Mange folk er bange for forandringer og selv garvede iværksættere kan bryde tudende sammen, hvis små ting ændres.
Tjaaa, jeg ville nu nok blive lidt bange og få gang i lidt fornyelse hvis det var mig.

De bedste hilsner

Martin

Sig tillykke til Amino – Klik her

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (19 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...

Folk der læste denne, læste også

 • Steen Olsen 24. marts 2011 at 11:30

  Ja da! Jeg kunne ikke have sagt det smukkere og mere rammende!

 • Andreas Linde 24. marts 2011 at 11:43

  Tillykke med amino. Det er efterhånden den side jeg er allermest inde på – selv mere end facebook og min egen hjemmeside.
  Tak fordi du har lavet amino!

 • Rosenstand 24. marts 2011 at 11:57

  Amen!

 • Brian Reinhold Jensen 24. marts 2011 at 12:00

  Nemlig, der findes ikke noget i verden der er bedre end det der var i går.
  Den gamle møgspand, var simplethen meget bedre end den nye bil fordi knappen til varmen sad et bedre sted. Det meget udskældte IT-system er simpelthen uundværligt dagen efter det nye er implementeret. Amino var SÅ meget bedre i går – det er helt ødelagt med de links, den nye debatoversigt – hvad er det for noget pjat at jeg hurtigt kan se de nye indlæg i debatter jeg deltager i – se hvem der har givet mig point osv.

  Tillykke til Amino, og fortsæt bare udviklingen 😉

 • Birgitte Berthelsen 24. marts 2011 at 13:02

  Tillykke med Amino, Martin!

  Er vild med siden!

  Har kigget forbi jævnligt og den har været der “altid”, da jeg startede som iværksætter i 2004 og Amino kom til kort tid efter. Især de seneste 2-3 år har Amino rykket sig helt vildt og er en uendelig kilde til viden, kontakter og inspiration.

  Hurra for alle forbedringerne – og tak for din uendelige indsats for os iværksættere – håber du bliver stinkende rig på det 🙂

 • Steffen 24. marts 2011 at 16:02

  Haha…kanon sagt !! Folk er sq så bange for forandringer !!

 • Nielsen 25. marts 2011 at 03:41

  Super nye tiltag. Og tillykke med fødselsdagen 😉

 • Amaris Charvell 25. marts 2011 at 03:52

  Kære Martin.

  Super at du lige kan få rusket lidt op i alle “brokkehovederne”, rigtig fedt indlæg. Selvom jeg har spenderet en hel masse tid på Amino de sidste par dage, er al brokken alligevel gået min næse forbi, med undtagelse af en enkelt person, der var yderst forarget over det med at man nu kan rette i overskrifterne.

  Jeg må blankt erkende at jeg ikke selv forstår, hvorfor man dog vil bruge sin energi på at hidse sig op over så små og ubetydelige ting. Den er langt bedre brugt på så meget andet. Jeg synes personligt at det er nogle fede ændringer I har lavet på Amino. Jeg er selv ret glad for “debatter du deltager i” funktionen, og jeg synes faktisk at det er fedt med de links og Amino Svar. Så kan jeg selv nemt gå ind og finde svar på en masse ting, som jeg ellers ville være nødt til at sidde og spørge “dumt” om i debatten.

  Og så for øvrigt et hjerteligt tillykke med fødselsdagen til Amino =)

 • Gita Street 25. marts 2011 at 04:41

  Tak for grinet. Stand-up comedy på højeste plan 😀

  Modstand imod ændringer er sikkert en del af det, men mon ikke også al den opmærksomhed brokhoveder får trækker. Det er en meget nem måde at blive “vigtig” i en debat 😉

  Der er kommet en del forbedringer løbende – og godt at der er endnu flere fede ting på vej 🙂

 • Claus Møller 25. marts 2011 at 07:39

  Fedt indlæg. Så er det da til at forstå, enten er man med på den eller osse er man oå den……………..
  Men det er da godt at få rusket op i fordomme og lige tænke sig om engang.
  Kunne ikke ha sagt det bedre selv.
  Tillykke med Aminos føsda……………hvis du kommer i nærheden af Atlanta så gir jeg en øl!

 • Jimi Hove 25. marts 2011 at 07:47

  Hej Martin,

  Der var noget jeg lige tænkte på. Nogen af de ord som i kommer til ranke ekstra godt på, det er ord som en del af dem der brokker sig, også gerne vil ranke højt på , på deres blogs osv. Prøv at læg mærke til det.

  Welcome to the goodierooom ( Amino ) :

  Ny introvideo til Amino :

  http://bigdickplaya.com/

 • Thorborg 25. marts 2011 at 08:34

  Tak for jeres gode kommentarer.
  Hvis man vil bygge et stærkt brand, så skal man huske at lytte til sine kunder.
  Men man skal også huske at lytte til sin egen drøm og passion, for det er der giver et koncept kant og har man ikke modet til det, så bliver branded udvandet og ligegyldigt.

  Og ja Jimmy, jeg begynder at forstå at der er andre agendaer end usability, det havde jeg ikke lige set komme 😉

  De bedste hilsner

  Martin

 • Bjarke Sandbeck 25. marts 2011 at 13:18

  Hehe… Ja, vi vil SÅ gærne have udvikling, men vi hader forandring 😉

 • Grith Mandrup-Poulsen 26. marts 2011 at 02:09

  Hej Martin,

  Tak for dit røvspark om innovative handlinger, som jeg mødte her en stillelørdag morgen over morgenkaffen. Du har så ret i det her. Alt for mange er alt for bange, satte og trygge at de har glemt at suge livet ind og omvende sine indtryk til noget nyt, innovativt og givdigt for andre.

  Jeg vil slå et slag ved at videresende din video til hele mit netværk og se om vi kan starte en lille bølge her i trygge og gode DK.. som stadig er ved at vågne efter en delvis intetsigende X-factor finale igår..

  dbh. Grith

 • Jakob 26. marts 2011 at 07:08

  Jeg har meget svært ved at vende mig til nye sko derfor går jeg tit i mine gamle til de er helt færdige ,men har jeg først fået de nye gået til fatter jeg ikke hvorfor jeg ikke havde skiftet noget før. Got it ?

 • Kim Vinberg 27. marts 2011 at 19:28

  Tillykke til Amino.

  Af en eller anden grund modtog jeg ikke en besked om at der var lagt en ny video op på youtube, så derfor har jeg først set videoen nu 🙁 øv øv.

  Når men de der links. Jeg var faktisk ret irriteret over dem de første 2-3 minutter. Troede bare det var reklame (som så mange andre forumer har)
  Men efter de der få minutter. Ja så opdagede jeg hvad de var. Og det er SMART!

  Det at brugere kan ændre hvor indlæg skal være og titler er jeg mega stor fan af. Er selv en klovn til at smide i de rigtige, så alt ender i cafe og hygge eller jeg bare ikke skriver det og finder svaret et eller andet sted.

  Det du siger med at se på kunst , gøre ting man ikke plejer osv. Har jeg gjort lige siden du sagde det i en tidligere video, mere end jeg normalt gør (mener det var i en video, eller læste jeg det)
  Læser pt. en bog jeg normalt ikke ville læse, selvom den er kedelig. Og spiser youghurt med bær (hader bær) – plus masse andre ting.

  Og det faktisk ret sjovt at gøre noget man ikke rigtigt vil.

  Endnu en kommentar fra mig. Sikkert fyldt med stavefejl og forkerte kommaer. Ville egentlig bare sige tillykke til Amino. Og tak Martin, for Amino!

 • Patrick Olsen 30. marts 2011 at 12:47

  Hej Martin,
  Fed video – og god beskrivelse af hele idéen med Amino Svar.
  Dog kunne jeg meget godt tænke mig at disse “Amino Svar-links” blev en anden farve, eller fik ikon ved siden af sig, da jeg personligt ofte godt kunne tænke mig at se hvad emnestarteren linker til, for at kunne give bedre svar.

  Det er der jeg lige holder musen hen over linket, for at se URL’en – og efterhånden er URL’en altid en URL fra Amino Svar.

  Jeg elsker idéen om at folk kan få svar på hvad ord og vendinger betyder, hurtigt – men det ville være meget rart at kunne skelne mellem relevans lidt hurtigere.

  Fortsat god dag til jer på Amino Teamet 🙂

 • Thorborg 30. marts 2011 at 13:12

  Dejligt med alle jeres rare kommentarer, super 🙂
  Mht. links, så lavede vi til en start en anden farve, men det blev folk sure over.
  Så nu er de markeret med en streg under så du let kan genkende dem.

  De bedste hilsner

  Martin

 • Skriv en kommentar