Pludselig bliver folk vrede og det er let at “slå igen”, men prøv at tænke lidt over hvad personen i virkeligheden er vred over og vind hele kongeriget 🙂

De bedste hilsner

Martin

 

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (17 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...
 • Jane Andersen 26. oktober 2011 at 02:11

  God tale – helt enig! Det gør hverdagen meget nemmere at tænke sådan 🙂 Ha en god dag MVH Jane Andersen indehaver af Galleri Kunstcentrum i Silkeborg

 • Birgit Månestråle. 26. oktober 2011 at 04:04

  Martin !
  Du er virkelig god til at se, “fange pointer”, illustrere dem samt at gøre dem “spiselige og brugbare” gennem at kommunikere ! Tak for alt dit mod. Du bidrager til den bedre verden, som MÅ manifestere sig. Tak. Dbh Birgit Månestråle.

 • Masimoto 26. oktober 2011 at 04:10

  Super video, og en god historie. Det kan jeg bruge til meget rent personligt. Jeg kan nemt tænde af på den slags, eller bare være helt uforstående overfor personen, men jeg har prøvet af finde ud af hvad der egentlig er galt. Men jeg oplever det, at enten vil vedkommende ikke snakke om det, eller også kommer det meget aggressivt til udtryk fra deres side, så jeg nærmest føler mig verbalt overfaldet, og så synes jeg det er svært.

  Men tålmodighed og et roligt stemmeleje må være vejen frem, hvis man skal løse op for disse frustrationer som personen har..

 • Kristoffer Kruse 26. oktober 2011 at 07:35

  Spot-on! 🙂

 • Elin Døfler Bruun 26. oktober 2011 at 07:46

  Du giver så meget til os alle og som er brugbart i livet. Du oser af energi og overskud og det er fantastisk, at du også har overskud til alle os derude. Jeg håber, du vil fortsætte med at sende de små videoklip. De giver stof til eftertanke og er med til at igangsætte nye ideer og tiltag.
  Du og din familie ønskes alt det bedste og rigtig god tur. Jeg glæder mig til at følge dig og dine derude.

 • Henrik Blunck 28. oktober 2011 at 17:19

  Dette er simpelthen en af de bedste videoer, ikke fordi de andre var spor dårlige, men simpelthen fordi den er så hamrende relevant for alle. Jeg er selv blandt dem som giver andre plads i trafikken i den naive tro at det spreder god karma, og det virker ikke altid som om andre værdsætter det. Når vi alligevel skal holde for rødt kan vedkommende der ikke kunne komme ud lige så godt få lov til at komme ud fra parkeringspladsen ved trælasten. Men når vi så bagefter kører lidt frem er det som om vedkommende der nu holdt bagved bliver dobbelt så irriteret (holder tættere end normalt, kipper med lygterne, eller i et enkelt tilfælde ligefrem bruger hornet). I sådanne tilfælde er det nu godt at spare på det forhøjede blidtryk, og så tænke: “nå ja, vedkommende havde nok bare en dårlig dag…
  Derfor: en god video at have i tankerne, for vedkommende fortjener jo slet ikke vores vrede. Du har lige gjort én glad (ham/hende der kom ud), og lad solen skinne hvor den lyster.
  Eller, sagt på en andrn måde, vi kan ikke være venner med alle, men vi kan prøve at gøre vores bedste… 🙂

 • Thomas-Bo huusmann 29. oktober 2011 at 11:18

  Haha, det her er så meget super i orden.
  Martini, bliv ved med at tale, for sådan skal det være

  +jeg kan ikke være mere enig i din vurdering

  vh,
  Thomas-Bo Huusmann

 • thomas 29. oktober 2011 at 11:19

  mener selvfølgelig Martin. var vidst lige lovlig hurtig på tasterne

 • christian 30. oktober 2011 at 10:00

  Verden ville være et dejligt sted hvis folk tænkte en ekstra gang over ting inden der kom en reaktion fra dem, men chancen for at det sker er nok ikke så realistisk. håber du kan få åbnet øjnene på et par stykker.

 • Skriv en kommentar