Jeg har planer, store planer 🙂
Fra december måned, vil jeg rejse ud i den store verden sammen med min familie og besøge danske iværksættere i fjerne egne.
Jeg skal til Hawaii, Vietnam, Philipinerne, New Zealand, Australien osv.
Jeg har allerede aftale med en tryllekunstner, en fotograf, en smykkeproducent, en e-købmand, en outsourcing ejer og så har jeg kontakt med en iskiosk ejer, en bed and breakfast ejer, en akvariebygger mfl.
Kommer du på en spændende dansk iværksætter i det område jeg rejser i, så skriv endelig her.

Det der kommer ud af det, er en samtale mellem iværksætteren og mig og der bliver på 1-2 timer, hvor vi kommer i dybden med alle de spændende spørgsmål som: “Hvordan turde du, hvad savner du, hvad er cool, hvad kan du anbefale andre gør” og meget mere.

Det hele kommer online på Amino til Plus medlemmer.

Vil du med?
De bedste hilsner

Martin