Min ven inviterede mig til Miami Dolphins Vs. Pittsburg Sttelers kamp i går og det var super hyggeligt.

Miami Dolphins

Tail Gate party sammen med sheriffer og andre former for politifolk 🙂


Så kom delfinerne på banen og jeg lukkede desværre video sekundet før 4 jagerfly fløj over, perfekt koordineret med musikken


Så bliver vi lidt patriotiske


Så kommer faldskærmstropperne

En super dag!

 

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (Endnu ingen stjerner, kom nu :-)
Loading...

Folk der læste denne, læste også

 • Simon Zeeberg 25. oktober 2010 at 12:10

  Haha jeg syntes godt de kunne gøre lidt mere ud af det næste gang 😀

 • Martin Thorborg 26. oktober 2010 at 09:51

  Nemlig 🙂

 • Birger Hauge 29. oktober 2010 at 11:41

  Det ser for fedt ud. Det kunne jeg jeg godt tænke mig at komme til en gang hvordan er det lige sæsonen ligger Du er vel ikke i nærheden af Vegas til CES 5-9 januarvi kommer en 10 12 stykker derover
  mh
  Birger

 • Søren Sprogø 29. oktober 2010 at 11:47

  Heh, jeg var engang til en Major League Baseball kamp derovre.

  Sporten siger mig intet, og er i bund og grund en smule kedelig. Men så gør amerikanerne jo det, de gør bedst: Laver det hele til et kæmpe show! Og nøj, hvor var vi underholdt.

  Nok noget af det største, jeg nogensinde har oplevet. Hold kegle mand, det var fedt!

  Kan sagtens forestille mig, at en Dolphins kamp kan overstige det. Også, hvis man ikke lige skulle kende sporten. At se en rigtig NFL kamp i Gods Own Country står helt sikkert på Top 3 på min bucket list 😉

 • Daniel 30. oktober 2010 at 07:39

  det er simpelthen smukt så stolt man kan være over sit land! 🙂

 • Martin Thorborg 30. oktober 2010 at 11:50

  Hey Birger
  Godt at høre fra dig.
  Jeg er i Vegas i start december og andre planer har jeg ikke lige.
  Men det vil være sjovt at ses igen!

  Dbh Martin

 • Coleen Sosa 23. december 2010 at 14:11

  Det ser for fedt ud. Det kunne jeg jeg godt tænke mig at komme til en gang hvordan er det lige sæsonen ligger Du er vel ikke i nærheden af Vegas til CES 5-9 januarvi kommer en 10 12 stykker derover mh Birger

 • Deirdre-Ann Roberts 31. marts 2011 at 20:13

  Kære Martin

  Jeg syntes du er sej – en sej iværksætter, en sej person og en sej mand, men selv om jeg hepper på at the sky is the limit så bliver jeg altså nød til at gokke dig lidt oven i hoved.

  Når du nu kan opfinde ting som jubii og diverse andre geniale ting, kan du så ikke også opfinde en gizmo som gør at du kan samle ALLE og jeg mener ALLE dine blogs under én blog, men med hver deres link?

  Det er virkelig noget skrammel at søge efter en blog med dig på nettet og få 9 hints til forskellige blogs som alle har mellem 10 og 10000 indlæg – be organised man! Straighten up, før man klager må man nødvendigvis feje for sin egen dør først – som min dejlige mormor altid sagde: Vis mig din hoveddør og jeg skal fortælle dig hvem du er…….. set herfra så ser din hoveddør ret rodet ud.

  Du har fingerne i alting og dét er skønt og du skal endelig blive ved, men sørg nu for at alle de ting du allerede har gang i bliver fulgt op to date……..

  Mvh. Frk. Pertentlig

 • Skriv en kommentar