1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (5 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...
 • Henrik 21. oktober 2011 at 19:40

  WiFi brødrister!! sådan en vil sgu eje 🙂

 • Tommy 22. oktober 2011 at 04:17

  Det vil jeg da klart håbe bliver fremtiden. Dels fordi jeg nu står i den situation at jeg skal til at flytte til et meget større sted og derfor gerne ville kunne købe nogle meget billigere ting også, når jeg får råd, opgradere dem.

  Dels fordi man kunne tjene pænt på at vise folk hvordan man opgraderede deres ting uden at de skulle betale.

 • Kristian 22. oktober 2011 at 07:16

  Jeg betalte 10 euro, fordi jeg synes det var sjovt at få Homer Simpson på min GPS, og jeg vil langt fra tro jeg er den eneste. Det er billigt for dem at producere, og kan sælges igen og igen. GPS’en i sig selv er billig, så de er et godt eksempel på forskellige tilkøb til et billigt “grund produkt”.

 • Bjarne Ravn 22. oktober 2011 at 13:54

  God ide, Martin.
  Tænk sig hvis TV-producenterne opdagede indtjeningsmulighederne ved at indbygge ordentlig og standardiseret komputerkraft i TV og så solgte apparaterne billigt med mlighed for at kunne købe apps med øget funktionalitet!!!

  mvh Bjarne

 • Jesper Norbøll 23. oktober 2011 at 03:29

  Der er faktisk nogle enkelte producenter som allerede har tænkt i den retning.
  Jeg har selv oplevet det med en ret dyr printer vi købte i virksomheden for en 4-5 år siden. Vi havde fravalgt muligheden for automatisk duplex, men efter et halvt år kunne vi godt bruge funktionen. Så jeg kontakte leverandøren som bongede os en 6-8.000 kr. og så dukkede der en teknikker op som blot indtastede en kode i servicemenuen på printeren – og så kørte den duplex.

  Jeg må indrømme at jeg i et øjeblik følte mig en tand tørret, da vi i bund og grund havde maskinen med funktionen, men blot ikke fået “rettigheden” til at køre med duplex. Jeg ville have følt det lidt mere retfærdigt hvis teknikkeren var kommet slæbende med en stor kasse og havde rodet med maskinen i en time i stedet for blot 4 minutter.

  Men det er jo smart nok for producenten, da det med stor sandsynlighed er betydeligt billigere for dem at lave én model som har det hele, i stedet for at skulle lave 3-4 forskellige modeller af samme udgave og så diverse ekstra add-ons som så skal kunne eftermonteres.

  /Jesper

 • Kjeld 24. oktober 2011 at 15:14

  Det holder ikke. Kunden (mig selv inkl.) føler sig snydt, når der er funktioner, der er spærret af. Jeg kender det fra salg af en kombination af software og hardware. Kunderne synes det er helt fint at betale for hardwaren. Men når det kommer til softwaren, vil de have rabat eller helst have det helt gratis.

  En opgradering skal helst bestå af en lille dims, man sætter ind i apparatet, så kunden føler, at han/hun rent faktisk har fået noget. Psykologisk virker det også ret godt. F.eks. når de tidligere PC’er havde en sokkel til en FPU. Det var jo en fed fornemmelse, at købe en FPU og sætte den i soklen.

 • Brian Reinhold Jensen 4. november 2011 at 10:57

  Jeg blev faktisk præsenteret for konceptet i München for en måned siden, ikke på brødristere men for biler. Fremtidens bil er en “software-car”, hvor der er en række basale funktioner og noget standard-hardware.
  Alle sensorer, kameraer m.m. er standard og så downloader du bare “bak-alarm-app” hvis du har brug for det.

  Meget spændende og noget der bliver brugt rigtigt mange Euro på, udfordringen er at holde udviklingen fri fra de enkelte bilproducenter, så der kan udvikles standard-hardware der er uafhængig af bilmærke.

  Jeg vil ikke linke her i kommentaren men google “the software car”, vælg den pdf der er første hit.

  /Brian

 • Skriv en kommentar