1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (24 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...
 • Christian 1. marts 2010 at 14:18

  Hej Martin 🙂

  Til at starte med – jeg er en kæmpe fan af alle dine dine projekter og ser disse talkshows som et godt suplement til min handelsskole uddannelse!

  Mit spørgsmål handler ikke om dette podcast, men her får du det alligevel.
  Da jeg syntes disse podcast er så gode, har det undret mig hvorfor ikke du har lavet nogle på engelsk. For alt andet lige er markedet for disse vel langt større end det er for lille Danmark – og større marked må vel være lig med større brugerskare og dermed en eventuel større indtjenning? 🙂

  Da jeg er klar over at du er en driftig forretningsmand og ikke mindst en af Danmarks (nu også USA) bedste iværksættere, vil det glæde mig rigtig meget hvis du havde tid og mulighed for at svare på mit spørgsmål. Jeg takker på forhånd.

  Med venlig hilsen

  Christian

 • Victor 1. marts 2010 at 15:03

  Right on the spot!

 • John 1. marts 2010 at 15:50

  Noget helt andet – kunne du ikke få et talkshow i hus med http://www.vitacost.com – de skulle have hovedsæde i BOCA RATON. Skulle være en kæmpe succes med en forventet afsætning i 2010 på mill. 235-255$. Kunne være spændende med info omkring en spiller af den størrelse, hvis muligt.

 • Thomas Pedersen 1. marts 2010 at 15:53

  Jeg ville egentlig også høre om noget lidt andet, og så alligevel ikke.

  Geninstallere du også din Mac engang imellem? Jeg syntes altid kun at jeg har hørt gode ting om mac, og at der aldrig sker sådanne ting som sløvhed ligesom på windows.

  En anden ting jeg ville høre om er hvad du bruger af camerastativ i bilen og den anden spænende video her i weekenden hvor du stod udenfor.
  Man kunne se at baggrunden ryster men du er hele tiden i præcis samme fokus.

 • Birgit - Min-Mave.dk 1. marts 2010 at 17:02

  Jeg er SÅ enig med dig Martin, og den følelse det giver dig når du først har fin-sorteret og smidt en masse ud – eller måske endnu bedre givet det væk til genbrug – kan næsten ikke beskrives.

  I mange år kunne jeg slet ikke smide ud, jeg skrabede alt til mig, og hver gang jeg forsøgte at smide ud kom tanken – jamen, hvad nu hvis jeg en dag skal bruge den.

  Og det mest komiske er at når jeg en dag skal bruge den, kan jeg ikke finde den og ender alligevel med at finde en anden løsning.

  Så ud med alt det som er overflødigt og bare giver dig hovedpine i dit liv, det kan være svært med gamle venner/bekendte som jeg ikke kunne lade være med at kontakte selv om det var tydeligt at jeg lod mig suge for energi, men der er skæbnen rigtig god til at gribe ind for mig.

  F.eks. har jeg præsteret at min mobiltelefon forsvandt eller computeren gik ned INDEN jeg havde fået taget en backup – så kom det ligesom af sig selv, så kunne jeg slet ikke kontakte de forskellige personer, og når de heller ikke kontaktede mig fik jeg pludselig en masse andet – som faktisk GAV mig energi at bruge tiden på i stedet for.

  Udsæt ikke hvad du kan gøre i dag, og lad være med at sætte kæmpe mål op som du alligevel inderst inde ved du ikke kan overholde – tag en bid af gangen, jo mere du får ryddet ud, jo mere fri og lettet vil du sikkert komme til at føle dig.

  Start blot med sokkeskuffen, og få endelig smidt alle de sokker ud som alligevel mangler en makker, det er en begyndelse men et eller andet sted skal man jo starte 🙂

  De bedste hilsner

  Birgit

 • solbriller 1. marts 2010 at 18:53

  Oprydning har nu aldrig skadet, men hvor er det dog forbandet kedeligt!!!

 • John 2. marts 2010 at 03:07

  Holda k. en børnehave.. (Tænker på diverse kommentarer – ufatteligt folk gider at blive ved og ved)

  Kan man ikke afmelde sig alle disse opdateringsmail, hvis man bare er kommet til, at skrive en enkelt linje i relation til podcastet, men ikke ønsker alle efterfølgende?

 • John 2. marts 2010 at 03:08

  Vedr. ovennævnte – så skulle den have været i i “mappen” “Sig din mening!” Beklager.

 • Thorborg 2. marts 2010 at 10:28

  Hej john

  Lige under indtastningsfeltet her, der kan du administrere dine tilmeldinger og der melde dig fra.

  Dbh Martin

 • Martin Borgstrøm 2. marts 2010 at 14:31

  Fedt lille spark i røven….

  Lyttede lige til den her podcast igår, næste mogen mødte jeg op på kontoret og smed jeg “cleaning out my closet” på anlægget….
  8 timer senere var der ikke et papir der ikke var vendt, vurderet og taget action på…
  Det vildeste er at jeg gør det jævnligt, men der røg squ 2 sorte sække afsted, så der var nok lidt mere dybde i det denne gang

  I morgen ryger er det så alt det digitale der ryger rundt og så er det afsted med hele familien på skiferie…
  Glæder mig allerede til at komme tilbage og så kan verdenen bare komme an 🙂

  Godt spark…Føler mig squ som en 10 årig, der lige har fået 2 biografbilletter for at rydde sit værelse op…

 • Stenderup 20. marts 2010 at 18:33

  Jeg laver tit en 80/20.

  Faktisk vil jeg gerne anbefale denne geniale bog til alle der er interesseret i at rydde op, følge sin drøm, gøre sin forretning mobil, vælge fra og tjene en hulens bunke penge samtidig.

  http://www.borgen.dk/product.asp?product=3129

 • Skriv en kommentar