1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (6 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...

Folk der læste denne, læste også

 • Klaus Even Enevoldsen 25. september 2012 at 03:07

  Philip Zimbardo har bl.a. lavet eksperimentet med skumfidusen (han var ikke den første, der lavede forsøget): http://www.youtube.com/watch?v=y7t-HxuI17Y

  Jeg mener at skumfidus-eksperimentet er en del af hans bog “The Time Paradox”, der faktisk er ret interessant: http://www.youtube.com/watch?v=eJybVxUiy2U&feature=related

  http://www.amazon.com/The-Time-Paradox-Psychology-Change/dp/1416541985

  Philip Zimbardo har lavet mange spændende ting i løbet af årene, men han er ved at være en gammel mand: http://en.wikipedia.org/wiki/Philip_Zimbardo

 • Erik B. Jørgensen 25. september 2012 at 09:03

  God indgangs vinkel. Jeg tog den samme beslutning, da jeg startede som selvstændig, at jeg ville det her 100% så jeg var klar til at investere de år der skulle til. Uanset om det ville gå rundt.
  Jeg skulle ikke have noget andet arbejde, fordi så ville fokus forsvinde.
  Så jeg håber min stank af skumfiduser vokser og vokser og gør jeg kan lave det jeg brænder for, resten af mit liv.

 • Sana Sofia 26. september 2012 at 03:03

  Tak, fordi du med denne video bekræfter det, jeg har gang i lige nu med at give gratis healinger til alle, der vil prøve :o)
  Tak, det betyder noget at blive bekræftet som iværksætter!
  Kram skal du sku også ha’ ;o)

 • Jacob Marquez 26. september 2012 at 03:55

  Hej Martin
  Det lyder helt fjollet at man skulle arbejde gratis, hvilken tosse ville gøre det? : ) Bare for sjov, håber du får en god dag, og tak for videoen..
  Mvh
  Jacob

 • pia elena 30. september 2012 at 08:11

  Kære Martin Thorborg.
  Jeg nyder altid dine små videoer. Jeg lærer meget af dem og synes du er meget dygtig.
  Så er det sagt!
  I det her tilfælde “Lad skum-fidusen ligge og vind” synes jeg du får drejet tingene lidt for meget over i arbejdsgiverens favør.
  Du er selvfølgelig selvstændig og sælger budskaberne til din fordel, det er jeg indforstået med.
  Men nu fortæller du at en ung mand muligvis skal arbejde gratis for dig et år før han (måske bliver ansat), nu må du altså undskylde men det smager altså lidt for meget af udnyttelse til min smag.At Rune så har valgt det det viser at han virklig vil det , og respekt for det.
  Men der burde være regler for hvor længe en arbejdsgiver må have en mand ansat gratis , f.eks max. 3 mdr. for så har han bevist hvad han kan og så må arbejdsgiveren vide om han har råd til at ansætte ham eller ej.
  Tænker osse på hvad der f.eks sker hvis han kommer til skade , er han dækket af jeres forsikring? optjener han timer til dagpenge? jeg tror det næppe. Du har ret i din pointe et langt stykke hen af vejen, men et års ansættelse uden garanti , det er at trække linen for langt og for meget til jeres fordel. Jeg håber snart du får ansat ham Rune til en ordentlig løn.

 • Thorborg 30. september 2012 at 08:18

  @Pia, nu tror jeg du har misforstået mig lidt.
  Jeg har aldrig haft nogen gående i et år uden løn.
  Peter arbejdede gratis en måned, Sebastian 2-3 måneder og Rune får løn med tilskud fra kommunen. Men da han var moderator, var det som frivillig og dem har vi en del af. De gør det for hyggens skyld og får ikke løn for det. Det arbejde gjorde Rune gratis i 5 år.

  De bedste hilsner

  Martin

 • pia elena 30. september 2012 at 09:32

  Hej Martin tak for dit svar , Først vil jeg sige ham Rune han er fandme en guttermand , jeg håber sgu virklig han får anerkendelse , ros og i hjælper man med at finde nogle muligheder hvor han kan få løn , hvis i ikke ansætter ham selv når han nu har arbejdet 5 år gratis som frivillig og med løntilskud.
  Selvom han naturligvis ikke kan betale husleje og købe mad med anerkendelse.
  Var Peter og Sebastian dækket af en forsikring da de arbejdede gratis eller var de på herrens mark hvis de kom til skade, hvem betalte så for det? Jeg har forstået at Rune er i løntilskud fra kommunen , men hvis i ikke mener at have råd til at ansætte ham bagefter hvorfor så tage ham i løntilskud? løntilskud er ikke for at arbejdsgiveren kan få gratis arbejdskraft igen og igen, det er for at folk skal hjælpes tilbage til arbejdsmarkedet.Det bliver misbrugt igen og igen som før i tiden da hed det bare noget andet og så kunne arbejdsgiveren få en ny ansat med tilskud hver 7 måned uden nogen nogensinde blev ansat , hver gang en havde arbejdet 7 mdr. ud og så fik de bare en ny.Man føler sig lidt misbrugt efter sådan en tur!!!! det må være forståeligt Martin selv for en arbejdsgiver hvor meget det end er til hans fordel.
  Så alt i alt Martin Thorborg Rune har arbejdet gratis for dig i 5 år og nu med løntilskud fra kommunen , synes du ikke snart du skylder ham en fastansættelse til en ordentlig løn? Har han snart ikke bevist nok? Det må du gøre op med din egen moral Martin, men hvis du spørger mig så synes jeg ærligt talt snart du skulle give den unge mand den anerkendelse og mulighed , han har knoklet gratis nok nu, og hvis ikke må du sku gerne henvise ham til mig så vil jeg gerne hjælpe ham med at finde et job hvor han tjener det han er værd. Der er grænser for længe han skal sætte sit lys under en skæppe .Det var så bare min uforbeholdne mening Martin. Hav en god dag.

 • pia elena 30. september 2012 at 10:24

  Og tillæg til mit sidste indlæg, du har mange forskellige firmaer mon ikke et af dem kan finansiere Runes løn? Og hvis ikke jamen mon ikke så du har rigtig mange forbindelser, hvor du kunne anbefale ham og få ham ansat med løn?Jeg tror det Martin!

 • Thorborg 30. september 2012 at 10:51

  Jeg ved ikke hvorfor du tror at Rune ikke får løn nu, når du selv skriver han får løntilskud, men lad det nu ligge.
  Rune er ansat, han får løn og han er glad.
  God søndag til dig.

  De bedste hilsner

  Martin

 • pia elena 30. september 2012 at 10:55

  Rune får løn , langt det meste betales af kommunen , hvor stor en procentdel betaler i selv?
  Du har ikke svaret på hvem der betaler hvis dine “gratister” kommer til skade.

 • Thorborg 30. september 2012 at 10:58

  Kommunen betaler halvdelen og det er også rimeligt, for alternativet var at de skulle betale det hele, for at have ham siddende der hjemme.
  Rune har sine udfordringer og derfor betaler det offentlige 50%.

  Mht. hvem der betaler hvis nogen kommer til skade, så er det ikke en byggeplads vi arbejder på. Chancen for at komme til skade foran en computer er nok stærkt begrænset…

  Og når det er sagt, så er de sikkert dækket af deres egen forsikring, hvis de skulle skære sig på et stykke A4 papir…

  Pia, jeg giver folk en chance og dem der tager den og gør det godt, får meget ud af det.

  God søndag til dig.

  De bedste hilsner

  Martin

 • pia elena 30. september 2012 at 11:23

  Kære Martin ja du giver folk en chanche tak men husk lige at jeg og andre skatteborgere betaler for at du og andre arbejdsgivere kan få billig arbejdskraft til jeres virksomheder .
  At du neglicerer at man kan komme til skade på jers arbejdsplads Martin det synes jeg desværre ikke er godt nok.
  Han kan falde , og komme til skade , der kan ske alle mulige ting , hvem siger de har råd til forsikring selv , de får jo minimumsløn ?????
  I modsat tilfælde er det igen mig og andre skatteborgere der betaler.
  Det har du glemt Martin.
  Du giver folk en chanche og dem der gør det godt får noget ud af det: hvordan kan det så være at 5 år som friviilig ikke var nok til at udløse et velbetalt job at han lige skulle arbejde på minimumsløn med løntilskud? Synes ikke rigtig den holder Martin!” beklager
  Jeg går ud fra Rune er ung, det er derfor han satdig finder sig i det her ellers havde han sgu givet op for længst og fundet et job hvor han fik valuta for hans gode arbejdskraft, nu hænger de jobs jo ikke specielt på træerne , og derfor kan i arbejdsgivere få de favorable løsninger .
  Det er jeres marked.
  Du ved jeg har ret, jeg ved du ved det Martin.
  Om Rune er glad det skal jeg ikke kunne sige , men jeg er skråsikker på at du er det ihvertfald , 5 års gratis frivillig arbejdskraft Martin plus 50% af lønnen betalt på skatteydernes regning det er sku da klart du er glad! At du så skriver at i modsat tilfælde skulle de betale det hele, det er en sandhed med modifikationer Martin, for det kommer helt an på hvordan han bliver forsørget , og det kunne jo være at hvis Rune ikke havde brugt sin tid hos jer at han forlængst havde fundet et job hvor han fik fuld løn.
  Jeg sidder ikke og pleaser dig Martin til trods for at jeg synes du er skide dygtig og har tjek på tingene , du har selv skrevet man skal være den man er og det er jeg nu.
  Du er også smart og finder mulighederne for at få billig arbejdskraft og systemet er jo indrettet så du kan.
  Hvis Rune har specielle udfordringer er det sgu da kommunens opgave at hjælpe ham med dem, istedet for han skal gå til halv pris . Men tro mig det system er pilråddent. Derfor bliver folk som Rune Brugt/misbrugt i det spil. Du skriver at dine “gratister får meget ud af det , ok hvad laver Sebastian og peter nu? har de fået job med Fuld løn fordi de har arbejdet for dig?
  Hvad får Rune ud af det når hans løntilskudperiode er udløbet, ansætter du ham? og giver fuld løn Martin , eller skal jeg og andre skatteydere igen betale?
  Det var ordene , og spørgsmålene fra en arbejdstagers side .

 • pia elena 30. september 2012 at 11:27

  Tillæg til sidste indlæg .
  Når Rune endelig for fingrene i sine 3 skumfiduser så er de så gamle indtørrede og uspiselige , så det kan være ligemeget.

 • pia elena 30. september 2012 at 11:45

  Det du sidder og får lidt “cammufleret ” som barnhjertigheds gerning det er noget du selv får 120% noget ud af Martin, og det ved du ganske godt for duer en klog mand , jeg ved det også og alle andre der kan tænke de ved det også godt
  pia elena

 • pia elena 30. september 2012 at 11:57

  Og Martin hvis du får brug for en der kan gennemskue tingene , som kan sætte den anden modsætning op, stille de kritiske spørgsmål som folk ikke bryder sig om og som har modet og kan se igennem alle manipulationerne så kan du bare kontakte mig , du får 10 minutter gratis og derefter er det til fuld løn.
  Men skynd dig for der er rift om de gode folk.hhahhahah
  God Aften Martin.

 • Skriv en kommentar