikke. Det rene vanvid!

  Men jeg erkender, at vægten også for mit vedkommende VAR kommet for højt op, og jeg har sat lignende mål. Jeg har ikke skrevet det store om de mål, for jeg vil hellere fortælle når succesen ER i hus frem for den “almindelige” metode.

  Men sådan er vi så forskellige. Jeg committer til processen, men gider bare ikke være som andre… 🙂

 • Heidi 22. december 2010 at 06:14

  🙂 Fantastisk Martin – god kamp!!

 • Michael 22. december 2010 at 06:27

  Mindst lige så spændende som at se Amins, Bamses og Alex Nyborgs slanketure.

  Jeg får jo nok på puklen for det her og får at vide, at så kan jeg sgu da bare lade være med at læse indlægget og lade være med at følge Thorborg.
  Men ærligt, hvad specielt er der ved at følge en ‘kendt’ slankekur forårsaget af forkert levevis?

  Og skal jeg heppe, sige tillykke og det var vel nok flot Hr Thorborg, at du selv kunne slanke dig?

  Eller er det bare udslag af en eller anden indstilling, man skal have, når man bliver et ‘mediemenneske’ og fælleseje, at man så også skal fremvise sin slankekur. Og så lige op til nytår. Så mangler vi bare lige smøgerne og sprutten.
  Jamen, er det da ikke bare familien Grønkål?

 • søren 22. december 2010 at 06:39

  Mickael hvis man vil tabe sig, så drikker man hverken rødvin eller sprut eller spiser chokolade, Så det skal Martin helst ikke indtage.

  Men almindelig føde med fuldkorn brød m.v. er helt fint. Man skal bare passe virkelig på med læskedrikke som cola og juice, det er nok de værste af dem alle.

  Der er så meget sukker i, at bare 1 cola kan smadder hele kuren. Men spiser man ellers normalt morgen middag og aften, uden de store arm bevægelser så går det nok.

  Man skal bare virkelig tænke meget over det man drikker, for det sætter sig på kroppen lige med det samme, da det optages lyn hurtigt. Så bare 1 glas juice er nok til at, en løbe tur på 20 km er gået tabt. eller 2 stykker chokolade.

 • Michael 22. december 2010 at 06:46

  Søren: Pointen er, at jeg følger med på Thorborg.tv for at lære noget og følge med i nogle gode tanker. Skal jeg istedet til at følge med i ‘de kendtes’ slankekure kan jeg lige så godt læse Se & Hør eller Femina.

 • Magnus A. S-H 22. december 2010 at 06:52

  Dit ordsprog

  “Shoot for the moon, even if you miss you’ll land among the stars”

  Er overstående ikke ordsproget du ledte efter Martin Thorborg?

  Med venlig hilsen

  Magnus A. Schifter-Holm

 • Henrik Blunck 22. december 2010 at 07:09

  Michael, hvis du nu brugte din energi KONSTRUKTIVT ville du nå meget længere end den slags udfald. Det er muligvis uinteressant for nogle at følge Amins, Bamses, Comedy kuren eller andre slankekure. Men ideen kan faktisk være MOTIVERENDE for andre, og så opnås der vel en positiv energi frem for alene en fokusering på hvorvidt man er mere eller mindre kendt?

  Jeg synes, helt ærligt, det er bedre at fokusere på osten frem for på hullerne i emmentaleren. Lad os dog bruge vores energi positivt i denne kolde vintertid i stedet for pessimisme.

  My 0.02$ anyway. God jul og godt nytår. 🙂

 • Thorborg 22. december 2010 at 10:13

  Tak for jeres opmuntring og gode råd, keep them comming 🙂

  Mht. hvorfor jeg lægger det online, så er det for det første fordi jeg tror at det kan inspirere andre til at sætte mål og nå dem. Min video forklarer hvordan jeg tænker og arbejder og måske kan en eller anden få det los i røven hun mangler til at komme videre med et eller andet.
  Den anden grund er at jeg nu offentligt hat commited mig til at nå mit mål og det er en stor motivation for mig. Med andre ord bruger jeg dig til at nå mit mål. Altså noget for noget 🙂

  Jeg holder hele øvelsen i dette ene indlæg som jeg løbende opdaterer og så på en specielt oprettet twitterkonto: @slankethorborg så mon ikke alle overlever ? 🙂

  Ha’ det super.

  Dbh Martin

 • Thorborg 22. december 2010 at 10:14

  Og til Torben.
  Godt at du fik slanket dig, du var også en tyk satan 🙂

  Dbh Martin

 • Thorborg 22. december 2010 at 10:16

  Og så var der en rar læser på Youtube der gjorde mig opmærksom på at det er bedst at holde mål for sig selv. Se evt. den medfølgende TED talk:
  http://www.youtube.com/watch?v=NHopJHSlVo4

  Nu får vi se 🙂

  Dbh Martin

 • Lars Gosvig 22. december 2010 at 11:41

  Du kan da få et delmål fra mig. Medio august i år: 73,5 kg. I dag 62,0 kg. Det er kun de første 8 – 10 uger der føles som et helvede…..

  Nej – fis. Jeg har ikke været sulten på noget tidspunkt. Spis sundt og dyrk lidt motion så rasler kiloene af.

  Dbh
  Lars

 • Olsen 22. december 2010 at 12:17

  Skelner i slet ikke mellem tab af fedtmasse og fedtfri masse?

  To væsentlige ulemper ved et vægttab på ca. ti kilo på fem uger er risikoen for tab af fedtfri masse og risikoen for fremkomst af strækmærker.

 • Susanne Gudmandsen 22. december 2010 at 15:00

  Hej Martin
  Sådan! Du har virkelig fået sat sundhed på din dagsorden, og du står pludselig med begge ben midt i et felt, som jeg ved en helt masse om. Gennem flere år har jeg læst og hørt dig give væk af gode og inspirerende iværksætter råd, og du fortjener at få lige dele råd tilbage igen.

  Du nævner, at du har en hemmelig strategi, og jeg er bare så nysgerrig i forhold til, hvordan du vil gribe det an. Kontakt mig hvis du har brug for at få skærpet din sundhedsstrategi på kort sigt og på lang sigt, følge med på min Amino-blog “Simpel sundhed” eller på min blog på http://www.livssilsraadgivningen.dk..

  Som det også er nævnt i en anden kommentar, så har sundhed og vægttab intet med held at gøre. Det handler udelukkende om hensigtsmæssige strategier.

  Her er nogle råd, der kan øge sandsynligheden for din succes:
  – Start her og nu. Får du lyst til at udskyde projektet, så har du sat målet for højt.
  – Involver dine omgivelser, så de kan give dig den rigtige opbakning og støtte
  – Definer målet på baggrund af personlige, sociale og fysiske gevinster, da det er disse der er drivkraften for din motivation. Ydre motivation som konkurrence, løftede pegefingre, velmente los bagi og træningsprogrammer kan ikke stå alene og vil i værste fald have modsat effekt uden et samspil med din indre motivation.
  – Afstem hvor meget tid du har i hverdagen med den indsats, der kan føre dig i mål.

  Og husk at en smal sejr altid er bedre end en bred fiasko.

  Jeg står klar med endnu en sundhedsudfordring til dig efter den 31. januar, så du kan komme sundt gennem hele 2011.

  Susanne

 • Thomas Grønnemark 22. december 2010 at 15:01

  Hey Martin

  Super initiativ… Jeg blev advaret af computeren inden jeg kunne se billederne:

  “For at beskytte dit privatliv er billeder fra internetservere blokeret i denne besked. Vis billeder” …. Nå spøg til side, du har du ikke meget at tabe af : )

  I oktober smed jeg en kasse lakridskonfekt (4,5 kg) til Anders, fordi han har hjulpet mig sindsygt meget. Så hvis du vil ha´ lidt hjælp til væddemålet, så smider jeg ham gerne en kasse til : )

  Jeg er sikker på, at du godt kan klare det. Ikke mindst p.g.a. af dine fantastiske træningsomgivelser… VIEL ERFOLG

 • solbriller 22. december 2010 at 18:18

  Du giver vist mange mennesker dårlig samvittighed, og så lige op til jul ;D

  Men held&lykke, og må den bedste sværvægter vinde 😉

 • Thomas de Oliveira 26. december 2010 at 06:32

  Sikke en konkurrence!

  Held og lykke.

 • søren 26. december 2010 at 06:40

  Det er ikke nogen raketvidenskab, er man for fed på maven eller på benene, så er det bare med at motionere.
  Og stop med sodavand og alkohol og ikke mindst juice produkter.
  Så kan du sagens spise bøffer og hvad du nu kan tænkte dig.
  Bare hold dig fra den fede brune sovs og det som eller få dig til at bule ud på kroppen.

 • flemming 27. december 2010 at 05:13

  Her er et herligt link- en mand der har gjort noget seriøst ved vægten..

  http://ekstrabladet.dk/flash/dkkendte/article1475930.ece

 • Lars Gosvig 29. december 2010 at 04:56

  Gad egentlig vide, om det er dit projekt de har tænkt på, men SKAT har netop meddelt, at brystkorrigerende operationer stadigt er momsfrie – ja, jeg ved godt, du holder til Over There, men det er jo ikke sikkert de lige har tænkt tanken….selv er jeg gået fra en god B-skål til en lille A – men nu er de selvbærende, så jeg har ikke brug for støtte.

 • Jacob Becker 29. december 2010 at 17:23

  Hej Martin,

  Sikke en fed ide – og spændende 😉
  En inspiration kunne du i dokumentaren ‘I want to look like that guy’

  “This is a true story about a man’s quest to live out a dream of looking like those guys you see in the fitness ads”

  http://www.youtube.com/watch?v=kuygZX3HKSQ

  Den er voldsomt inspirerende og spændende, fordi man følger både hans op- og nedgange under forvandlingen. Giv det en chance 🙂

 • Anja Lysholm 7. januar 2011 at 16:07

  Hey, jeg synes vi blev lovet nye billeder her hver uge. Du må ikke skuffe din kvindelige fans! ;-D

  (P.S. Er det tegn på at man mangler et liv når man en fredag aften leder efter afklædte billeder af Thorborg??)

 • Kevin 15. januar 2011 at 05:36

  hvornår kommer der billeder??

 • Fitness-guide.dk 16. januar 2011 at 08:05

  I kan læse et større interview med Martin Thorborg omkring sit slanke-væddemål og sin nye livsstil her:

  http://www.fitness-guide.dk/interview-martin-thorborg-slanke-vaeddemaal-ny-livsstil/

 • Thorborg 27. januar 2011 at 12:07

  Så er der endelig nye billeder som jeg tog for en uge siden 🙂
  Og så er det på mandag slaget skal slås.
  Jeg har tabt 7,6 kg og mangler derfor at smide 2.4 kg for at nå mit mål på 10 kg. vægttab.

  Dbh Martin

 • Kim Vinberg 27. januar 2011 at 12:16

  Flot vægttab!

 • Anja Lysholm 27. januar 2011 at 13:42

  Piiiiiiiift! 🙂 Det er sgu godt gået.

 • Thomas Thomsen 27. januar 2011 at 13:43

  Godt gået! =)

 • Michael Majgaard 29. januar 2011 at 06:04

  Super godt gået 🙂 Kan tydeligvis se forskel omkring maven og sidebenene.. Så er det bare at forsætte 😉

 • Torben Rudgaard 29. januar 2011 at 06:32

  Jep, selv pjorten ser ud til at ha tabt sig lidt 😀

 • Jesper Christiansen 31. januar 2011 at 16:38

  Fuck, det er flot Martin…Respekt!!
  Jeg satte mig for i sidste uge at jeg i år vil gennemføre et Marathon, men da jeg først lige er begyndt at løbetræne igen efter 4 mdrs pause, er det et mål lidt langt ude i fremtiden. Så inspireret af bl.a. dig, har jeg derfor sat mit første mål om at løbetræne minimum 3 gange om ugen og smide 1 kilo om ugen i februar måned. Så kan jeg jo altid hoppe forbi @Slankethorborg hvis jeg mangler motivation 🙂

 • Morten 1. februar 2011 at 12:26

  Hej Martin.

  FLOT gået. Det er inspiration det der. Stærkt du har smidt 10kg på så kort tid.

  Nu er jeg lige lidt fræk, og gør lidt reklame for min side.
  Men hvis du nu er flink, så opretter du dig en bruger på http://www.slankkrop.dk, og smider et par før og efter billeder op fra dit vægttab, også er du med til at motivere mine brugere til at tabe sig.

  Jeg håber at se dig derinde.

  Held og lykke med de sidst 5kg 🙂

  Morten

 • søren 1. februar 2011 at 12:50

  Jeg tjekkede lige http://www.slankkrop.dk hjemmesiden.
  Sikke en rodde butik af en hjemmeside, den vil jeg ikke vile bruge min tid på den, som bruger.
  Den har for mange billeder alle vegne, som forvirret voldsomt meget. Og så er den fyldt op med tradedoubler reklamer alle vegne.
  Det eneste formål jeg kan se med hjemmesiden, er at prøve at få folk til at købe en masse ting, og klikke de der forskellige reklamer.

  Og endnu en stor fejl, er at man ikke lader de besøgende se nogen af tingene på siden, uden de skal tvinges til at være medlem.
  Så der er vist mange timers rettelser før nogen gider bruge deres krudt på den.

 • Morten 1. februar 2011 at 14:30

  Hej Søren.

  Tak for dit kritiske blik.
  Jeg er dog lidt i tvivl om, hvad det er du ikke kan se hvis du ikke er medlem.

  Alle tingene skulle meget gerne være meget åbenlyse at kigge på. Der er ikke noget der er spærret, så du ikke kan se det som bruger?

  Selvfølgelig er der de funktioner, som du som bruger kan få adgang til når du opretter dig. Men det er da også det hele?

  Jeg håber at hører fra dig. du er velkommen til at skrive dit svar her, eller hvis vi skal holde den fra Thorborgs sider, så sender mig en mail på morten@slankkrop.dk

  Tak for din tid.

 • John Bakken 5. februar 2011 at 18:33

  Tillykke Martin!

  Det er super flot gået! hvis der skal 250+ g af HVER DAG i 40 dage, så skal der ydes en indsats, og det må man sige du har gjort.

  Jeg er bare glad for at mit stofskifte stadig raser derudaf, og ber en bøn dagligt til at det fortsætter (bor i vestjylland, og her er maden god som du ved) 😉

 • louise von weiler 17. februar 2011 at 11:09

  Godt gaaet Martin,
  men vaer opmaeksom paa tiden fremover.
  Kroppen bryder sig ikke om “guerilla-taktik” og naeste gang du proever at gennemfoere lignende “stunts” vil det vaere endnu svaere.
  Med andre ord.
  Nu du har gennemfoert hvad du ville gaelder det om at holde vaegten hvor den er.
  Mottoet lyder “vis din krop respekt. Det er din “partner for life” og den skulle helst kunne staa distancen ..
  Men flot er det alligevel, tillykke. Jeg er sikker paa du klarer de naeste 40 aar paa den samme pumpe ..
  Louise

 • Mark 22. september 2012 at 10:38

  Det er virkelig godt gået. Har selv lige sat mig for at tabe mig og lægge min livsstil om, og må sige at dit indlæg lige gav mig et ekstra skud motivation 🙂

  Tak for et super “Talkshow” med masser guldkorn.

 • Skriv en kommentar