1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (38 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...
 • Jesper Buch 10. februar 2010 at 15:08

  Hahaha – fantastisk 🙂

  Noget af den gnitren var sgu mig – jeg kom til at sidde og gøre min macbook ren…shit – det vil aldrig ske mere… 🙂

  Jeg er helt helt enig med Martin….Faktisk sad jeg tidligere idag og diskuterede hvor vild en energi Martin har – han er overalt på amino og andre social medias udover at han har hans core business – det er altså vildt…

  Mvh.

  Jesper Buch

 • Rosenstand 10. februar 2010 at 15:12

  Godt brølt, Martin! Hvor må det være frustrerende at give 5-7 timer GRATIS væk af din tid – og så blive mødt af sådan en omgang i kommentarerne. Jeg tror, at de utilfredse med teknikken kunne have gavn af at lære noget om fokusering. Og det kunne de f.eks. lære af Jesper Buch…

  Keep’m comming!

 • Thorborg 10. februar 2010 at 15:18

  @Jesper, det var et super fedt interview og folk er monster glade.
  Jeg bliver bare nødt til at klapse lidt. Du kan tage det, men nogle af dem jeg i fremtiden skal snakke med, de er mere konservative og de vil ikke forstå hvorfor små ting i teknikken, er vigtigere end det de siger.

  Men tro mig, det her bliver lyttet og det ender sgu med at jeg må købe mere båndbredde 🙂

  @Rosenstand, takker og det er egentlig ikke mere at sige til det 🙂

  Dbh Martin

 • Kenneth Hedegaard Olsen 10. februar 2010 at 15:24

  Hej Martin.

  Jeg fatter ikke at folk gider at brokke sig, de burde kysse dine fødder for det arbejde du gør for os. Jeg støtter dit arbejde 100%, og har intet til overs for dem som brokker sig. Virkelig et fantastisk stykke arbejde du laver.

  Alt held og lykke i fremtiden 🙂

  Dbh. Kenneth Hedegaard Olsen

 • Bo 10. februar 2010 at 15:46

  Tak for oplysningen. Jeg må jo selv erkende, når jeg sidder i stuen og lytter til jeres FREMRAGENDE samtale, så kommer jeg hurtigt til at tænke på TV udsendelser hvor vært og gæst sidder sammen. Det er også svært at vide hvor I befinder jer henne I verden når man blot lige skruer ind på talkshowet. Nu var Torben Rudgaard i Thailand, og Rosenstand hører vist ligeledes til i Florida, så mange berejste folk. Men det er altid rart at komme om bag kulisserne og høre hvordan sådan noget foregår, det giver en bedre forståelse af tingene.

  I begyndelsen klagede folk også over kvaliteten på dine videoer, der kom du også med flere irettesættelser, men jeg tror det er faldet på plads nu. I øvrigt, jeg beundre du kan sætte så meget indholdsmæssigt kvalitet i hvert cast – GENIALT!

  Men lad ikke de få ødelægge det for massen, fortsæt det gode arbejde, ingen sure miner herfra om papir eller udfald mere.

 • Danjal Vestergaard 10. februar 2010 at 15:58

  5 stjerner.
  Ikke så meget snak herfra. Fede programmer. Glæder mig til at høre mere.

  Keep it up! 🙂

 • Jacob 10. februar 2010 at 16:04

  Kanon interview med Jesper… Var heldig at høre ham da han var på vej op med Just-Eat for 7 år siden… Flere af dem! 🙂

 • Tommy Krabbe 10. februar 2010 at 16:09

  Kick Ass = Thorborg & Buch 🙂

 • Nikolaj Mogensen 10. februar 2010 at 16:14

  Thumbs up Thorborg!
  Og så er der vidst heller ikke brug for at sige mere i den sag…
  Det var et super interview! super arbejde – lapper det i mig 😉

 • Bent Andersen 10. februar 2010 at 16:25

  100 point herfra, jeg er helt enig.
  Personligt er det et af de podcast jeg har fået mest ud af, og det var bl.a. fordi Jesper var nede på jorden og meget positiv hele vejen igennem.
  Tak fordi du stillede op, og delte dine erfaringer med os.

 • Henrik Andersen 10. februar 2010 at 16:37

  Føler mig lidt truffet, så jeg siger tak for forklaringen og ikke mindst opsangen.

  Fremover fokuserer jeg KUN på indholdet af dine podcasts, for jeg håber der kommer mange flere af dem.

 • Birgit - Min-Mave.dk 10. februar 2010 at 16:45

  Ha Ha – det lyder præcist som når nogle af mine mere utålmodige brugere skriver til mig og spørger hvorfor lige netop deres billede eller historie ikke var blevet godkendt (altså dengang hvor jeg sad 110 % solo på projektet og lavede nærmest alt manuelt)

  I stedet for at give et surt svar tilbage, gjorde jeg noget lignende som du lige har gjort Martin.

  Jeg gav simpelthen en udførlig beskrivelse af min dag med 6 børn og et hastigt voksende website fra jeg stod op om morgenen og indtil jeg dejsede om sent på aftenen.

  Som regel gik der ikke mange minutter før der lå en besvarelse på min mail med en STOR undskyldning og at det var de ikke klar over.

  Nogle gange er folk bare ikke klar over hvor stort et arbejde der ligger bag og så er det bare SÅ fedt at se deres reaktion, når det går op for dem.

  Fortsæt det store arbejde du laver, Martin – vi er rigtig mange som glæder os over at du gør det.

 • Casper Lohse 10. februar 2010 at 17:43

  Jeg kan sagtens forstå dig, Thorborg. Det må være enormt frustrerende, når man lægger så meget tid og ressourcer i et projekt, og folk så går op i de mindste detaljer omkring lyden i stedet for at forholde sig til indholdet.

  Du har aldrig givet udtryk for, at du var noget teknisk geni, så alene det, at du bruger oceaner af tid til at sætte dig ind i systemet og redigere efter bedste evne, kan man kun bøje sig i støvet over.

  I stedet for alt det blok, skulle det jo gerne være sådan, at lytterne deltog aktivt, så der kan blive skabt en god base for fremtidige iværksættere, der vælger at deltage i dine talkshows, så de virkeligt føler, at de får noget ud af at være med – og har det hyggeligt med at være aktive her på bloggen, efter at de forskellige talkshows er blevet publiceret.

  Det kan godt være, at du ikke er god for over 100 millioner kroner, men dette projekt, du kører her på Thorborg.tv er uvurderligt. Man får en masse ny viden, og man bliver nærmest afhængig af at blive fodret med de mange guldkorn.

  Igen stor respekt for den tid, du bruger på dette projekt – for selvom du har det sjovt og hyggeligt omkring det, så er det nok i sidste ende os lyttere, der får mest ud af det 😉

 • Claus Heinrich 10. februar 2010 at 19:09

  Fedt du giver igen Martin. Har ikke fået læst de kommentarer, men det er helt sort at folk brokker sig over sådanne småting, i forhold til den store gave du giver på egen regning.
  Nogle af os er heldigvis smarte nok til at se bort fra de småting, og suger blot alle de guldkorn og historier der kommer til os.
  Mange tak for dit store arbejde, keep it up!

 • Anders V. 10. februar 2010 at 22:40

  haha – good one – lige på min kæphest… – jeg kommer til at tænke på to perspektiver:

  1. [useriøst] Der hvor jeg kommer fra kalder vi dem som lægger mærke til den slags flueknepperi som ingen betydning har for “konsulenter” ;-). (kan finde ud af at fortælle andre hvordan de skal lave noget overflade-sjov i en skinnende indpakning, men de kan egentlig ikke rigtig selv finde ud af at gøre noget. Ok, sorry, no offence hvis der er konsulenter der lytter med – just a joke).

  2. [seriøst] Det er direkte overfør-bart på forretningen. Eksempel: jeg har en IT & telecom-virksomhed, den er snart 11 måneder gammel…og hey, vi har sgu ikke engang en hjemmeside. Og den backend som kunderne logger ind på ligner noget som Craigslist-designere ville blive flove over. Men vi har så til gengæld overskud i virksomheden, for vi har brugt tiden på det der betyder noget for kunderne, og så skal vi såmænd nok få de andre ting med en dag når og hvis de skulle blive vigtige. Fokus fokus fokus… – på det gør en reel forskel.

  Fokuser på knas eller guldkorn – det er dit valg.

 • Solbriller 10. februar 2010 at 23:24

  Super godt lavet Martin…
  Jeg fatter heller ik, at folk brokker sig over noget, som er gratis, og som de kan bruge i deres egen hverdag/firma. Man burde være taknemmelig for, at du gider bruge tiden på dette!!!

  5 x Stars herfra ;D

 • Michael Carøe Andersen 11. februar 2010 at 03:39

  Thumbs up til alt dit arbejde. Bliv endelig ved!

 • Martin Leinstein 11. februar 2010 at 03:53

  Keep up the good work.

  Så et bare og sige, smil til verden og verden smiler igen… 😉

 • Jan jensen 11. februar 2010 at 03:57

  Kan man ikke holde indhold og kvalitet ud i podcastet, så kan man jo blot slukke… og så selvfølgelig gå glip af alle guldkornene.

  Hvad er bedst… en god idé og inspiration på et krøllet stykke papir eller ikke noget overhovedet?

  Glæder mig til at høre det næste du kommer med… 😉

 • jack 11. februar 2010 at 04:16

  Ærgelig udvikling…..Det var ellers det bedste show til dato, så jeg har svært ved at se problemerne ;o)

  Bare fyr den af og fortsæt, for vi er mange der sluger dem hver eneste gang………..uden problemer ;o)

 • Renedk 11. februar 2010 at 04:39

  Jeg skriver herinde for første gang, da jeg ikke gider at debatere, men hold kæft et podcast det er det bedste du har lavet til dato.

  Bare klø på, det går lige i en iværksætter, man bliver top motiveret – hvis du fortsætter sådan burde du lave en abonnementservice på dine podcast 😉

  5 stjerner herfra

  René

 • KristianK 11. februar 2010 at 05:11

  Jeg tror primært de folk der brokker sig over kvaliteten er dem der i forvejen afspiller lyden på skodudstyr.

  Købt et sæt gode høretelefoner folkens. Så er svingninger i kvaliteten sjældent noget der umuliggør forståelsen.

 • Jesper 11. februar 2010 at 08:22

  Jeg synes netop det er din afslappede “få så fingeren ud og kom i gang stil” der er en af grundene til at dine podcasts er så motiverende.

  Ja, fantastisk podcast igår!

  Keep them coming… please.

  🙂
  Jesper

 • Magnus G. 11. februar 2010 at 12:35

  Martin det er da klart at iværker nichen er blevet meget rigere på grund af dig.
  Lad ikke de pivende (loosers) trække dig ned. bare “delete” deres komment og fortsæt. der er aligevel ingen der gider læse deres piv.
  Super podcast bliv ved med det flotte arbejde.
  Jeg glæder mig i hvert fald til det næste.
  mvh Magnus G.

 • Frank 12. februar 2010 at 07:36

  Syntes bare du skal ignorer dem og forsætte det rigtig gode arbejde med at lave talkshows til os, der finder dem inspirerende.

  Forsæt det gode arbejde og god weekend.

  Frank

 • gusse 12. februar 2010 at 12:22

  Martin, martin , martin – glem de tosser. Jeg syntes det er pisse fedt at hører med.

  Fedt du gider, bare fortsæt.

 • Henrik Gregersen 12. februar 2010 at 13:13

  Jeg gidder ikke klappe dig på ryggen Martin, det er der nok der gør ovenfor 🙂

  Men hvis du nu havde et professionelt studie og havde lavet et setup som DR ville gøre, så troede jeg ikke en flyvende fis på at du var iværksætter.

  Så det er muligt at jeg er en af de få, men at der er støj og vov vov, osv det synes jeg faktisk er fedt, for det gør det bare autentisk. Hvis det skulle være poleret var det, undskyld jeg siger det. Ikke iværksætteri.

  Og det er indholdet det drejer sig om, og det kan man bruge, så ingen grund til at bruge mere tid på at forklare dig.

  Ciao

 • Thorborg 12. februar 2010 at 16:36

  Kære venner

  1.000 tak for opbakning og ros, den er jeg super glad for.
  Jeg ville gerne takke jer alle personligt, men denne uge har revet tænder ud, så i får en fælles “Tusind tak alle sammen” 🙂

  Dbh Martin

 • solbriller 13. februar 2010 at 01:30

  Kan kun give Henrik ret, charmen er jo præcist, at det er mand til mand, og ik noget planlagt. Det gør det både mere levende, og der kommer en masse fede input undervejs.

  Martin troede du vidste, at ligemeget hvor godt man gør det, så vil der altid være nogle som ik er tilfreds, desværre…
  Så fokuser da på massen fremfor de få negative!

 • TMEH 13. februar 2010 at 08:16

  Hej Martin, vend det døve øre til den kritik der, det er et super fedt talkshow du laver 🙂 God weekend.

  TerkeLit

 • Thomas Pedersen 24. februar 2010 at 18:25

  Haha, du må undskylde, men det syntes jeg nu er lidt morsomt at folk kan beklage sig om.

  Jeg er først lige kommet på med dine talkshows her efter du skrev til mig om at du lavede dem.
  Og jeg syntes at det er for fedt.

  Så den podcast må jeg også lige ind og lytte til. Det var egentlig meningen at jeg skulle have været tidligt i seng for en gang skyld…

 • Skriv en kommentar