1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (6 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...

Folk der læste denne, læste også

  • Pia Hass 18. april 2013 at 11:23

    Enig med dig. Jeg var i starten ligesom “de søde piger ” men du har ret i, så kommer man ingen vegne. Jeg ville aldrig betale eller bruge en advokat, som hende du omtalte. Enig med dig at man skal overholde lovgivningen og hvad der ellers følger med, når man vil skabe noget og så er en brændende platform bedst efter min opfattelse og hvis der endelig er noget der ikke er i orden, så må man jo bare justere. Det er jo netop udvikling af siderne, produktet,markedsføringen, netværke der er sjovt. Jeg skal snart i gang med at arbejde på min første kampagne, som jeg vil sende ud og det er et område, som jeg ikke har prøvet før og hellere ikke er uddannet i, men det glæder jeg mig vildt til selvom det er efter min helt egen opskrift. Det er da brændende kærlighed !

  • Skriv en kommentar