1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (7 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...

Folk der læste denne, læste også

 • Erik B. Jørgensen 20. december 2012 at 03:39

  Super fedt indlæg. Er selv igang med det seje lange træk, men jeg kan mærke helt ned i maven, at det skal jeg nok lykkes med.
  Fordi jeg nyder det, jeg nyder hverdagen, jeg nyder at arbejde med mit firma. Samt jeg kan se det går den rigtige vej, stille og roligt.
  Som et af mine ynglings cita “It’s the journey, not the destination”. Hvis man ikke nyder hverdagen, slæbet, osv. så holder man ikke til målet, efter min mening.
  Det gælder især på mine lange ekspeditioner, hvis jeg kun gjorder det for at sige jeg gjorder det. Så kom jeg aldrig igennem den. Men det gør jeg fordi jeg nyder naturen, dyrene, dagligdagen.

 • Søren Strandholm 20. december 2012 at 03:56

  Udemærket Martin. Det er meget godt at få genopfrisket en gang i mellem. Langsigtet tænkning betaler sig helt klart bedst i længden. Lad være med at tage en formue for dit arbejde, det får kunderne til at vende tilbage med deres netværk og deres skyggenetværk.

  God jul og godt nytår.

 • Reene A Nielsen 20. december 2012 at 06:55

  Tak for opsangen her til jul .
  Det er ganske vist det lange seje træk, jeg oplever selv her efter mere end 5 år at kunder nu vender tilbage eller de har fortalt til naboer eller kolleger at det er ved mig de skal spørge om indbygningsspot og de spørgsmål de har til lamper og belysning.
  Samt på det lidt mere hårde marked at få flere og flere Virksomheds og installatør kunder samt at de vender tilbage flere gange fordi der bliver leveret til tiden samt fuldt op på småting.
  Det er en fornøjelse at se ens eget arbejde blive til mere og mere.

 • Skriv en kommentar