Mange går i dag konkurs og mister alt, men nogle min. efter køber de ejendomme til 50 millioner og tager på safari i Afrika, hvordan hænger det sammen?

De bedste hilsner

Martin

Location:Jasmine Ct,Delray Beach,USA

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (19 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...

Folk der læste denne, læste også

 • Frank 18. februar 2010 at 09:26

  Hej Martin

  Sjovt du lige nævner det med Riskær. Jeg og nogle kollegaer har selv lige siddet og undret os over hvordan det kan lade sig gøre.
  Det er noget med det er et aps firma som har købt ejendommen som er startet af et andet aps firma som personligt ejes af Claus Riskær. Kreditorerne kan ikke få nogle af pengene, da de står i et selskab. Skulle kreditorene få et nys om at Claus skulle komme i besiddelser af nogle aktiver, så kommer kreditorne ud med riven. (Tror nok det hænger sådan sammen). Nogle af pengene i det personligt ejet firma kommer fra salget af Copygene(20 mill).
  Spørgsmålet er så. Hvilken bank har været så dum at låne de sidste 30 mill til en mand der er gået personlig konkurs?

  Nå nok om det, glæder mig til at høre om dit næste interview.
  Som du selv nævner, så kunne jeg også godt tænke mig at høre omkring hvordan man starter en butikskæde. Går nemlig selv med tanken om, at starte en butikskæde med udgangspkt. i min webshop.
  Efterfølgende spørgsmål dertil er. Hvordan man går man videre med butikskæden i udlandet.

  Til sidst hold da kæft jeg sad oppe under loftet da din hund gøede. Der må jeg sige, at jeg vågenede. LOL

  Frank

 • Glen 18. februar 2010 at 10:23

  Hej Martin

  Sådan en dalmetiner kan satme gø højt, er du gal jeg blev forskrækket 🙂

  Jeg tror i bund og grund, at hvis du er ligeglad nok med at du skylder penge alle vegne og dropper tanken om at have økonomien iorden i fremtiden, så kan næsten altid finde en udvej… Hvad enten det er at låne af banker eller lege med APS-virksomheder.

  Jeg ved ikke om det kan lade sig gøre, men jeg synes det kunne være smart, hvis du kunne slå en funktion til, så når du poster en videoer, at man kan se USA`s eller Danmarks klokkeslet for posteringen af videoen. f.eks. i denne video, sagde du at du ville interviewe ham om ca. en time, men…. hvornår er det….. Blot en ide 🙂

  Glæder mig til interviewet

 • Frank 18. februar 2010 at 11:07

  @Glen

  Ha ha du fik også et chok af en anden verden. God humor.

  Jeg tror ikke Klaus Riskær er ligeglad med at skylde penge væk. Så vidt jeg kan huske, så kan han ikke have nogen form for aktiver indtil 2017 eller er det 2018. Derefter ville de ikke kunne gøre noget pga forældelsesfristen.

  Frank

 • Gachau 18. februar 2010 at 11:18

  Hahahahahahaha… Ja, hold kæft et chok med din hund mand!! Så vågnede man lige. Pyha… Brug ham/hende lidt oftere…:-)

  Jamen kunne mand ikke bare sige at folk som Riskær bare er dumme svin uden skrupler. Længere er den jo ikke…

  Glæder mig til interviewet. Og tak i øvrigt for den sidste med ham fra Just Eat…

  Hygge
  G

 • Rasmus J. 18. februar 2010 at 11:39

  Own nothing, control everything…

 • Glen 18. februar 2010 at 13:20

  @Frank – Hmmm, der er vi nok ikke enige:-) Jeg tror han i mere eller mindre grad er direkte ligeglad, eftersom han er personlig konkurs, men stadig “køber ind”. Dygtig forretningsmand synes jeg bestemt ikke han er, og slet ikke en som jeg ser op til….. Han var jo i “Hyret eller Fyret” på tv3, og jeg mener Hr. Riskær er FYRET 🙂

 • Frank 18. februar 2010 at 13:53

  @Glenn

  Du må endelig ikke tro at jeg ser op til den klovn. For det er os borger der slider og slæber for dagen derpå, der må betale bøden for hans gerninger.

  Helt sikkert han er fyret. ha ha

  Frank

 • KristianK 18. februar 2010 at 15:33

  jeg hoppede også op under loftet pga. den hund. SHIT mand!

 • Bo 18. februar 2010 at 18:25

  @Thorborg: Jeg vil give Glen ret, det ville være rart hvis du kunne tilbyde muligheden for at se tidspunktet i UTC+1 (DK), eller siden gjorde det automatisk.

  Man kan f.eks. bruge deres service eller tilsvarende database til at finde ud af brugerens lokation og derved tidszone:

  http://www.ip2location.com/free.asp

 • Jesper Norbøll 19. februar 2010 at 05:50

  …TAK til din hund. Nu er jeg da langt om længe helt vågen…. Er du SÅ færdig et chock jeg fik.

  Jeg er lige så forundret sig dig. Jeg fatter simpelthen heller ikke hvordan det kan lade sig gøre og hvordan de så let kan slippe afsted med det. Vi havde en Hellerup-kunde som igennem de sidste 2 år har skyldt os en del penge for nogle tryksager. I retten har han meldt ud at han ingen penge har og han er erklæret personligt konkurs. Men alligevel har jeg indtil flere gange set ham trille rundt i området i sin Jaguar…. Noget er der altså galt et eller andet sted i systemet.

  /Jesper

 • Kevin Simper 19. februar 2010 at 09:20

  Er du sindsyg for jeg fik et skide chok jeg fik! 😀

  Men det er nok fordi det hus riskær bor i, er ejet af hans fætter, eller sådan noget lign..

 • Jesper 19. februar 2010 at 16:03

  Du nævner eksemplet med Morten Lund og han har jo også været på Necker Island i konkursperioden.. Jeg tror svaret er åbenlyst : Netværk og netværk… ML omgås jo med Richard Brandon og hvis du selv var personligt konkurs er der ikke noget galt i at låne en kammerats sommerbolig.. Godt netværk er livet.

 • Thorborg 19. februar 2010 at 16:05

  Jeg beklager at køteren gjorde jer forskrækkede, hun fik også kameraet til at hoppe hos mig 🙂
  Håber i overlevede.
  Og tak for alle jeres gode kommentarer.

  Dbh Martin

 • Jesper 19. februar 2010 at 16:08

  Ville det ikke være oplagt at lave et interview med Morten Lund ?

 • solbriller 20. februar 2010 at 05:53

  Tror ik du er den eneste med den undren… Men især Riskjær er jo ik dum!!! Den mand formår gang på gang at kringle loven til egen fordel, og har gjort det igen!!!

  Men ellers skyldes det meste vel kammerateri og tjenester, som andre enten har fået eller får senere i livet…

 • Christoffer 23. februar 2010 at 08:11

  @Thorborg – Tak for altid interessante indlæg!

  Der er flere “finter” til at holde kreditorerne på afstand. Gude & Bryde har begge benyttet sig af “kone-handler” hvor de i sidste øjeblik før konkursen, sælger/overdrager aktiver til konen. Ofte bliver disse handler omstødt – men det tager tid! Den tid kan så bruges på andre kreative finter…

  Riskær er dygtig til fonds og selskabskonstruktioner, der sepererer ham fra ejerskab, men sikrer ham kontrol. Hans ejendom ejes af et selskab, hvor han så lejer sig ind, når han engang er ude af hotel gitterly.

  Usmageligt eller ej – faktum er, at det godt kan betale sig, at have dygtige revisorer og advokater. Alternativt kan man læse skatte- og selskabsret, hver aften inden man skal sove… (så falder man også hurtigere i søvn)

 • Jacob 20. april 2010 at 06:41

  Hvis man tids nok kunne se en konkurs komme, er det ikke svært at sikre sig. Man sikre aktiver og penge ved at overføre dem til at aps/as man ikke selv står som ejer af. Herefter bliver man ansat i dette firma, man for så firmabil, firmabåd og huset betalt af firmaet. Da man har aktiver i det nye firma, er det ikke det store problem at låne i banken, og det betaler så for at få forretningen op at stå igen. Ofte er det muligt at få gamle kunder til at følge med over til det nye selskab, og vupti… så køre det igen.
  Og i stedet for at få mega høj løn, for man bare alt betalt af firmaet, og så kan ens kreditoere ikke røre en.

 • Skriv en kommentar