Hvis du vil have gratis besøg til dit website og se dit logo på min tykke krop, så send til:

SPAMfighter
433 Plaza Real, Suite 275
Boca Raton, Florida  33432
USA

Jeg bruger størrelse large/x-large i trøjer.

Og hvis du vil se den TED Talk jeg så, så kig her

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (16 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...

Folk der læste denne, læste også

 • Kirsten List 23. oktober 2010 at 16:47

  Kære Martin

  Hvad størrelse skal t-shirten ha’ for at budskabet går klarest igennem?

  Gode hilsner,
  Kirsten List

 • Mike 23. oktober 2010 at 16:50

  Hej Martin

  Jeg sender dig noget lidt sender på året

  Hilsen Mike

 • Anja Lysholm 23. oktober 2010 at 16:52

  Skæg ide! Du må huske at tilføje din tøjstørrelse. 😉

 • flemming 23. oktober 2010 at 17:01

  jeg sender en elefanthue med påsyet “neodias”

 • Thorborg 23. oktober 2010 at 17:02

  God ide med størrelse, den er nu tilføjet indlægget og husk, dem der sender først, får nok størst opmærksomhed 🙂

  Dbh Martin

 • Thorborg 23. oktober 2010 at 17:04

  Hit me 🙂

 • John Nielsen 23. oktober 2010 at 17:53

  Hej Martin.
  Det er da en GENIAL branding idé.
  Jeg er straks gået igang med planlægningen af noget Nielco IT / Nielcoshop.dk beklædning til dig. 😎

  Hav en god weekend.
  Dbh. John

 • Dennis Johansen 23. oktober 2010 at 19:57

  Fed idé!

  Det må da kunne tænkes i et endnu større perspektiv.

  Jeg tænker lidt at diverse producenter jeg arbejder med gerne vil sende mig alverdens merchandice, kaffekopper, bøger, kuglepenne, USB-nøgler, laserpenne, syrlige drops osv. osv.. ja, og T-shirts 🙂

  Men jeg har hverken tid til at tage det med på messer (hvor jeg forøvrigt ville kunne få det alligevel) og jeg kan heller ikke bruge det hele – f.eks. 40 kaffekopper – SELV…

  Så hvis man på en lignende måde i bedste Thorborg ånd kunne dele det ud til nogle som faktisk har brug for det og agter at bruge det, ja, så kunne man måske sætte “give and take” lidt i amino system… 🙂

  Ja, bare en idé…

 • Alexander Hold - Network is Power 24. oktober 2010 at 03:23

  Hey…
  Hvor er det Amerikansk. Ideen er god, og det er en god måde at få en form for indtjening for dit arbejde. En mand som Mike Michalowicz har haft stor succes med sammen koncept.
  Her er fx en Video hvor han har modtaget en guitar: http://www.toiletpaperentrepreneur.com/blog/video-how-to-create-new-revenue-streams

  Held og lykke med konceptet Martin…
  /Alexander Hold – AlexanderHold.com

 • Jimi H 24. oktober 2010 at 03:59

  Hej Martin

  Jeg har prøvet at lede efter linket hos TEdTalks, men kan ikke finde det. Er det muligt du smide det her ? For jeg forstår slet ikke konceptet.

  Jeg så ham Mikes hjemmeside, og han er helt sikkert sjov, men hvis han har tænkt sig at bruge sine iværksætterblog til at reklamere for guitarer, opfylder bloggen ikke mit behov mere. Og reklame hos andre kan man jo købe gennem adsense, bannere, og købe links. Man kan så også give dem en tshirt, men jeg forstår ikke det geniale i det koncept, så vil gerne se videoen fra TedTalks

 • Jimi H 24. oktober 2010 at 04:02

  Desuden er der ikke særlig mange videoblogs, og de meget få populære der findes, kan nok ikke spises af med en tshirt eller en kaffekop

 • Alexander Hold - Network is Power 24. oktober 2010 at 04:17

  @Jimi H
  Jeg er ikke sikker på jeg forstår hvad du kommunikere, men her er linket til Ted Talks, det samme som Martin Liker til øverst på siden: http://www.ted.com/talks

  Mike har haft stor succes med sponsorerede videoer, og vi skal jo huske at ingenting kommer gratis her i verden, så hvis kopmormiet er at vi skal have nogle sjove indlæg med nogle sponsorerede gaver, så ville jeg da foretrække det frem for helt at miste disse videopodcasts.

  /AlexanderHold – AlexanderHold.com

 • Jimi H 24. oktober 2010 at 04:38

  Hej Alexander

  Jeg kender godt TedTalks, ellers havde jeg kunnet google det 🙂

  Jeg søger efter den præcise video, som Martin blev inspireret af

 • Jimi H 24. oktober 2010 at 04:40

  Ps:

  Og hvis man lukker sin videoblog ned fordi man ikke får en guitar eller en tshirt eller penge for den sags skyld, så er det du har at sige alligevel med garanti uinteressant for mig. Men vi er heldigvis forskellige på det område 🙂

 • Anja Lysholm 24. oktober 2010 at 04:46

  Linket står lige over “Folk der læste denne, læste også”. 🙂 http://www.ted.com/talks/ze_frank_s_web_playroom.html

 • Jimi H 24. oktober 2010 at 04:48

  Hej Anja

  Tak 🙂

 • Søren 24. oktober 2010 at 05:07

  Det har eksisteret i rigtigt mange år, jeg husker tilbage for ca. 16 år siden, en familie som reklamerede i avisen, om at man kunne købe reklame tid igennem en uge, hvor man skulle sende tøj til dem, som de så alle gik rundt med i den forgangne uge.

  Efterfølgende er det virkelig tiltaget, der findes rigtigt mange familier på nettet, som reklamere for dem selv, og som søger firmaer som betaler dem penge, for at gå med reklame tøj. Måske ikke så mange i Danmark, men i udlandet eksisterer det i store stil mange steder.

  I Danmark har i lidt haft den tankegang at det mest har været til sport m.v. eller foreninger den slags har fundet sted. Ja husker selv for mange år siden, da man indgik sponsor aftaler med banker, advokat firmaer m.v. til en forening. Men mon ikke Martin kunne få lidt ud af det også.

 • Jimi H 24. oktober 2010 at 05:10

  Hej Søren

  Så forstår jeg det lidt bedre. Jeg har selv et koncept i samme stil som bliver udført til foråret. Minder om det her, bare bedre 😉

 • flemming 24. oktober 2010 at 05:20

  Det er en sjov ide, Martin, som man kan videreudvikle lidt på i sin tænkeboks. Jeg kom i tanke om den smarte unge amerikaner, der levede/lever af at gå med firmanavne på sine t-shirt, lave en videoblog med t-shirten på, og få en go hyre derfor af fírmaet. Jeg læste historien for et års tid siden, men har glemt mandens navn. Er der nogen der husker ham?

 • Søren 24. oktober 2010 at 05:26

  Hej Jimi H

  Lyder spændende du må smide et link, når du har fået det op og kører.

 • Gitte 24. oktober 2010 at 05:57

  Sikke en super idé. Jeg lyttede til dit indslag, mens jeg var ude at løbe, præcis som jeg plejer, men i dag føltes turen meget kortere, da jeg brugte hele vejen hjem, på at tænke, hvad jeg dog skal sende dig. Da vi blot har åbnet vores website for 24 dage siden og endnu ikke har reklameprodukter… Men jeg finder på noget og sender til dig 🙂

 • Kristian Pedersen 24. oktober 2010 at 08:02

  Nu vi er ved TadTalks, så så jeg dette fra en af mine yndlings komikere på siden for et par uger siden. Det er ikke direkte om markedsføring, men i høj grad om at få et budskab igennem, sparke barrierer ned og kommunikere.

  Man kan umuligt få en dårlig dag oven på det 🙂

  http://www.ted.com/talks/lang/eng/maz_jobrani_make_jokes_not_bombs.html

  Og uden håndbremse:

  http://www.youtube.com/watch?v=yTM9AuFzpsI

 • Thorborg 24. oktober 2010 at 08:37

  Ideen er meget simpel.
  Du sender mig f.eks. en t-shirt og den tager jeg på og laver en af mine videoer. Jeg smider et link med tak her i bloggen under videoen og du får nu lidt omtale og sikkert lidt besøg.
  Jeg bruger herefter t-shirten som pudseklud eller bruger den igen hvis den er fed.
  Du syntes måske at det er sjovt at jeg har din t-shirt på, så du linker til videoen fra dit website og blærer dig på Twitter/Facebook etc.

  Det giver mig flere links og flere besøg og så har vi sgu efterhånden en fest her på sitet 🙂

  Slutteligt så syntes jeg egentlig det er hyggeligt at få pakker og nej, jeg regner ikke at få hverken guitarer, biler eller andet jeg kan tjene 5 øre på 🙂

  Rigtig god søndag.

  Dbh Martin

 • Jean-Michel C. 24. oktober 2010 at 09:27

  Super idé. Vil straks prøve at få sendt noget til dig. 🙂

 • Peter Olesen 24. oktober 2010 at 09:51

  Det er da en meget fed idé, men nok ikke helt ny. 🙂

  En anden idé: Når du er færdig med de t-shirts eller hvad du nu får, så kan du evt. give dem til noget velgørenhed eller sådan noget. 🙂

 • John Nielsen 24. oktober 2010 at 09:57

  #25 @Peter Olesen:
  God idé. Skulle Martin mod forventning vælge ikke at benytte det, som vi sender til ham, mere end én gang, vil jeg da også hellere have, at det bliver brugt til at varme en fattig på gaden, end at pudse bilen. 🙂

 • Mark Barner 24. oktober 2010 at 10:54

  God idé. Har hørt om lign markedsføring som bla. internettets xxx “bang bus” (Jo! I ved godt hvem de er… hehe) som lavede t-shirts med deres webadresse på og gav dem gratis til alle hjemløse i hele byen… Miami! Crazy folk med lidt for gode ideer… hehe

  Jeg synes det var en god ide @Peter Olesen gav dig med at give dem til de fattige når du ikke gad bruge dem mere… men lad os nu se hvor mange der tager sig sammen til at sende dig t-shirts 🙂

  Jeg er gået i tænkeboks om hvad jeg skal sende dig… Enten et link til min blog http://www.barner.dk som blot er mine egne interesser jeg skriver om (samt at skrive lidt om de ting jeg læser her mm.).

  Alternativt skal jeg lave en fed t-shirt til dig fra http://www.computerarts.dk eller http://www.macgeni.dk som jo rent faktisk er det jeg lever af…

  Eller en sidste ide var at du kunne få en t-shirt fra Flaunt.dk – som blot er et hobby projekt 🙂

 • Jimi H 24. oktober 2010 at 11:22

  Hej Marc

  Sjovt nok var det med hjemløse noget af det jeg havde tænkt mig, men har ikke hørt om det med Bangbus før.

  Jeg har nu videreudviklet den idè, og ja jeg skal skrive om den, når det sker. Regner da også med lidt medieomtale, men nu må vi se 🙂

 • Bent Andersen 24. oktober 2010 at 15:03

  Det må da være en idé der ligger lige til mit højreben 🙂

 • Thorborg 24. oktober 2010 at 18:44

  Bare rolig, jeg smider ikke noget ud eller bruger det tåbeligt.
  Det var bare et billede på at jeg ikke gør det for at score kassen, men for sjov. Så send i bare det i vil af med, så skal jeg nok lave sjov 🙂

  Dbh Martin

 • Thomas Schulz 24. oktober 2010 at 21:27

  Shoemoney har også kørt med tshirt koncept igennem flere år 🙂

  Første sted jeg så det brugt. Han okay kendt i seo/website/marketing kredse

 • Anna 25. oktober 2010 at 02:24

  du altså ik tyk! du skal være sød ved dig selv
  men god ide
  du får snart en tshirt, som jeg jo allerede havde foreslået fra iværksætter messen, nu bare i en anden kontekst. hehe

 • Frank 25. oktober 2010 at 04:04

  Genialt

  Har lige bestilt løbetrøjer skal få sendt en afsted hurtigst muligt.

  Vi ses og tak for det.

 • Thorborg 25. oktober 2010 at 07:48

  Jeg prøver bestemt ikke at tage ejerskab for ideen, jeg har også set afarter af den flere steder, men dog ikke på video.
  Men nu må vi se om det virker 🙂

  Dbh martin

 • Søren 25. oktober 2010 at 08:19

  Frank send lige en eller 2 til mig også, jeg løber meget.

 • Peter Lundsby 26. oktober 2010 at 10:01

  CloudSprout speedos… snakker lige med vores trykkeri om ideen 🙂

  Gad vide om det giver flere eller færre hits, end de andre talkshows!

 • Heine 28. oktober 2010 at 02:12

  Genial idé!
  Jeg glæder mig til at se hvordan det udvikler sig 🙂

 • Jesper 28. oktober 2010 at 05:48

  Hej Martin
  Så er der en Filecamp T-shirt på vej 🙂

 • Søren 28. oktober 2010 at 05:51

  For jeg også en Jesper?

 • Mark Barner 3. november 2010 at 20:33

  Så er der en fed designer-tshirt på vej til dig Martin… glæder mig til at se den 🙂
  Har sgu også købt en til mig selv hehe

 • Jakob 9. november 2010 at 20:32

  Der en T-shirt på vej til dig, håber du kan være i den 🙂
  LinkCentralen.dk er en linkportal som samler på gode kvalitets links som alle kan have gavn af.

 • Skriv en kommentar