Livet er kort og du får ingen præmie for at gøre som alle andre mener du skal gøre.
Så find dig selv og giv den gas!

De bedste hilsner

Martin

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (45 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...

Folk der læste denne, læste også

 • Rosenstand 31. marts 2011 at 10:59

  Det er jo som talt ud af min mund 🙂 Jeg er bare en jysk bonderøv i stedet for. Læren må så være, at både stenbrodrenge og bonderøve kan hygge sig i klip-klapper her i Florida ved at være dem, vi er. Do it – do it now! 🙂

 • Tommy Krabbe 31. marts 2011 at 11:13

  Hej Martin,
  Som foredragsholder skal jeg for første gang ud og tale om ildsjæle for unge i en folkeskole i morgen. Et af mine store budskaber til dem handler om at tro på sig selv , og nu tror jeg da, at de skal have lov til et se endnu et videoklip. Troede lige jeg var færdig med oplægget, men hvis det er ok med dig, så skal de vist lige have et skud Thorborg at gå til weekend på 🙂
  Rock on!

 • Fly til London 31. marts 2011 at 11:16

  Godt sagt – helt enig. Du er inde i en god stime, Martin. Tre videoer på to døgn – keep them coming 🙂

 • Thorborg 31. marts 2011 at 11:21

  @Rosenstand, ha ha ha, ja samme budskab, forskelligt sprog 🙂

  @Tommy, du er mere end velkommen 🙂

  @Fly, jeg skal nok komme godt igang igen, har bare haft travlt 🙂

 • Brian O'Driscoll 31. marts 2011 at 11:34

  Hvor er det godt – Nu gør vi det sku for dælen da 😉 – og tak for Holger opdateringen

 • 8Chili 31. marts 2011 at 11:44

  -glæder mig over at ha fundet dig!! Du er en fandens god inspiration til hverdag til fest, måske også til hest 😉 Tak!

 • Iværksætter videoer 31. marts 2011 at 11:47

  Tillykke med de mange nye seere – det er velfortjent!

  Godt at se dig i topform igen med så mange kvalitetsvideoer på kort tid, Thorborg – det er en fornøjelse, at besøge denne kanal 🙂

 • peter 31. marts 2011 at 12:02

  skide godt ,ikk

 • Linda Jørgensen 31. marts 2011 at 12:24

  Ja jeg er så en af de nye views du har fået. Rart at høre én der tør sige sin mening og få rykket ved ens egen selvopfattelse.
  Du har helt ret i at man skal tænke på egne drømme og få dem ført ud i livet.
  Bare ærgerligt at man føst opdager det efter man har fået mand, hus og børn og de ikke har helt samme drøm, at flytte til Boca til min veninde så vi kan snuppe en café latte i Mizner Park. Så jeg lader drømmen blive til en rejse derover hver 5 år.
  Selvom man skal se muligheder istedet for problemer kan det nok ikke altid lade sig gøre ikke at levet families drøm i stedet.
  Glæder mig til at følge dine kommende indlæg. Og bliv endelig ved med samme sprog og udtryk 🙂

 • KarstenG 31. marts 2011 at 12:29

  Martin for pokker. Du lyder som en Nick & Jay-sang ;-)) Men du har ret… ;o)

 • Nicolaj B. Müllertz 31. marts 2011 at 12:32

  Yaah Martin dit dejlige menneske.. Da jeg var ung teenage fyr fik jeg mange tæsk af venner og bekendte fordi jeg ikke gik i en traditionel uddannelses retning, jeg vidste jeg havde et andet kald så det kald og denne stemme inden i mig selv lyttede jeg til.. Og idag, jahh der er jeg 25 år, bor på Costa Del Sol, jeg er selvstændig, og elsker livet og mit arbjede!

  Alt det havde jeg ikke fået hvis jeg var gået den nemme vej og levet andres drømme!

  God dag..!

 • Kim Bondo 31. marts 2011 at 12:47

  Super 🙂

 • Trine Lønfeldt 31. marts 2011 at 12:52

  Hørt…
  Hvor er jeg bare enig…

  Kh Trine

 • christian 31. marts 2011 at 13:04

  Kanon godt sagt Thorborg,der var mange der kunne lære af det,fordi det er nemlig super vigtigt bare at være sig selv,det gør jo også livet og hverdagen meget nemmere.

 • Mig med de store drømme.. 31. marts 2011 at 13:08

  Er vild med den måde du fortæller på!!
  Jeg har selv en side jeg arbejder på, som jeg har haft i 4 år. Og det er MIN drøm at gøre den stor og kendt… Som mange i familien og venner har svært ved at tro på.. eller tør tro på. (De vil hellere vælge det sikre..) ;o)

  MEN nu har jeg i dag været til møde med et stort firma som har interesse i min side, så nu må vi se hvad det føre til! Jeg venter spændt på næste møde med dem! – Så måske min drøm også bliver til virkelighed.. <3

  Hilsen mig som forstår at udleve mine drømme, meeen også får et par hak i tuden og i pengepungen. ;o)

 • Lene Hansen 31. marts 2011 at 14:21

  Hvor er det dog dejligt befriende med en der bare siger tingene lige ud!
  Elsker din opfordring! Jeg er 55 år, og startede mit eget firma for et år siden. Det er svært at overleve økonomisk, men hold da kæft, hvor jeg nyder at være min egen herre. Og som du siger, jeg har mulighed for at opnå mine drømme og visioner, og det i sig selv er bare en fantastisk mulighed. Jeg kan for øvrigt godt lide din “Holger” video, og har slået den op på facebook.

  Tak!

 • Jeppe 31. marts 2011 at 14:48

  Sådan Martin igen har du helt ret, der er alt for mange som glemmer at leve…
  Vi skal leve hverdag spørge os selv, når vi gå i seng når gammel ven hvad har du oplevet idag?
  Og det behøver ikke være store ting hverdag…

  Ta ansvar for eget liv !

 • Kristoffer Hjerrild 31. marts 2011 at 15:07

  Konge video!

 • Thomas Grønnemark 31. marts 2011 at 15:19

  Kanon indlæg Martin… Du har bare 300% ret : )

 • Peter Palludan 31. marts 2011 at 15:40

  min kanariefugl siger noget andet, haha.

  I det hele taget ville omgivelserne sq nok have glæde af at folk var mere tro mod sig selv. Vi kommer jo ingen vejne som samfund, hvis at vi ikke kan være uenige og diskutere. Det bliver mere og mere sjældent man har en god diskussion. Ikke engang politikerne kan finde ud af det, de siger jo bare hvad vælgerne vil høre.

  Så fantastisk thorborg show som altid, tak for det!

 • Lasse Smith 31. marts 2011 at 15:53

  God video, kan man ikke være ærlig overfor sig selv.
  Så har man tabt på forhånd og der er en god chance for man ikke opnår sine drømme.

 • Erik B. Jørgensen 31. marts 2011 at 15:55

  Martin som altid lige i skabet.
  Jeg melder mig gerne på bane. Jeg har mange titler, foredragsholder, forfatter, guide og vigtigst EVENTYRER.
  Selv om jeg i andres øjne måske skulle udnytte det går godt som foredragsholder, så brænder jeg for nye eventyr.
  Derfor tager jeg i morgen af sted på Skandinavien rundt i kajak, 7.400 km over et ½ år, selvfølgelig giver det ny forretning, men økonomisk kunne det være bedre. Skidt det her er sjovere.
  Mvh
  Erik

 • toprobot.dk 31. marts 2011 at 15:59

  Kanon indlæg, der skal rystes, mange/alle sidder på grænsen, skal-skal ikke ?.
  Der er kun en vej, og det er frem i front

 • Bruno 31. marts 2011 at 16:48

  Jeg så i en TV indslag for et par dage siden, at over halvdelen af alle dansker er virklig kede af deres lønmodtager job og mange var direkte bleven syge af det.
  Så var der en virklig “klog” mand inde og fortælle om hvad folk skulle gøre ved det, han fortæller, de skulle bare møde op med smil og venlighed på job sige godmorgen til alle osv. så skulle alle problemerne nok løse sig selv og de vil så få et lykkeligt liv af det. Ja så siger vi det 🙂
  Så er det at jeg ikke forstår, netop som du siger Martin, hvorfor gør folk ikke noget ved det, som de drømmer om ? Så længe de bliver i den kasse som de er anbragt i og ikke selv har lyst til at være i, får de det ikke bedre.
  Som BS siger til de unge spiller i FCM, hvis ikke drømme bliver lavet om til mål med en masse del mål så forbliver det bare en drøm.
  Når jeg kan lave en passiv indkomst på 6 mdr med en start kapital på 500 kr, der snart er vokset stor nok ti,l at vi som familien kan flytte til Thailand og leve fedt af det og kan gøre lige hvad det passer os.
  Så kan alle gøre det med lidt vilje !
  Få fingeren ud og lav din fremtidsplan nu og vær som sådan som du vil være.

 • Lasse-E 31. marts 2011 at 17:06

  Tusind tak for denne geniale video Martin, den gav lyst til at begynde at tænke stort igen og virkelig finde ud af hvad det er jeg gerne vil

  100% respekt herfra.

  Lasse

 • Natalya Stæhr 1. april 2011 at 02:21

  Mange tak for denne indlæg. Stærk, lige som altid og giver en masse god energi.

 • Pernill 1. april 2011 at 02:25

  Lige hvad jeg har brug for, tak.

 • Kim 1. april 2011 at 02:41

  Hej Martin

  Jeg delte din “Holger” video på min Facebook og fik 2 helt forskellige typer af feedback.
  Lønmodtagerne, som mente du er langt ude og ikke kunne tillade dig at hænge “Holger” ud.
  De selvstændige, som mente at det er dejligt, at der er nogen som kan tale klart og tydeligt, om hvad der er galt i DK.

  Jeg bor selv i Sverige, hvor vi har den dobbelte vækst af DK og ser de samme ting, som du.
  Så tak for dette og Holger indlægget, det var sgu godt:-)

 • Amaris Charvell 1. april 2011 at 02:58

  Kære Martin.

  Som altid et super fedt indspark, tak for det. Jeg er selv af den opfattelse, at man skal gøre lige nøjagtig hvad der passer en, så længe man ikke skader andre. Alt andet er livet for kort til.

  Min mor har altid haft tendens til at have lidt stærke meninger om hvad jeg gør og finder på (hun gør det i den bedste mening selvfølgelig), og når jeg syntes at det blev for meget, har jeg altid bare sagt til hende: “Det er mit liv, det skal du ikke bestemme”. Det griner vi så bare af sammen, og hun siger: “Ja nu bliver jeg for mor-agtig kan jeg høre”, og lader det derefter ligge.

  Så min opfordring er ligeledes: Spring ud af skabet, gør det DU drømmer om og brænder for, og sig til omverdenen: “Det er mit liv, det skal I ikke bestemme”.

  De bedste hilsener
  Amaris

 • Benjamin 1. april 2011 at 03:10

  Jeg elsker at starte dagen med et peptalk fra dig Thorborg – du er så pisse inspirerende!

  Ha’ en rigtig god dag og en skøn weekend!

  Venlige hilsner
  Benjamin Ravn

 • Jimi Hove 1. april 2011 at 06:54

  En meget rørende video. Fuld af liv.

  Jeg værdsætter din evne til at være dig selv 100 %. Også selvom vi ikke altid er enige, men ofte er det alligevel.

  Og jeg skrev jo også et lille blogindlæg om det samme emne her, for et par dage siden. Det er her :

  http://www.aktiv3.dk/2011/03/vaer-dig-selv-pa-nettet/

 • Jimi Hove 1. april 2011 at 09:46

  Tak for et godt svar Mads. Og godt at se at der sker noget for iværksættere. Husk på hvor mange selvstændige erhvervsdrivene der er. Giv dog LA noget modstand.

  Ellers så ender alle firmaer ligesom det her :

  http://www.aktiv3.dk/2011/04/koeb-rengoering-for-kun-25-kr-i-timen-fra-vores-rengoeringsfirma/

 • Alexander 1. april 2011 at 10:31

  Hej Martin !
  Du har sgu fat i noget.
  Jeg er selv 21 år gammel og bosat i Shanghai, hvor jeg flyttede til da jeg var 19. Det er det bedste jeg nogensinde har gjort – jeg kan nu begå mig på kinesisk og er ved at starte egen virksomhed med en kammerat som flytter herud til September !
  Lige en lille hilsen her fra riget i midten !
  Keep up the work.

 • Hansen 1. april 2011 at 15:03

  Kunne ikke være mere enig Martin, men jeg må stadig tilstå at diplomatiens snedige genveje, er med til at gøre det lidt nemmere at spille spillet i større virksomheder.

  Kan man kombinere det med at være 100% sig selv, så har man et godt fundament til at bygge fremtidige succeser på.

  Keep up the good work MT 🙂

  VH – Hansen

 • John 2. april 2011 at 08:08

  🙂

 • Flemming 2. april 2011 at 10:53

  Både “Holger” og denne er top-klasse… Der bør være nogle der vågner op… 🙂

  Var sammen med Torben Rudgaard for ikke så længe siden da han hjalp mig med mulige boliger til det nye TV3 program som filmes her i april i mit eget projekt i Hua Hin og et af dem Torben og jeg fandt i Pattaya…

  Det bliver konge…

  Snax,

  Flemming – Oriental Invest

 • Claus Heinrich 3. april 2011 at 06:57

  Sådan Martin – den er lige i smasken den video. Er selv en udbryder fra “normen” – lever udelukkende efter mine drømme og ønsker, selvom de på mange kan virke mærkelige.
  Det virker som om mange har en checkliste over livet – Disse ting skal opfyldes = jeg som menneske bliver lykkelig. Listen er baseret på andres mening om hvordan man bør leve… DET ER NOGET KOMPLET FIS.

  Få nu kigget indad på dig selv – find ud af hvad der er vigtigt for netop dig og så gå efter det – det koster sikkert på den private front, men det er det værd i længden.
  Men syntes din video rammer plet Martin – jeg vil blot bakke 100% op om det.

  Hvis folk begyndte af leve efter deres egne drømme, ville forbruget af ting som lykkepiller falde drastisk. Er sgu ikke noget at sige til mange har det dårligt når de reelt forsøger at leve andres liv.

 • Kristoffer Føns 4. april 2011 at 10:08

  Fantastisk video. Ser ud til, at vi tænker forbandet ens.. 🙂

 • Kenneth Dambo 4. april 2011 at 16:03

  Jeg kan kun understrege Thorborgs pointe om hvor essentielt det er at dele sine mål op i del-mål. Jeg nåede sidste år et mål jeg havde sat 10 år fremme ved at dele det op i 10 del-mål! Beløn dig selv for hvert del-mål du når, hvis det ikke er belønning nok i sig selv – det var det for mig!

 • etailer 5. april 2011 at 08:33

  Det er kun en ting at sige – WORD!! 🙂
  /Thomas

 • Niels Behrsin Hansen 5. april 2011 at 12:01

  Hej Martin
  Tak fordi du kom ind på netop det med dem der er så pisse tilfredse med 5 ugers dykkerferie.. eller 3 uger ved lidoen i Italien 🙂
  Jeg elsker at rejse og opleve og får jævnligt at vide at jeg burde være vildt taknemmelig for de 5-6 rejser jeg har om året. Men jeg stopper nok ikke før jeg har fået hjul på mit hus.. eller i det mindste en autocamper med poolbar 🙂
  Ha det godt / Niels

 • LarsSkou 7. april 2011 at 04:04

  Jeg er en af dem, der taler lige knapt så højt som du gør, Martin. Jeg forsøger også at lade mine afgumenter og indhold i det jeg siger, være så fornuftige, at jeg ikke selv har det store behov fo rat forstærke dem med forskellige “sprogblomster” selv om der da godt kan ryge en finke af panden af og til – helt hellig er jeg jo ikke.
  Jeg møder af og til folk, der som du taler meget højt og meget hurtigt. Det har jeg aldrig set som et stort aktiv. Hvis ikke indholdet af det du siger er værd at lytte til, så er jeg ligeglad med hvor højt og hvor hurtigt du taler.
  ( Jo tak, jeg har af og til hørt noget af det du siger, være helt fornuftigt. )
  Jeg havde på et tidspunkt en chef, der talte meget højt og hurtigt – desværre virkede det som om, det var hans eneste aktiver… Noget af det han sagde meget hurtigt var det rene vrøvl… Han stod i spidsen for en virksomhed med en pæn stor omsætning og formåede at lave et overskud på noget, der ligner 1% – go figure.. Det er der sikkert andre end mig, der har oplevet.. Det sjove var, da han – meget højt og hurtigt – havde alverdens forklaringer på det ringe resultat – “Det er KRISEN”…
  Det er efter min opfattelse ofte dem, der taler meget højt og længe, der får ret…
  .. men det er lidt bedre at have ret end at få ret…

 • Jesper Jepsen 7. april 2011 at 12:51

  Det er selvfølgelig vigtigt, at man ikke kun snakker hurtigt, men at der også er substans i det man udtaler sig om 🙂

  Jeg synes det er et vigtigt aktiv, hvis man kan være sig selv – og ikke forsøger at leve op til andres forestillinger om hvordan man skal være.

 • Bruno Høiberg 8. april 2011 at 05:20

  Vær dig selv om du taler højt og hurtig eller lavt og langsom, hvis du laver for meget om på det, virker det unarturlig på andre, dermed bliver du fortålket negativ som uærlig, utroværdig osv..

 • Jákup Glyvradal 14. august 2011 at 04:26

  Går og gør rent inde på kontoret og lytter til dig:)
  Tak for et rigtig godt oplæg om at være sig selv og du har så ret i det som du siger at så længe det ikke skader andre så har man ret til at tale som man vil. Jeg er ellers modstander af det grimme sprog, hvilket jeg synes er afskyeligt, men argumenterne er iorden.

 • Skriv en kommentar