Det er let at få en fordel frem for konkurrenterne hvis man smører lidt 🙂

Tak til Nielco IT for flot hættetrøje.

Dbh Martin

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (16 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...
 • John Nielsen, Nielco IT 11. november 2010 at 02:00

  Hej Martin,

  Mange tak for chanchen for at medvirke i dit fantastiske talkshow. 🙂
  Idéen med CR codes er faktisk udsprunget af de mange positive reaktioner og tilbagemeldinger, som jeg har oplevet med mine seneste to indlæg på min Amino Ekspertblog med anmeldelse og anbefaling af seje Android Apps til mobilen. Den første anbefaling af 13 seje apps er nu blevet vist næsten 10.000 gange og har givet en masse positive tilkendegivelser, både i bloggen og via mail.

  Du kan se den første anmeldelse af 13 seje Android Apps på http://bit.ly/aHIkHm og den efterfølgende anmeldelse af 10 seje apps til Android på http://bit.ly/baBNdN .
  Der er en anbefaling/anmeldelse nr. 3 på vej, so stay tuned. 🙂

  Jeg er glad for, at du synes om hættetrøjen med CR codes, og at den ramte rigtigt i forhold til vejret. Nu er jeg og Nielco IT jo fokuseret på sikkerhed, så jeg sendte naturligvis også en kortærmet t-shirt med. For en sikkerheds skyld. 😉

  Hav en god dag i det sikkert alligevel fantastisk lune Californien.

  De bedste hilsner
  John Nielsen
  Nielco IT (http://www.nielco.dk)

 • Henrik Blunck 11. november 2010 at 02:44

  Super tip, og det er værd at huske når fakturaerne skal sendes ud. Du har ret, og det koster jo ikke alverden at smøre en smule… 🙂

 • Henrik Gren Brodersen 11. november 2010 at 08:09

  Hej Martin
  Godt tip. Jeg vil strakt gå i gang med at tænke over, hvordan jeg kan “smøre” mine kunder eller potentielle kunder i forskellige sammenhænge. Det kan være ved udsendelse af fakturaer, som du nævnte, ved udsendelse af tilbud, brochure, ved salgsbesøg eller måske huske forskellige begivenheder hos kunden.
  Hilsner fra
  Henrik

 • Skriv en kommentar