I går var jeg til min første Amerikanske fodboldkamp.
Jeg var så heldig, at min kones chef, som er kaptajn på Palm Beach Sheriff-kontor, inviterede mig til Miamin Dolphin Vs. Pittsburgh Steelers.
Jeg må indrømme at jeg ikke fangede alt om spillet, da det er temmelig kompliceret.
Men stemningen og hele konceptet var fantastisk og jeg havde en super dag og jeg skal sgu nok lære hvad det går ud på 🙂
Hør lidt om stemningen og de tanker jeg gjorde mig, hvis du altså gider.

 

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (12 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...

Folk der læste denne, læste også

 • Deirdre-Ann Roberts 25. oktober 2010 at 10:35

  Altså udover at du er i Miami og dermed ikke har snevejr, så er jeg bestemt ikke misundelig på at du har set en american foodball kamp, må være en mande ting

 • Thorborg 25. oktober 2010 at 10:48

  Hvis du kan lide at se glade mennesker og flotte koncepter, så bør du være misundelig. Så nej, det mener jeg nu ikke er en mandeting, jeg er sikke selv til sport.

  Dbh Martin

 • Jimi H 25. oktober 2010 at 10:53

  Fedt at høre at du har haft sådan en fed oplevelse !

  Hvis du kan få en fod indenfor i inderkredsen hos Miami Dolphins, så tag chancen og løb. Det er en markedsføringsplatform og networking på det ypperste plan.

  Udover det er det bare hyggeligt at være til sådan et arrangement

 • Deirdre-Ann Roberts 25. oktober 2010 at 14:01

  Det jeg mente var, at glade mennesker og et skønt koncept kan findes andre steder – det er kun Miami jeg er misundelig på, specielt nu når det sneer i DK!

 • Anders Saugstrup 25. oktober 2010 at 14:19

  Det _er_ altså bare et sus det der med at opleve sådan en amerikansk event, hvor alt er 110% optimeret. Det underholdningsmæssige, det kommercielle osv. Hvordan de gør det, så det så ofte bliver sådan er en gåde.

 • Henrik Blunck 25. oktober 2010 at 16:23

  Det glæder mig at høre om den slags relationer hvor folk bare kan enes – uanset om de er enige. Det kunne vi altså godt lære en hel del af…

  Det er et godt indspark i forhold til supporter-problematikken, og det ville være rart hvis de fangede gejsten i den gode stil.

 • Solbriller 25. oktober 2010 at 17:54

  NFL er jo meget mere end amerikansk football. Det er en oplevelsespakke, som kun Amerikanerne kan lave den…
  Det samme gælder jo Baseball, Basketball, Icehockey osv…

  De bygger et fantastisk show op omkring kampen, så det pludselig er for hele familien… En smart måde at sælge ekstra billetter på ;D

 • Elsebeth Fogh Guide til Det Gode Liv 26. oktober 2010 at 03:56

  Ja jeg var også dybt imponeret over familiehyggen på parkeringspladsen og hele showet omkring kampen, da min mand og jeg for nogle år siden blev inviteret med til american football i Miami. De kan de sgu noget med hygge, som vi danskere ellers praler med, vi nærmest har patent på. Og ja vi blev også klædt ud i de rigtige farver grøn og orange. Et kønt syn!

  Det par vi besøgte – som vi havde fundet på internettet, hvor vi lejede deres ferielejlighed på Florida Keys i 2 mdr. – tog til alle kampe med familie og venner og hver gang med barbecue på p-pladsen. De havde både grill, campingstole og hele molevitten med. Sikke et sammenhold. De forstår at gøre hverdagsbegivenheder til en fest og virkelig få noget ud af deres sparsomme fritid. Når de ikke var til sport, var de ude at sejle og fiske – også sammen med venner hver gang, og vi blev invitereret med ud flere gange, også for at fange kæmpe hummer, som de selv grillede på terassen.

  Derovre får man en oplevelse af at alt er større og alt kan lade sig gøre – de går ikke i så små sko, og der er ingen jantelov!
  Fed oplevelse også for en kvinde som mig, der ikke har forstand på sport, men elsker den gode stemning og nye oplevelser:)

 • Jacob Ipsen 26. oktober 2010 at 06:40

  Martin Vær seriøs, vi logger ALDRIG af Amino 😉

  det her med at gør ting lidt mere intrasant, og på en måde hvor alle kan være med uanset om de er muligekunder eller ej, syntes jeg er en intrasant tanke. men det er ikke alle brancher der er lige lette at gøre dette med. eller også kræver det bare man er meget kreativ 🙂

 • Bogføring 13. november 2010 at 08:43

  Danskerne kunne godt nok lære noget af amerikanerne, der er intet så latterligt som at slås over en omgang sport 😉

 • Skriv en kommentar