Jeg har planer, store planer 🙂
Fra december måned, vil jeg rejse ud i den store verden sammen med min familie og besøge danske iværksættere i fjerne egne.
Jeg skal til Hawaii, Vietnam, Philipinerne, New Zealand, Australien osv.
Jeg har allerede aftale med en tryllekunstner, en fotograf, en smykkeproducent, en e-købmand, en outsourcing ejer og så har jeg kontakt med en iskiosk ejer, en bed and breakfast ejer, en akvariebygger mfl.
Kommer du på en spændende dansk iværksætter i det område jeg rejser i, så skriv endelig her.

Det der kommer ud af det, er en samtale mellem iværksætteren og mig og der bliver på 1-2 timer, hvor vi kommer i dybden med alle de spændende spørgsmål som: “Hvordan turde du, hvad savner du, hvad er cool, hvad kan du anbefale andre gør” og meget mere.

Det hele kommer online på Amino til Plus medlemmer.

Vil du med?
De bedste hilsner

Martin

 

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (6 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...

Folk der læste denne, læste også

 • Dennis Kjærgaard 29. september 2011 at 15:55

  Det lyder fantastik Martin!!!

  Det bliver en sikkert en spændende rejse for din familie og dig 🙂

  Nu du er ude i Østen, så synes jeg, at du skulle besøge Torben Rudsgaard i Thailand. Du har jo godt nok interviewet ham før over Skype, men det kunne være rigtig spændende at høre, hvordan det går med hans virksomhed og ikke mindst hans ejendoms investeringer.

  Jeg rykker selv til Thailand med mine affiliate projekter og webshop til januar, så kommer du den vej leger jeg gerne personlig guide og viser jer den frodige og tropiske ø Koh Chang, som vandt mit hjerte 😉

  Held og lykke på jeres rejse!

 • jørgen valentin 29. september 2011 at 16:44

  min bror rejst eud i 88 og bosatte sig i sydney Henrik Valentin

 • Randi 29. september 2011 at 18:16

  Rigtig go’ tur! Hvis du kommer forbi L.A. før jul så find min svoger – ung advokatprofessor der har startet eget succesfuldt advokatfirma i baghaven/hangaren hjemme i DK. Min ligeså selvstændige søster er også med og indskrevet på en efteruddannelse derovre. I øvrigt har de 4 raske drenge(sønner) med…!
  Hvad er rejseplanen “so far”?
  Vh Randi
  Detaljer følger hvis California er en mulighed?
  (og de kan gi tips om Hawaii – har været der for nyligt…!)

 • Michael Langlo 30. september 2011 at 00:44

  Hej Martin
  Jeg har helt afgjort et rigtig godt tip. Mine gode venner er rejst fra Århus til LA hvor de har slået sig ned med eneretten på ParadIs (det berømte Århusianske ismærke). De har nu gang i deres tredje forretning og det kører bare for vildt med dem. De er superiværksættere som indeholder alt hvad der kræves af mod, ofring, hårdt arbejde og sans for det at være iværksætter.

  Se mere om dem på http://www.facebook.com/pages/paradis-Los-Angeles/197670150557

  Hilsner fra Michael

 • Simon Mørch 30. september 2011 at 15:46

  Hej Martin

  Glæder mig til at følge din rejse! Super fedt at se dit power 🙂

  Hvis du kigger forbi HongKong må du sige til. Har en rigtig god ven deroppe der har ejet en af verdens top 10 største webshops med nogle dage over 50.000 ordre om dagen.

  Hans historie er utrolig inspirerende at høre.

  Mvh.
  Simon Mørch

 • Martin Albertsen 30. september 2011 at 18:00

  Misundelig er ikke ordet! Det bliver helt sikkert en fantastisk rejse, som I aldrig kommer til at glemme.

  Min kæreste og jeg rejste selv rundt i New Zealand i halvanden måned forrige jul og landet er helt fantastisk! Nu har du jo selv rejst rundt i autocamper i USA og smagt lidt på det, så glæd dig til NZ. Og sørg for at tilbringe lidt længere tid i landet, end de andre 😉 Sig til hvis du har brug for gode fif’s!

  Rigtig god tur, når du kommer dertil!

 • Kristoffer Hjerrild 2. oktober 2011 at 15:12

  Super spændende. Glæder mig til at følge det! Bliver fedt når du fortæller mere om det 🙂

 • iPhone 4S 3. oktober 2011 at 06:39

  Det lyder rigtig spændende, Martin!
  Det glæder jeg mig til at se – og det var endnu én grund til at forlænge mit Plus abonnement.

 • Kristian Primdal 3. oktober 2011 at 09:06

  Hej Martin,

  Rigtig god ide. Jeg vil gerne med være med i 2. omgang 😉 For jeg starter firma 1 Januar 2012, hvor jeg vil bruge det meste af min tid på Filippinerne.

  Du kunne evt prøve at tage fat i Michael Bodekaer (http://www.michaelbodekaer.com/), han opholder sig så vidt jeg ved på Gili Trawangan, som ligger lige ved siden af Bali. Har selv været på Øen og det må siges at være rigtig lækkert.

  Jeg bor selv i Singapore lige nu.

  Mvh
  Kristian Primdal

 • Nicolai Lønne 3. oktober 2011 at 15:16

  Hej Martin

  Hvilken fed ide.
  Hvis du kommer i nærheden af Bali, så har min moster et dansk dykkerhotel/dykkerskole.
  Hun flyttede derned for 15 år siden og har i dag en succesfuld dykkerforretning. Kontakt hende via http://www.crystal-divers.com og hils hende fra mig hvis du tager forbi 🙂

 • Kristian Ole Rørbye 5. oktober 2011 at 01:08

  Hej Martin,

  Fed ide, det skal nok blive noget af et eventyr i kommer ud på!

  I skal være velkommen til at kigge forbi Nordthailand og kigge nærmere på, hvordan vi laver SEO for danske virksomheder herfra 🙂

  Mvh.

 • Dennis Thyme-Duvald 10. oktober 2011 at 14:04

  Hej.

  Kommer du også til Bornholm 🙂 ?

 • Michael Frederiksen 11. oktober 2011 at 09:43

  Hej Martin

  Det lyder da som en sindsyg fed ide. Jeg er selv stor fan af de Talkshow du lavede hvor du snakkede med andre Iværksætter. Men som du ikke rigtig har gjordt længe, så glæder mig til at se og høre om dette projekt. Og så må jeg da vist også snart ta mig sammen og blive Plusmedlem.

  Og tak for alle de gode ideer du deler.

  Kh

  Mick

 • Daniel 27. december 2011 at 17:30

  Hvis det ikke er for sent, saa er der rigtig mange danske ivaerksaettere i San Francisco. Og saa er jeg selv medlem af Band of Angels der er den aeldste klub for private investorer i tech.

 • Skriv en kommentar