1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (23 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...

Folk der læste denne, læste også

 • Alexander Hold 28. april 2010 at 12:42

  Så er du kommet til Danmark, og først af at, så er sportsvognen udskiftet med en lidt mere familie venlig størrelse.

  Interessant indlæg. Det er altid godt at høre en ærlig mening fra en erfaren herre. Det kunne jo komme nogen til gode. Jeg tænkte på en ide til et af dine fremtidige indlæg. Var det ikke noget at snakke lidt om hvordan man ansætter folk i en mindre virksomhed. Hvad siger dine erfaringer dig, og hvilke råd kan du give vide, i sådanne en situation.
  Ellers utrolig interessant indlæg med Stefan Rosenlund Nielsen. Der kommer lige en kommentar på det indlæg på et andet tidspunkt.

 • Anders Bagnegaard 28. april 2010 at 13:23

  Hvem har du sagsøgt?

  Jeg mener du ved jo noget:)

 • solbriller 28. april 2010 at 13:31

  Faktisk en god fortælling til dem, som altid mener retsager er vejen frem!

 • Axel 29. april 2010 at 02:33

  Ja, det er et meget tungt retssystem vi har i Danmark. Jeg har prøvet at anlægge sag og det var dyrt, selvom jeg fik ret. Så helt klart, man skal nøje overveje om det er ulejligheden og pengene værd, hvilket det meget sjældent vil være.
  Husk nu Martin: Du er i Danmark så ikke noget med at holde telefon/kamera i hånden når du kører 😉 – det koster også og så kan du overveje om du vil lægge sag an mod staten… (ironi kan forekomme)

 • Jørleif Joensen 29. april 2010 at 02:44

  Martin har helt ret – det koster mange penge, men det vigtigste forhold er, at det koster alt for meget psykisk energi at køre en sag, Derfor: Søg forlig, indgå det hurtigst muligt og kom videre !
  At føre sagen koster alt mange penge, tager for lang tid, kræver for meget arbejde og vil dræne dig for kostbar energi som du bør bruge på f.eks. forretningsudvikling.

 • Mille Rostock 29. april 2010 at 04:01

  Jeg er enig at det koster rigtigt mange penge og tid men nogle gange kan jeg også blive gal over at nogen tror man ikke vil gå hele vejen med en retsag og derfor “snyder” en.Så vi skal endelig ikke gøre “ingenting” for så vil der være endnu flere derude som tror at de kan gøre hvad de vil.

 • Niels Nørregaard 29. april 2010 at 14:48

  god rådgivning ”’min gamle chef (og det er eddermanemig mange år siden)sagde – Niels læg aldrig sag an medmindre det gælder liv eller død – og det har jeg aldrig glemt. Så Martin – glæder mig at du også har lugtet lunten.

 • Martin Thorborg 30. april 2010 at 02:10

  Nope, jeg har ikke sagsøgt nogen, men jeg er blevet sagsøgt 🙂

  Dbh Martin

 • Allan Skovmand 2. maj 2010 at 04:28

  Jeg tror jeg en dag laver et blogindlæg om hvordan man hyrer og styrer en advokat. For du har ret så langt – advokater er som tveæggede sværd. Hvis ikke man har muskler nok til at holde sværdet over hovedet, så kan det gå alvorligt ud over frisuren.

  Anyway, having said that, så er nogle mennesker er ude for pædagogisk rækkevidde, og andre gange er man uenig og aner simpelthen ikke hvem som har ret. Der er retssager fantastiske. De er “reality checks”.

  Jeg har alt for mange gange afskrevet tab i stedet for at føre sagen – men nu er jeg blevet over 40 og har tabt bunker af penge på tidl samarbejdspartnere, kunder, leverandører og ventures.

  Jeg har startet en ny stil: Sagsøg! Og det må jeg sige virker (bl.a. fordi jeg har en fantastisk advokat). Jeg begynder nu så småt at vinde sager og kradse penge ind jeg ellers har afskrevet. Men jeg sagsøger for at få en 3.mands vurdering – ikke for at opnå en konflikt. Men det er da rigtigt at hvis man kan lave et forlig er det meget bedre.

  Mognes Glistrup sagde jo de vise ord:
  “Lad bare tosserne slås – uanset hvem som vinder, tjener sagføreren penge”

 • Allan Skovmand 2. maj 2010 at 06:33

  For hvem det måtte interessere, lavede jeg en “Hyr en advokat -vejledning”:
  http://blog.razormanagement.com/2010/05/sadan-hyrer-du-en-advokat.html
  (Martin, du kan jo slette indlægget hvis det falder udenfor konceptet. MvhA)

 • Casper 13. marts 2011 at 16:56

  Hej Thorborg.
  Jeg synes engang at have læst, at du engang har ejet en del af Connery. Kan det passe? Ikke fordi det har noget med sagen at gøre – blot et interesse spørgsmål.

  Mvh.
  Casper.

 • Skriv en kommentar