1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (22 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...
 • Rosenstand 12. august 2010 at 09:00

  Dit billedsprog for dælen 🙂 Jeg ser slemme billeder for mit indre blik, der involverer vægge og ventilator.

  Min gamle drill sergeant sagde altid: “Knowing where you have failed is the best map to help you find the proper way or method”. Og det havde han jo så’n set ret i.

  Vi glæder os til at det nye Amino Freelancer!

 • Michael Valentin 12. august 2010 at 09:49

  For mig at se er elefanten (amino-freelancer) ikke helt så smattet som du selv udråber den til. Jeg synes faktisk at det er et rimelig okay system, hvor det største problem må siges at være mængden af (gode) opgaver der kommer på.

  Jeg skriver dig en mail med mine forslag til forbedringer, som jeg tror kunne gøre det endnu bedre. Jeg tror på amino-freelancer, og ikke mindst på at i kan skabe det opgave-flow som er nødvendigt for at det kan blive en succes.

  Jeg glæder mig meget til at se det nye freelancer, men endnu mere til den dag hvor der kommer nok gode opgaver på til at jeg for alvor kan begynde at byde ind på top-spændende opgaver via amino-freelance.

 • John 12. august 2010 at 11:09

  Vi går alle nu og da i selvsving og retter projekter itu….Nå, men opretter da lige en opgave på amino-freelancer nu da jeg blev introduceret for systemet 🙂

 • Gitte Winter Graugaard 12. august 2010 at 14:58

  Respekt! Jeg glæder mig til at se, hvad I finder frem til. Jeg mener som freelancer, at I har fat i et rigtig godt produkt, som vi har meget brug for i Danmark. Som du selv siger trænger det til lidt afpudsning og ikke mindst PR, så flere virksomheder bliver opmærksom på tjenesten. God vind og tak for indsatsen.

 • Morten Blinksbjerg Nielsen 12. august 2010 at 16:52

  Sjovt du siger det. Jeg kender alt til det problem — jeg har det også med at komplificere mine egne projekter til døde 🙂

  Jeg har dog en lille tommelfingerregl der plejer at hjælpe mig: Et projekt er ikke færdigt når man ikke kan finde mere at tilføje, men når man ikke kan finde mere at fjerne. Når man er der hvor man ikke kan fjerne mere, så har man typisk skåret så meget ind til benet at man har et produkt folk kan forstå.

 • Lars fra Lav egen hjemmeside 12. august 2010 at 18:44

  Fantastisk at se at du er så ærlig, og virkelig kan få nogle billeder ud i folk. Jeg tror at den fejl er så nem at begå indenfor alle projekter, hvis man ikke altid spørger sig selv:

  “Er den her feature nødvendig?”

  Jeg synes personligt 37 Signals bogen ReWork har en fantastisk tilgang.

  Held og lykke med projektet.

 • Henrik Blunck 12. august 2010 at 19:14

  Spændende måde at skaffe sig en masse gratis ideer. 😉

  Helt ok at indrømme fejl, men jeg tror ikke du skal være helt så hård ved dig selv. Mon ikke “elefanten” kan reddes?

  God vind med projektet. 🙂

 • Lotte Jespersen 13. august 2010 at 04:07

  When the shit hits the fan ….. men så slemt, som du selv gør det til, er det nu ikke. Men du får helt sikkert et par enkelte mails med gode forslag.
  Jeg har selv haft utrolig stor glæde af Amino Freelancer siden jeg gik 100% selvstændig for en lille måneds tid siden. Lad ikke elefanten trampe alt for meget rundt på sitet 🙂

 • Torben Rudgaard 13. august 2010 at 04:27

  Hehe Martin – velkommen til brugerne anno 2010!!

  Vi har lige launched et nyt spil hvor du skal bygge et paradis resort på en trope Ø og jeg har også lige måtte lære at jo mere simpelt jeg gør spillet – jo flere folk gider spille det og BETALE for det. Og lige så snart jeg smider super fede avancerede features ind, så mister jeg brugere.

  Så lad mig sige det så højt at jeg heller ikke glemmer det igen…

  K.I.S.S….. KEEP IT SIMPLE STUPID!!!

  Folk har IKKE tid til at rode rundt for at finde ud af hvordan ting virker idag – folk har travlt, også når de spiller spil. Hvis ting ikke kan forståes inden for 5 sekunder så skrider de og finder et andet sted hvor det er mere simpelt og hvor de ikke skal pløjes igennem 1000 “fede” features som nogle få brugere har bedt om men som 80% egenligt slet ikke har brug for.

  Når vi laver spillet bruger vi 80-20 reglen…
  Vi lytter til brugerne, skriver 100 ideer ned, og finder så ud af hvilke 20 ideer der vil give os 80% af resultatet… de andre 80 ideer SMIDER VI VÆK!!! (det gør ondt somme tider – men SIMPLE IS BETTER!!!)

 • Mathias 13. august 2010 at 08:22

  Hej,

  Er det ikke bare et spørgsmål om at logge ind påwww. Elance.com og kopiere alt hvad du ser?

  Det er et super simpelt ekstremt brugervenligt værktøj – og:

  “Hvorfor opfinde hjulet 2 gange?”

 • Frederik Trovatten 13. august 2010 at 08:34

  Til inspiration synes jeg http://www.freelancer.com/ har en fin opsætning og mest af alt, en enkelt opsætning.

 • Martin Thorborg 13. august 2010 at 09:28

  Jeg har taget tyren ved hornene og nu sendt 30-40 mails til Manilla (1902 Software) med rettelser.

  De har vel lavet halvdelen nu og jeg er begyndt at bliver i lidt bedre humør.
  I løbet af næste uge kommer resten på (eller bliver fjernet).

  Når jeg har kigget på det, efter min ferie, som startet i dag, så får den en omgang til.

  Tak for alle jeres kommentarer, gode råd og opmuntring og ikke mindst tak til dem der har skrevet til mig med konkrete ideer. Flere af dem er allerede taget i brug!

  Dbh Martin

 • Bo Kalvslund 13. august 2010 at 16:02

  Jeg har sendt dig en mail med et forslag der vil give nyt liv til elefanten…

  God ferie..;-))

 • Thomas Jean Nielsen 14. august 2010 at 01:36

  Er jeg den eneste der ikke kan få linket til Iværk&Vækst 2010, til at virke?

 • Kim Engelbrecht Madsen 14. august 2010 at 11:16

  nogen gange er det billigere at rive det hele ned og starte forfra 🙂

  ved når man arbejder med software kan det skabe nye fejl pga man har rettet en anden fejl, det er måske lige hårdt nok at rive det hele ned, det var bare min første tanke ha ha

  ellers gør du det rigtigt godt, gode sjove podcast, jeg ser dem alle når tiden er til det, hav en god dag 🙂

 • Vadskær 25. august 2010 at 16:02

  Suk… Kender det alt for godt. Har udskudt et re-design af en af mine gamle sider netop fordi jeg i mit hovede blev ved med at finde på nye features til det. Det er jo slet ikke nødvendigt…. Nu fik Jacob Kildebogaard så sparket mig i gang forleden – og har knoklet som en sindssyg på det. Manglede bare lige én til at sparke til mig.

  Jeg kan ikke lige hjælpe med noget Freelancer-halløj, da jeg ikke lige har noget at lave derinde, men jeg vil til gengæld komme med et forslag til Amino Events. Brug Microformats hCalendar til at markere, hvornår noget foregår. Det er en måde at benytte det semantiske web på, så f.eks. Google forstår, at event X foregår d. Y. kl. Z. Det er super-neat og synes at en event-kalender, bør have det. Send dette link til 1902 Software (vel at mærke, hvis de også står for Event-delen) – det tager en halv time at læse om det og en halv time at implementere det: http://microformats.org/wiki/hcalendar

 • Thorborg 26. august 2010 at 14:23

  Hej Vadskær

  Jeg har læst lidt om hcalendar, men fatter nada.
  Er det så man let kan få det i sin egen kalender?

  Dbh Martin

 • Vadskær 26. august 2010 at 14:33

  Ja – det er den ene fordel. Altså at man bare kan “tilføje til kalender”, men jeg tror ikke, der er så mange, der bruger det endnu.

  Aminos fordel vil være, at Google garanteret vil fange dem op og vise dem. Jeg kunne ikke lige finde et live eksempel, men her kan du se et eksempel på, hvordan Google har taget datoer og viser dem i søgeresultatet:
  http://googlewebmastercentral.blogspot.com/2010/01/introducing-new-rich-snippets-format.html

  Og her kan du læse lidt mere om, hvordan det skal implementeres, så Google forstår det (nok et link, du skal gi’ til dine udviklere):
  http://www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py?hl=en&answer=164506

  Med den slags “opmarkering” af indholdet vil world wide web blive meget bedre ;o)
  Man vil jo så kunne lave en søgning på “events mellem dato X og dato Y” – og så kan Google nemt vise det.

  Der er lang vej endnu, men det er på vej. Og skal det batte, så skal de store sites rykke på det ;o)

 • Thorborg 26. august 2010 at 15:19

  Ahh ok, smart!
  Jeg mailer det til dem og så må vi se hvornår de kan lave det.
  Jeg har lige givet dem arbejde til en måneds tid 🙂
  Tak for det!

  Dbh Martin

 • Vadskær 26. august 2010 at 15:37

  Er i øvrigt vild med elefant-lignelsen… ;o)

 • Marianne Storch 6. september 2010 at 17:03

  Ideen med amino freelancer fejler ikke noget – har du lavet nogle surveys, som viser, at det er brugervenligheden den er gal med? – Jeg er selv signet op som bruger/freelancer, og efter min mening er problemet snarere, at der er langt (meeeget langt) mellem opgaver med ‘kød’ på, og at de fleste udbydere forventer at kunne få løst opgaver stort set gratis. Selvom jeg som freelancer får forespørgslen direkte i mailbakken, bruger jeg jo stadig (ufakturerbar) tid på at give bud og sende forslag på opgaveløsning.

  Fordelen ved freelancere er, at man (som regel) betaler pr. time eller opgave – men så ligger timeprisen altså også gerne over 100-200 kr., som nogle foreslår. Jeg må indrømme, at det er meget længe siden, at jeg har budt på en opgave – af samme grund: udbyttet modsvarer ikke arbejdet. Så en forventningsafstemning hos udbyderne i forhold til hvad man kan få for sine penge, vil være en fordel – men det ligger vist lidt ud over det tekniske setup…

 • Lotte Jespersen 7. september 2010 at 02:31

  Enig med Marianne Storch: en del lægger opgaver ud og forventer at få løst opgaven til en urealistisk lav pris. Men der er jo også freelancere, som byder ind på opgaver med en meget lav timepris – om disse bud er holdbare, ved jeg ikke.
  Jeg har selv fået lavet en rigtig god hjemmeside ved at lægge opgaven ud på Amino – jeg valgte ikke den billigste læsning, men den den løsning, jeg mente, var den bedste for mig og mit firma. Den har været holdbar.
  Når man byder ind på en opgave, vil det også være dejligt at få svar tilbage – det er der nogle som “glemmer”. Det vil være fint, hvis alle gad lave et lidt mere personligt svar på bud, som afvises.
  Amino skal holdes på et seriøst plan – hvilket vi alle skal være med til at gennemføre.

 • Skriv en kommentar