1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (15 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...

Folk der læste denne, læste også

 • Rosenstand 2. november 2010 at 10:04

  Rigtig god bedring, Martin! Det er da tit, du er ramt af sådan noget snue, feber og sager. Får du grøntsager nok, knejt? 😉

 • Judi Lund Finderup 2. november 2010 at 10:25

  De eneste minus ved at være selvstændig er, at man ikke har en chef at ringe og melde sig syg til 😉
  Så, ja, man må sgu møde op og så få det bedste ud af det.

  Havde en gang tabt en MEGET tung genstand ned over min storetå. Var på skadestuen i 8 timer – til kl 2.30 om natten og skulle op kl. 6 for at tage til Århus og holde et stort stil og makeup-foredrag. Deltagerne havde været tilmeldt længe, så jeg kunne simpelthen ikke aflyse. Jeg lignede lort og kunne kun have gamle løbesko på – ikke særlig fedt når man helst skal ligne det man laver (en stylist) Jeg blev nødt til at grine af det og det samme gjorde mine kursister. Jeg brugte mine grimme sko som et eksempel på, hvor stor en betydning sko har for ens look. Så jeg fik det bedste ud af det og det blev en SUPER dag. kh Judi

 • Jens Dalsgaard 2. november 2010 at 11:47

  God bedring!

 • Anders Pedersen 2. november 2010 at 14:49

  Hej Martin,

  Tak for endnu et indlæg – det er en fornøjelse. 🙂

  Glæder mig til at høre dig i Aalborg her d. 16. – nu kan jeg jo være HELT sikker på du kommer! hehe..

  Ses!

 • Henrik Blunck 2. november 2010 at 15:43

  Det er jo så ganske rigtigt. Vil du i verden frem så nytter det ikke noget at lægge sig ned ved første forhindring. Der skal kæmpes for at komme i den gule førertrøje, og din kampgejst er vigtig for at motivere folk til at gøre den ekstra indsats der gør forskellen mellem fiasko og succes.

 • Karin Høgh 2. november 2010 at 16:33

  Hvis man udsætter noget på grund af sygdom, så skal man jo bare gøre det en anden dag – så hellere få det gjort, er min holdning –

  Sig mig hvordan kan det være, at jeg ikke kan få Synes Godt Om er på siden knappen til at virke? Pludselig ser det ud som om jeg ikke synes om dig, men det gør jeg altså. Jeg har prøvet på to browsere og på to computere – det har jeg aldrig oplevet før. Mystisk…

 • Thorborg 2. november 2010 at 16:54

  @Rosenstand, jeg mener nu kun at have været forkølet to gange på lidt over 2 år, så det er nok ikke så slemt. Men grøntsagerne skal jeg nok æde flere af uanset hvad 🙂

  @Judi, det er holdning 🙂

  @Jens, takker 🙂

  @Anders, jeg glæder mig til at tale for jer.

  @Henrik, nemlig!

  @Karin, ja det lyder da underligt, det må jeg undersøge.

  Tak for jeres kommentarer 🙂

  Dbh Martin

 • Jan Holbo Rasmussen 2. november 2010 at 18:12

  Godt indlæg, Martin!

  Alt for ofte synes jeg, at holdningen er, at når noget går galt, er det en andens skyld. Bliver jeg busted for et eller andet, er det den, der har sladret, der er skyld i, at jeg nu skal bøde et eller andet.

  Nej det er ej! Det er mig, der har svinet nogen, eller trådt i spinaten. Måske er det ikke fedt, at jeg slaæ stå til regnskab for mine handlinger, men det er jo netop *mine* handlinger. Hvis ikke jeg skulle stå til regnskab for dem, hvem så?

  Nå, kan I nu have en god dag, både øst og vest for Atlanten! 🙂

  Jan

 • Sebastian 3. november 2010 at 02:06

  Go bedring Martin. Kan kun give dig ret, og syntes det er alt alt for normalt at folks villighed til at yde kan blive forhindret at de i mine øjne mest minimale ting. Jeg frygter lidt det er et luxus problem. Vi har det for godt, og det ødelægger arbejdsmoralen.

 • Christine 3. november 2010 at 04:08

  Lidt til snuen:

  Tag et glas (2 deciliter,måske 2½ nu hvor du er lidt størrere end jeg).

  Pres en ½ citron ned i glasset.

  Skær ca.1½ cm. af en ingefærdrod (skær det i små tern) og pres det i en hvidløgspresser – også ned i glasset 🙂 -Husk det der sidder i presseren, det gør underværker når Mr.Snue skal ud af dit hud.

  Kom dernæst en stor spiseske honning i og rund det hele af med at fylde resten af glasset op, med kogende vand.

  Røre røre rundt med en ske, lad det trække til det har en drikkeklar temperatur og så kører du hele molevitten ned i svælget 🙂

  Er rigtig god at tage inden du skal puttes og er Mr. Snue stadig hos dig næste dag, ja så gentager du bare morgen og aften eller efter behov 🙂

  Det virker stort set altid for mig, så måske det virker for dig 🙂

  PS Måske er det ikke en god ide hvis du har mavesår… Men hvis du ikke har 🙂 enjoy et lille svedetrip og bliv frisk og frejdig i en fart.

 • Daniel Pedersen 4. november 2010 at 08:08

  Rigtig god bedring, og alligevel en god video 🙂

 • Erik 5. november 2010 at 02:32

  Jeg må melde mig som den første i kommentarerne, der faktisk er uenig med dig…!

  Ok, jeg er helt enig i pointen med, at man skal overholde sine aftaler og ikke komme for sent osv. Man skal heller ikke aflyse noget pga. lidt snue. Men hvis man har 39 i feber og har det ad helvede til, så er det altså fair at melde sig syg. Hvis man er syg ret mange gange og benytter din metode med energi drik osv., for derefter nærmest at kollapse, så tror jeg at man er på vej til at køre sig sig helt ned.

  En meget bedre løsning, synes jeg, er at melde afbud, og så levere noget ekstra når man endelig holder foredraget. Snak 20-30 min længere om et ekstra emne, eller kom op med noget andet der sparker røv. Så vil du ikke blive husket for dit første afbud, men for at du virkelig gav valuta for pengene, da det kom til stykket.

 • Thorborg 5. november 2010 at 11:11

  Hej Erik

  Det lyder ikke som om du holder foredrag 🙂
  Hvis en virksomhed har solgt 300 billetter til et arrangement, har lejet lokaler, PA anlæg m.m. så kommer du sgu ikke godt fra at melde dig syg, tro mig!

  Men nogle vil gøre det og det er som regel også dem der aldrig når langt.

  Dbh Martin

 • Erik 5. november 2010 at 12:52

  Nej jeg holder ikke foredrag, så jeg har ikke erfaring på området. Hvis man kun meget sjældent er syg, så går det nok også at tage den hårde tur, som du gjorde. Men jeg tror bestemt ikke at det er sundt.

 • Thorborg 5. november 2010 at 13:21

  Nu er jeg sjældent syg, så det går nok 🙂
  Rigtig god weekend.

  Dbh martin

 • Skriv en kommentar