Er du kørt træt i din virksomhed, eller er du bange for at du overser spændende muligheder, så få nye øjne på skidtet.

Og tak til Green-line for t-shirt + det løse 🙂

Dbh Martin

SPAMfighter
Att. Martin Thorborg
433 Plaza Real, Suite 275
Boca Raton, Florida 33432
USA

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (11 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...

Folk der læste denne, læste også

 • Morten Stjernholm 9. december 2010 at 04:31

  Har du nogensinde prøvet det ?

 • Mille 30. december 2010 at 15:10

  Fin video, inspiration til egen Youtube promovering – og samtidigt inspiration til hvilke ord og lyde som ikke skal bruges: “Host” – “Øhh” – “men men” – “som som som” – “mit mit mit” – “at at” = ( gentagelser generelt) – desuden mener jeg ikke Martin taler til alle lyttere, du benytter en masse slang og fagudtryk – og så, Martin skal du tale normalt og ikke med for meget “selvironi” fordi du tror det gør din person mere “normal” – du fokuserer meget på selvironi, i dette indlæg. Lytter jeg derimod til indholdet – uden distraktion, så kunne det du siger, siges med langt færre ord og langt mere styrke. Budskabet jeg hører er: Tag imod konstruktiv kritik, vær åben for nye muligheder og sørg for at dit produkt (foredrag) vurderes af mennesker uden tab eller gevinst, personer som virkeligt tør udfordre dit intellekt og din formåen, på en faglig og konstruktiv måde. Tak fordi jeg måtte være med på en lytter 😉 Godt Nytår

 • Thorborg 30. december 2010 at 15:16

  @Morten, ja da, det tror jeg også jeg nævnte i videoen.

  @Mille, man er ikke forpligtet ud over evne og det bliver ikke bedre 🙂

  Godt nytår til jer begge.

  Dbh Martin

 • Skriv en kommentar