Man skal lytte til andre, men der er også en grænse.
Det er din drøm og den skal du holde fast i og har du en god mavefornemmelse, så giv den gas!

Husk at få din virksomhed med i Amino Indeks, du kan nå at være blandt de første 🙂

De bedste hilsner

Martin

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (13 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...

Folk der læste denne, læste også

 • Rosenstand 24. maj 2011 at 14:24

  Hej Martin
  Den kan jeg kun bakke op. Der er nu et pænt stykke over 400 medlemmer på E-University, som jeg lancerede 23. december 2010. Der er bestemt et marked for den slags, så længe der blot leveres kvalitet! Tillykke med succesen!

 • Morten 24. maj 2011 at 14:34

  Fedt indlæg Martin, IndustriBasen.dk er ved at få lavet helt nyt design og her vil der også komme langt større fokus på abonnementer, dvs virksomheder der tegner et abonnement og herved kan indrykke alle deres produkter til en fast månedlig pris. Så fed inspiration fra Amino at i er nået så langt på så kort tid, rigtig godt gået og fortsæt det gode arbejde med Amino.

  Mvh
  Morten

 • Brian ODriscoll 24. maj 2011 at 14:54

  Tak for et godt indlæg. Det var lige det jeg havde brug for at høre i en udfordrende tid for firmaet.

 • Thorborg 24. maj 2011 at 14:58

  Godt gået Thomas, det er sgu flot på så kort tid!

  Du har et godt site Morten, det skal du nok få noget stort ud af!

  Brian, det er jeg glad for at høre, held og lykke med det.

  De bedste hilsner

  Martin

 • Kristoffer Føns 24. maj 2011 at 15:07

  Hørt!
  Det kan da godt være, der bliver grinet lidt af en i starten – jeg griner bare 4 gange så højt, når jeg er blevet etableret..

 • Casper 24. maj 2011 at 15:27

  Amen!

  Så længe et produkt giver mere værdi på længere sigt end det koster, er det selvfølgelig værd at investere i.

  Evt. kunne man lave en løsning i fremtiden med tre typer af medlemskaber, hvis man nu står i en situation, hvor en nystartet virksomhedsejer ikke har brug for en helt masse andre funktioner eller lignende.

  Således, at man fanger alle på de steder, de nu befinder sig i deres udvikling.

  Der er ingen tvivl om, at Amino i alt fald går en spændende fremtid i møde, så længe Kaptajn-Thorborg står ved roret 🙂

 • Allan Ebdrup 24. maj 2011 at 15:31

  Haaarj!
  Godt og se dig!
  Det her indlæg rammer noget personligt hos mig.
  Jeg ved ikke hvor mange der stille spørgsmålstegn ved det jeg har gang i i min fritid på http://obsurvey.com, som jeg er ene mand på… i min fritid. jeg skal gang på gang forsvare det.
  Men der er også noget positivt ved at folk er så uforstående overfor hvad du laver, så bliver du nød til selv at tænke grundigt over hvorfor du egentligt gør hvad du gør. Martin, du er sikkert blevet meget skarpere på hvorfor Amino kunne lykkes med den pris du har sat, og du har sikkert også forbedret dit koncept pga de mange kritiske røster.
  På samme måde har jeg strammet gevaldigt op på nogle ting på http://obsurvey.com. Og jeg har virkeligt personligt fået noget ud af at tænker over “Hvorfor?”.
  Jeg rundede lige nummer tilmeldte nr. 1.000 på mit nyhedsbrev den anden dag, jeg har over 6.500 registrerede brugere og der kommer 20.000 spørgeskemabesvarelser ind om måneden. Det ender sku med at blive godt til sidst, men det er et langt og sejt træk.

 • Maj Wismann 24. maj 2011 at 15:34

  Hurra Martin
  Tak for dit gode budskab – og ja, der er så mange mennesker, som GERNE vil have deres viden online, og hurra for det. Jeg har selv deltaget i flere mentor online kurser fra USA og det har været SÅ fedt. Jeg blev så begejstret, at jeg selv har startet “Klub Kærlighed” som er en online-klub for alle der vil have viden om, hvordan de får succes med deres parforhold, kærligheden og erotikken. Tak for et los i den endnu mere rigtige retning.
  De bedste hilsner
  Maj Wismann – http://www.websexolog.dk

 • Anders Gissselmann 24. maj 2011 at 15:41

  Kanon Martin – jeg står midt i tvivlen, hvor teknik har drillet og kommentarerne flyder – jeg fokuserer på at producere indhold, og så håber jeg at min tålmodighed rækker ift. sign-ups 🙂

 • Henrik Blunck 25. maj 2011 at 03:42

  Tillykke med resultaterne. Det er glædeligt at folk bakker op om den gode idé. Amino har ganske klart etableret sig som Danmarks iværksætternetværk – og det er glædeligt at der findes et sted på nettet hvor alle kan tillade sig at give den gas uden jantelov.

 • Michael Eriksen 25. maj 2011 at 07:38

  Hej Martin,

  1000 medlemmer, imponerende! Nu taler du om de mange features man som aminoplus medlem får, og ja, jeg er da også helt sikker på, at mange har opgraderet fordi de får adgang til mange flere muligheder.
  Men mit gæt er, at også en ganske stor del af brugerne har opgraderet, pga. den psykologiske effekt der ligger i at være et plus medlem.

  “Vil man noget med sin forretning, eller vil man ikke”? Så er man selvfølgelig plusmedlem, også selvom man formentlig kan drive en ganske fornuftig forretning uden et plusmedlemsskab. Men det psykologiske i at købe sig plads i en eksklusiv stamme, man gerne vil være en del af, spiller med sikkerhed også ind. Så selvom man ikke er succefuld iværksætter (endnu) vil man føle, man er godt på vej, når man får sig et plusmedlemskab. (Go Large? – ja da!).

  Men jeg synes jo egentlig at konceptets succes starter og har sit udspring et helt andet sted: det er den imponerende måde du har positioneret dig selv som “stammeleder” for iværksættere. Dit koncept bliver så helt eminent i det øjeblik, at folk nu er villige til at betale 1000 kr.pr. år/90,- om måneden, for at købe sig til viden, kontakter og udvikling, der udspringer af dit virke og – lidt firkantet, men alligevel lidt rigtigt, (stamme)lederskab!

  Så tillykke herfra!
  Mvh
  Michael

 • Morten 27. maj 2011 at 04:19

  Hej Martin,

  Rigtig god video! Man skal have is i maven – det er utroligt vigtigt, for det er nemlig ikke altid at ens drøm/idé virker “instantly”. Der skal nemlig finjusteres, markedsføres, finjusteres, markedsføres.

  Ketchup-effekten > passede perfekt ind!

 • Martin 27. maj 2011 at 08:23

  Man møder faktisk konstant folk der kender Amino. Mit indtryk er også at det har udviklet sig til at være et åbent forum hvor man kan få svar på næsten alt. Det skyldes at der er rigtig mange mennesker på sites, der ikke holder tilbage med at uddele viden.

  Godt arbejde!

 • Tommy Krabbe 27. maj 2011 at 13:52

  Hej Martin,

  Tillykke med det og fedt podcast.

  Lige en anden betragtning på det at give værdi: Jeg har fx ikke fået en eneste kunde via Amino, men jeg har indtil videre fået 12 kanon gode leverandører til diverse projekter. Tidligere tog det en evighed at finde gode leverandører, og man vidste aldrig rigtigt noget om dem. Men nu er det let at få de gode kontakter, og det giver for mit vedkommende også meget værdi, selvom det ikke direkte giver kunder.
  Det er så samtidig også et eksempel på, at der er 12, der har fået mig som kunde ved at være på Amino, hvoraf de fleste er plus’er, så det giver både værdi at finde kunder, men også leverandører.
  Hav det super!

 • Skriv en kommentar