Han bliver næsten blind og døv og derfor har han en vision og drøm, der gør ham til superiværksætter.
Hvad er din vision og drøm?

De bedste hilsner

Martin

 

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (5 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...
 • Erik B. Jørgensen 27. august 2012 at 04:00

  Fedt indlæg. Det er fedt når folk begynder at lave noget de brænder for og følger de lever livet.
  Det synes jeg selv jeg får gjort, med mine eventyr. Som jeg er stolt af at have lavet.
  Samt det er fedt at holde foredrag om det jeg brænder for. Når jeg snakker med folk plejer jeg at sige at livet er for kort til ikke at lave det man brænder for. Det kan kort brydes ned til om folk Vil, kan og gør det de brænder for, de fleste strander ved Gør. Men tag nu det skridt, det er fedt at lave det man brænder for.

 • Anders 27. august 2012 at 07:19

  Ahh, Børges Bodega i baggrunden 😀

 • Emil Larsen 27. august 2012 at 12:42

  Hej Martin,

  Tak for et godt indlæg!
  Jeg hæftede mig hurtigt ved din historie… da du sagde oplevelsesgaver 🙂

  Verden er lille… Nikolaj var min lærer i “erhvervs/virksomheds organisation” før Oplevelsesgaver.
  Jeg har fået mange gode tips med på vejen af Nikolaj… og man kommer ikke udenom – at oveni den ånd og energi – er Nikolaj også super dygtig indenfor erhvervsfaget, og driver tingene med “finesse”, om man så må sige.

  Mvh Emil

 • Vanessa 28. august 2012 at 04:30

  Super indlæg, jeg får altid en optur og et spark bagi når jeg høre Martin fortælle.
  Jeg er taget til London for at få liv en en gammel drøm om at finde boligere til Danskere der skal flytter herover for en kortere eller længere perioder. Jeg får pt 0 £ for det, men brænder for det og er sikker på at der er brug for min virksomhed.
  Har idag fået min først kunde, en “hotshot” dansker fra en stor virksomhed der skal flytter til London permanent, hun har hørt jeg ved noget om boliger i London – EN OPTUR AF DET STORE. Har fået aftaler igennem med en meget stor London mægler og en mindre en af slagsen, skal til propery investor møde i aften og dele visitkort ud osv……Er blevet meget godt modtaget af de engelske firmaer jeg fortæller om min idé er endda blevet tilbudt at holde mine møder på deres kontor indtil jeg får mit eget, super flot tilbud.
  Alternativet til dette for mig var, at søge job på job og få afslag på afslag derhjemme, nedtur på nedtur og ja, jeg tjener ingen penge endnu, lever af opsparing, men der er da håb forude, så udlev nu din drøm, livet er for kort til ikke at gøre det – også selvom der er nedture indimellem, så skal man bare høre lidt på Martin, så køre det igen!!!

 • Gert Rune 28. august 2012 at 08:49

  Sejt gået, Vanessa!
  (Jeg hjælper gerne med iværksætter coaching, send mig en email/ring !! )

  Martin, tak en inspirerende video og for de pæne ord om min Ironman med ét ben!

  Sig endelig til hvis jeg skal holde et foredrag for Amino teamet (og resten af kontorfælleskabet)

  mvh
  Gert Rune

 • Skriv en kommentar