1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (19 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...
 • Bo 17. februar 2010 at 03:39

  Må jeg ikke have lov at kommentere på emnet om et link skal åbne i et nyt vindue eller det samme.

  Hvis du benytter dig af reklamer (adsense f.eks.) på din hjemmeside, så kan det være meget praktisk at åbne links i samme vindue, fordi dine antal visninger af reklamer bliver øget når din bruger så skal tilbage på din side. Desuden bliver reklamerne ændret så de skifter til noget andet som måske fanger brugeren mere end de tidligere.

  Desuden et lille tip, hvis man holder CTRL nede og trykker på et link, så åbner den automatisk linket i en ny fane. Så bliver det ikke meget nemmere for brugeren selv at vælge 🙂

 • Bent Andersen 17. februar 2010 at 10:34

  Dette indslag skal min kone fan… se!

 • solbriller 18. februar 2010 at 07:23

  USA når det er bedst haha

 • Torben Rudgaard 19. februar 2010 at 18:23

  Jeg forstår nu godt hvorfor amerikanerne tænker sådan. Børn lærer af sine forældre og folket lærer af sin regering… og når regeringen sætter sit eksempel med en så ekstrem glæd, hvorfor skulle folket så ikke ha lov at ha det?

  USA’s gæld (total debt balance february 2010) er…:
  $12,401,448,666,808.30
  Ja, det er 12½ Trillioner dollar.. (millioner, milliarder, trillioner…) hvordan forstår man lige så stort et beløb?
  Ehhh… hvis Danmark skulle betale det beløb af, så skulle vi lægge hele vores GDP hvert år i 62 år, uden at bruge så meget som en 25 øre.

  Jeg kan huske da jeg sad og så TV på en restaurant i Miami sammen med Martin. Der var 3 reklamer som dominerede deres reklame blokke… fastfood, medicin mod fedme… og så lån-lån-lån. Mortages, Debtors, Hard Money Lenders, Pay Day loans, Financing osv osv… I USA kan en hver starte sin egen låne virksomhed op, og der er eddermame mange af dem!

 • Jan Skinnerup 23. februar 2010 at 07:16

  Jeg læste for en godt stykke tid siden en artikel i Penge & Privatøkonomi omkring boligmarkedet – specielt i USA. Nu må I ikke lige hænge mig op på alle deltajerne for det er sgu et stykke tid siden.
  Men jeg hæftede mig ved, at i USA – i modsætning til i Danmark – der kunne du til enhver tid krybe udenom din boliggæld. Du skulle bare ned i banken og afleverer nøglen, så var gælden ikke længere dit problem, men bankens.

  Noget kunne så tyde på at det er lavet om siden jvf. Thorborgs historie. Men hvis det har været sådan op gennem de gode tider, så er det måske ikke så underligt, at det der med personligt ansvar er en by i Rusland for de menige amerikanere.

 • Torben Rudgaard 23. februar 2010 at 07:39

  Du har helt ret Jan, I Danmark er det flovt at gå personligt konkurs og smide huset på tvangsauktion. I USA er det “meget normalt”…

 • Skriv en kommentar