Som iværksætter er det godt at kunne sælge, men hvad hvis man ikke kan?

De bedste hilsner

Martin

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (11 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...

Folk der læste denne, læste også

 • Sophie Løhr 23. oktober 2011 at 03:48

  Hej Martin

  Jeg har det præcis på samme måde, så tak for dit indslag.. Jeg hader simpelthen når folk forveksler marketing med salg, for jeg vil gerne skridte banen op og lave de tiltag der skal til, men at gå ud og sælge ting sådan face-to-face tiltrods for at jeg ved produktet er fantastisk, det er slet ikke mig.. Så igen tak.. Vi er nok en del der har det på samme måde…

  Vh. Sophie

 • Mikkel deMib Svendsen 23. oktober 2011 at 05:19

  Sådan er vi mange der har det. Jeg vil næste tro vi er et flertal. I større eller mindre grad.

  Når jeg en gang imellem overvinder det, så går jeg til gengæld helt over gevind og slipper afsted med at sælge ting til total overpris. Så i virkeligheden er jeg vel egentlig ret god til det – jeg hader det bare af et godt hjerte 🙂

 • Henrik Blunck 23. oktober 2011 at 05:38

  Hej Martin
  Det havde jeg aldrig gættet på. Du klarede det ellers godt tilbage i Cybercom-dagene… 🙂
  Det beviser jo, som med ordblinde der nødigt vil skrive, at det handler om at komme godt i gang, og så skal resten nok komme. Well done, og en kæmpe thumbs up for din ærlighed.

 • Masimoto 23. oktober 2011 at 05:47

  Overraskende for mig at du har det sådan, for du virker som en meget udfarende person med super meget energi, men det er åbenbart noget andet rent mentalt som gør sig gældende.

  Jeg elsker det til gengæld, og jeg elsker det faktisk så meget, at jeg ikke handler med nogen som ikke vil forhandle om prisen. Det eneste sted hvor jeg accepterer faste priser er i supermarkeder, men selv her har jeg overvejet metoder til hvordan jeg kan få tingene billigere.

  Det handler ikke om pengene, jeg får simpelthen et kick af at kunne få prisen ned. Men det er faktisk også et problem, da jeg af og til finder nogle ting jeg rigtig gerne vil have, men hvis sælger står fast på prisen, så køber jeg det ikke. Så må de hellere sætte prisen lidt højere, så der er noget at forhandle om 🙂

 • Kristian 23. oktober 2011 at 07:05

  Hej Martin

  Har I solgt jeres hus? Ellers kunne jeg måske komme forbi og give et bud 🙂

  Spøg til side, nu ved jeg ikke om det er et særligt stort problem for dig, men dette gratis program, som jeg selv har benyttet dele af, er lavet af en som bl.a. var dødsens angst for at stille sig op foran folk og tale, ikke lige dit problem, men teknikkerne er de samme, og brugte dem, så han i dag bare gør flere af de ting han var bange for. Vil tro den relevante er track 8, hvis du kan bruge det til noget.

  http://www.selftherapy.org/stop-anxiety-panic-attacks.php

 • Sanne Røhe 23. oktober 2011 at 12:40

  Hey Martin

  Fedt at der er ildsjæle som dig, tak for inspiration.

  Jeg skriver speciale om fobier….dog specifikt flyskræk…men alle fobier har noget underliggende tilfælles, så hvis du har lyst til lidt sparring omkring det, så giv lyd….free of charge, haha.

  vh Sanne

 • Claus Tjørndal 23. oktober 2011 at 16:32

  hehe, du er ikke alene i den båd 🙂

 • Kristoffer Kruse 26. oktober 2011 at 07:11

  Modigt at du tør indrømme det på åben skærm, du sælger nu dig selv og dine idéer vældig godt på video. Og nej jeg syndes ikke du skal bruge tid på at arbejder med det, du kan meget andet. Jeg er af den overbevisning at for at være en rigtig god sælger skal man have lyst og overskud når man står i situationen. Det kan man jo gøre meget for at skaffe sig, men man syndes det er mere pinligt end at se Bridget Jones eller Klovn. Så skal man måske bare bruge sin energi et andet sted.

  Tak for alle videoerne jeg tror de har en stor og positiv indflydelse på iværksætteri i DK.

 • Bent Hadler 28. december 2011 at 07:19

  Det var da dejligt befriende at du for en gang skyld smider den hårde skal, og virkelig viser, hvad du er skabt af.

  Fedt at du har det overskud.

  Som salgstræner igennem mere end 30 år, kan jeg bekræfte at der er rigtig mange der “lider” under det samme, men om jeg ligefrem vil kalde det en fobi ved jeg nu ikke. Vi er jo ikke alle født til det samme, og jeg er sikker på at dine mange andre kvalifikationer har kompenseret, som jeg typisk ser det hos andre.

  Tak for dine inspirerende optagelser.

 • Magento shop 31. december 2011 at 18:48

  Det var aligevel nyt for mig 🙂

  Men sådan er det jo med os alle.. Jeg hader overalt at flyve… Det er lidt et problem for mig men jeg må bare tage flere og flere ture og så går det nok over… Det bliver man trods alt nødt til.. Det er ikke ligesom at sælge som er mere et valg 😉

 • Skriv en kommentar