1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (15 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...
 • Jimi H 5. november 2010 at 14:05

  Hey

  En ting jeg tit tænker på i de situationer, er at man kan tænke på at det irriterende menneske du står overfor, sikkert bare er en i kedelig fase af deres liv. Måske møder man dem 5 år senere, og så er alt anderledes, og de kan godt selv se at den var helt gal.

  Sådan kan man tænke, både fordi det ofte er sandt, for at få blodtrykket ned nu og her og fordi man sikkert også gerne selv vil have den snor på et tidspunkt, eller tidligere har haft brug for at have den

 • Niels 6. november 2010 at 02:27

  Hvor rigtigt. Selvfølgelig er det en velkendt ting, men altid godt at få sat ord på den. Tak. Og god bedring.

 • Sune Dyrberg 6. november 2010 at 03:39

  Hej Martin
  Tak for et super godt indslag – den holdning er der mange der kan lære noget af – håber der er mange der hører det 🙂
  Mvh
  Sune

 • Henrik Gren Brodersen 6. november 2010 at 04:41

  Hej Martin
  Jeg synes at du er inde over to forskellige ting.
  Dels synes jeg at man skal være påpasselig med, hvad man skriver i sine mails. Når man som modtager ikke har andet at forholde sig til, så kan det skrevne let misforstås.
  Dels er du også inde på den måde, som vi dømmer andre folk på. Ofte pakker vi andre folk meget hurtigt ind i nogle sterotype kasser ud fra måske en enkelt handling og så tror vi at sådan er denne person. Som du også er inde på, så kan der være mange forskellige ting, der kan spille ind, når en person skriver en uforskammet mail – hvilket jeg ikke kan forstå at man gør. Så vi skal også passe på med at dømme andre hurtigt også selvom mange siger at første håndsindtrykket ofte er rigtigt. Det er ikke min opfattelse idet mennesker er meget mere komplekse end det indtryk man som modpart kan få på måske under 1 minut.
  Så mit råd er klart at man skal passe på med, hvad man skriver i ens mails og være påpasselig med at dømme andre for hurtigt.
  God weekend.
  Hilsner fra
  Henrik

 • Jezper 6. november 2010 at 14:03

  Jep den var god…og hvad er det ikke varmt hos Jer?
  Bakker op om Sune indlæg

 • Henrik Blunck 6. november 2010 at 16:40

  Hej Martin

  For det første er jeg glad for du nu selv nævner det med folk der er for dovne til at bruge unsubscribe. Det var faktisk det et af mine første spørgsmål (dengang Thorborgs Talkshow kun var lyd) handlede om. Det var ikke fordi vedkommende spammede sine lister, men netop frustrationen over at folk ikke bare kunne afmelde sig, men sagtens kunne bruge en masse tid (og energi) på at opsøge mailadresse for i stedet at hælde en masse galde ud.

  Dengang var svaret så fra den høje ende – netop mistanken om at der blev reklameret for noget irrelevant. Nu har du selv mærket folks dovenskab [læs: sommetider “dumhed”], og jeg synes stadig det er flot du generelt kan tage tingene så roligt.

  Nogle tråde har tidligere udartet sig underligt i flere fora – og kun de steder hvor optimismen blomstrer vokser, hvorimod mange andre gennem tiden er forsvundet. Derfor er det også vigtigt, at den nuværende positive ånd på bl.a. Amino fortsætter. Det ville være en skam hvis smålighed fik lov til at blomstre, og på det punkt synes jeg Aminoerne fortjener stor ros for at følge dit eksempel. Det giver et hyggeligt sammenhold – også selvom mange ikke kender hinanden IRL.

  God bedring med at komme helt op på dupperne, og tak for den vedvarende inspiration. Det er altid hyggeligt at se dit kontrafej og høre hvad du byder på. 🙂

 • Skriv en kommentar