Det sjoveste er at lave noget og så få penge og succes med det samme.
Men sådan er det sjældent og ofte skal man rode med ting, som på den korte bange koster omsætning, men på den lange bane måske giver succes .

De bedste hilsner

Martin

Ps. Er du Amino Plus medlem, så prøv den nyeste Amino Service:
http://www.amino.dk/nyt

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (7 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...
 • Reene A Nielsen 24. marts 2011 at 03:10

  Hej Martin

  Dejligt at høre de vise ord. Suck it up – Så er det dig der vinder.
  God video der igen lige sætter tankerne igang, om er det rigtig det man gør, men har man troen på det der laves så må de andre jo forstå med tiden.
  Kan du have en rigtig god dag, det vil jeg ;O)

  Hellere lille og kvik end stor og doven, sagde den lille fede.

 • Søren 24. marts 2011 at 04:10

  Omkring sidevisninger, så synes jeg mange hjemmesider, burde lærer, at få lavet deres websider, så de loader hurtigere, jeg synes tit man oplever på specielt avis hjemmesider, at de loader langsommere, end man gider vente på, pågrund af for mange billeder, eller en masse javascript og smarte reklamer som først skal loades ind sammen med videoer og andet. Specielt alle deres spørgeskema pop ups som man for i hovedet.
  Jeg kan godt både se en fordel i at lægge tingene ud på flere websider, men også ulemben med at man så skal bruge endnu mere tid på at bladrer rundt for at læse det hele.

 • Anja 24. marts 2011 at 04:24

  Hi Martin,

  Jeg tror du har fat i den lange ende.
  Nogle sites udnytter, at man kommer til at klikke bestemte steder. Og dermed åbner et nyt vindue. Det er så frustrerende. Jeg ved ikke om alle reagere ens på det. Men måske har det noget med kunde
  segmentet at gøre?

  Jeg kan kun tilslutte mig dine tanker omkring, den gode oplevelse gør at man kommer igen oftere og fortæller andre om stedet.

  Hilsen/
  Anja

 • Anja 24. marts 2011 at 04:28

  Søren du har bare ret. Jeg er specielt tilhænger (not!) af dem der smider en brugerundersøgelse i hovedet på en, inden man overhovedet har set forsiden. “Vil du ikke lige svare på hvordan du oplever vores site?” . Jo!NÅR JEG HAR SET DEN!

  Hilsen
  Anja

 • Søren 24. marts 2011 at 04:45

  Ja Anja vi kan vel kun konstatere vi er på samme bølgelængde omkring det her.
  Og hvor mange svarer egenligt ærligt på de brugerundersøgelser når det kommer til stykket. De fleste mennesker vil bare gerne have dem væk i en fart.

  Men omkring det Martin siger, så tror jeg folk vender tilbage igen, når de ser at tingene er blevet bedre på den lange bane. Det vigtigste er jo altid, at tingene er let tilgængelige, og ikke besværlig gøre tingene unødvendigt for de fremtidige besøgende.

 • Jakob Lykkegaard 28. marts 2011 at 19:38

  TDC ventede også med at lancere ADSL da de var sikre på folk ville bruge mindre minutter Online når siderne jo loadede hurtigere 😉

 • Skriv en kommentar