1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (8 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...

Folk der læste denne, læste også

 • John Nielsen 8. november 2010 at 05:10

  Hej Martin,
  Du har fat i en rigtig god pointe der.
  Jeg oplevede for få år siden en ejendomsmægler i Nordjylland, som sælger rigtigt mange sommerhuse i Jammerbugt området, lave nogenlunde samme PR stunt.
  De fik taget nogle flotte luftfotos i høj opløsning af sommerhusområderne, så man som sommerhusejer kunne se netop ens eget sommerhus.
  De luftfotos forærede mægleren til alle sommerhusejere i området kvit og frit.
  Selvfølgelig var der et lille men synligt logo og kontaktinformationer stemplet i det ene hjørne af det flotte luftfoto.
  Det blev virkeligt godt modtaget af sommerhusejerne, som mange steder hængte billederne op i sommerhuset, så alle kunne se hvor flot netop deres sommerhus lå i sommerlandet.
  En massiv markedsføring af ejendomsmægleren, som fik vist sit firmanavn frem til alle ejere og lejere.
  Ifølge mægleren var de 10 – 15 kr. pr foto fantastisk godt givet ud, og mange lejere, som selv ville købe sommerhus i området, kom helt naturligt forbi mægleren, hvis navn de jo kendte.

  Dbh. John

 • Thorborg 8. november 2010 at 09:18

  Det var en smart ejendomsmægler, sikker en super ide!

  Dbh Martin

 • Alexander Hold 8. november 2010 at 11:00

  Det er genialt det her Thorborg.
  Jeg er vild med når du kommer med disse sjove finurligheder du samler op i USA. Det er det vi alle gerne vil opleve, men er ikke lige forbi USA hver dag, men i stedet så får man serveret dem på et sølvfad her. Tunsind tak.

 • Solbriller 10. november 2010 at 14:52

  Her kan man snakke om, at nogen tænker ud af boksen…
  Og prøv lige at tænke, hvilken viral effekt det har! Nu har du fortalt det her på bloggen, og sikkert til alt og alle. Og alle der i fremtiden får en hund, vil få denne historie… MEGA SMART!

 • Lene Aarup Vinther 22. november 2010 at 01:26

  Først – tak for at dine videoer nu også ligger som lydfiler – du er atter med ude på køre, gå og løbe turer her i Haderslev – skønt!

  Og jeg må sige, jeg løb og små klukkede, da jeg hørte denne her … jeg kan lige forestille mig overskrifterne – hvis nogen begynder at tage uopfordrede billeder af børn .. hmmmm 😉

  Og ja – Solbriller – sikke en viral effekt – hvis nu dyrlægen, havde givet en mulighed for at finde billedet af hunden digitalt et eller andet sted (inkl. logo og måske et humoristisk twist) – så skulle man nok få reklameret i en fart.

 • Skriv en kommentar