1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (7 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...

Folk der læste denne, læste også

 • John Nielsen 16. marts 2011 at 08:19

  Hej Martin,

  Lad mig først sige, at det er et hamrende godt tilbud – både på Amino PLUS til 99,- om måneden og den lækre chokolade. 🙂

  Amino PLUS medlemsskabet kender jeg personligt allerede og drager nytte af det hver dag. Det er jeg meget tilfreds med. Chokoladen må jeg altså også smage snarest.

  Hvilke partnerskaber kunne du forestille dig til en konsulentvirksomhed, der er specialiseret indenfor IT sikkerhed og Business IT Continuity?
  Balancegangen er som jeg ser det, at vi ikke må være konkurrenter – og kunden stadig skal føle, at det er naturligt, at vi går sammen ud til kunderne.

  Jeg er umiddelbart frisk på sådan en type partnerskab med andre seriøse virksomheder, hvis det kan skrues sammen på en måde, så det virker naturligt overfor kunden. 🙂

  På forhånd tak.

  Dbh. John

 • Score damer 16. marts 2011 at 18:12

  Hamrende godt tilbud – og fedt at se, at så mange er hoppet på. Det er noget med at give maksimum værdi for et lille beløb. Det er der simpelthen ingen, der kan stå for.

  Thumbs up.

 • Christian Jessen 16. marts 2011 at 18:45

  Du har helt ret; både i at det er et skide godt tilbud, og at det er en god mulighed for både jer og Peter Beier.

  Jeg købte faktisk tilbuddet den anden dag da jeg så det; udelukkende på grund af at min kære fader er stor fan af Peter Beier chokolade, og det jo virkede som en fin mulighed for at give en gave og selv få noget ud af det. 😉

  Er dog ikke den mest aktive Amino-bruger, så jeg kan ikke love jeg bliver hængende som Plus medlem, men nu må vi se hvor brugbart det bliver; nu får jeg ihvertfald prøvet det i en måned, plus den gamle får noget god chokolade. 😉

 • Jakob 17. marts 2011 at 07:32

  Hej martin du bør lave så den åbner i nyt windue når man f.eks trykker dine links som “godt samarbejde med Peter Beier”

  Jeg sad og så dit video klip og lidt efter fik jeg lyst at se hvad der gemte sig bag linket og vupti røg lyd og billede!

 • Thorborg 17. marts 2011 at 09:41

  Tak for jeres finde kommentarer.
  Vi skal nok over de næste uger gøre en større indsats for at forklare fordelene ved Amino Plus.
  Mht. links, så plejer jeg at åbne dem i nyt vindue, men glemte det her, sorry.

  @John, det kunne være et kopimaskinefirma eller andre der kommer ud i kontorer, hvis det altså er sådan nogle du henvender dig til. Hvad er din primære målgruppe?

  De bedste hilsner

  Martin

 • John Nielsen 17. marts 2011 at 13:17

  @Thorborg, det er alle typer virksomheder uanset branche og størrelse.
  De har alle brug for stabil IT med en høj grad af sikkerhed.

  Idéen med kopimaskinefirmaer er fin. Den vil jeg overveje. 🙂

  Dbh. John

 • Michael Eriksen 19. marts 2011 at 07:27

  Det her har lidt med partnerskaber at gøre, men er sådan set bare en observation:

  I dag på vej hjem fra det lokale storcenter, passerer jeg Elgiganten eller hvad det hedder. Kæmpe elektronikforretning. Lige ved siden af denne forretning ligger Harald Nyborg – stedet, hvor Danmarks gør det selv mænd, eller de, der tror de er det, kan købe sig en pukkel til i motorsave, vinkelslibere osv.

  Foran disse to store forretninger, står en mand og sælger pølser, frisk fra fad så at sige- direkte fra grill. Det er der sådan set ikke noget nyt i, det har man tit set – grillpølser, elektronik, motorsave, passer godt sammen.

  Derimod har jeg aldrig lagt mærke til følgende: Lige ved siden af pølsemanden er der en gut, der står og sælger blomster – bundtede, og klar, lige til at tage med i bilen. DET ER EN KANON IDÈ.

  Prøv lige at tænk over, hvor mange handy- og elektronik fascinerede mænd der passerer denne blomsterhandler hver dag. Og tænk hvilken omsætning denne blomsterhandler potentielt kan få/måske allerede har:
  Manden, der er på vej ind for at købe en ny computer napper selvfølgelig lige en buket blomster med hjem til konen/kæresten. Handymanden der skal ind og købe en ny rystepudser køber selvfølgelig også en buket til konen. BLomsterne og elektronik/værktøj, har intet med hinanden at gøre, men kombineret på denne måde, komplementerer de hinanden fantastisk. OG jeg er sikker på, at der er mange mænd der på vej ind i Elgiganten alligevel beslutter sig for at købe den nye mega-giga-PC, fordi de lige ser, at kæresten kan få en buket blomster, til at blive i godt humør over igen. Man kan også forestille sig manden, der er ude at sondere PC-markedet, køber en buket blomster for lige som at gøde jorden på hjemmefronten, før prisen på den nye PC præsenteres over aftensmaden.

  Og man kan naturligvis også fint tænke sig den webbaserede pc-shop, der fra sin webshop sælger blomster, sendt direkte til døren, samme dag som pc’en bliver leveret. Dit primære produkt kombineret med et andet produkt, der hver for sig er stærke, men sammen kan løfte hinandens omsætning betydeligt. Lidt ligesom Aminos aftale med Peter Beier.

  Mvh
  Michael Eriksen

 • Skriv en kommentar