Har du et team du arbejder sammen med, så få sat fut i fejemøjet 🙂

Dbh Martin

Ps. Bor du i Nordjylland, så se da lige på de arrangementer til iværksættere du kan deltage i – Klik her

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (30 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...

Folk der læste denne, læste også

 • Erik B. Jørgensen 15. juni 2010 at 00:29

  Fint indlæg igen. Selv om jeg er selvstændig og kun er mig selv, kan jeg også mærke at når jeg går til den i perioder, så får jeg mere fra hånden. Samt når man skal have noget klar hurtigt, så arbejder man koncentreret, synes jeg ofte det bliver bedre og går meget hurtigere. Derfor lave jeg ofte min foredrag, lige så snart jeg er hjemme, mens jeg har alt i tankerne, og hvilket budskab jeg vil have ud, så det bare fuldfart på indtil det er færdigt. I andre perioder, kan man forkæle sig selv, med trænings pauser, en kajaktur, osv. for at lade op igen.

 • Thomas De Oliveira 15. juni 2010 at 01:17

  Godt indslag Martin. Det som du snakker om interessere mig rigtig meget, da jeg synes ”anderledes” ledelse er utrolig spændende, og lærrigt. Det er også en af grundende til jeg skal i starten af sommerferien i praktik som mange millionær hos en mand som virkelig er inde i anderledes ledelse. En ven af os begge, mere kan jeg ikke se 🙂
  Forsat god dag.
  Mvh. Thomas De Oliveira
  http://www.DeOliveiraTalkshow.dk

 • Nicki Hviid 15. juni 2010 at 08:06

  Hej Martin

  Spændende indlæg. Jeg er interesseret i, at høre hvor meget du beskæftiger dig med teori i forbindelse med virksomhedsdrift. Jeg mener, at du tidligere har refereret til Maslows behovspyramide og jeg har flere gange synes dine tanker minder om noget af det teori jeg beskæftiger mig med på min bachelor, hovedsageligt det indenfor ledelse og innovation, men også markedsføring.

  I hvor høj grad bliver du inspireret af teori/læsestof i din hverdag og til dine indlæg?

 • Martin F 15. juni 2010 at 12:51

  http://www.youtube.com/user/theRSAorg#p/a/u/0/u6XAPnuFjJc

  Håber nogen kan finde klippet interessant.

 • Heine 15. juni 2010 at 16:06

  Helt sikkert et brugbart indslag. Nu har jeg ikke selv et team under mig, men kender godt følelse i forbindelse med projektarbejde på universitetet.

  Med venlig hilsen
  Heine Larsen
  http://iphone-4.dk

 • Morten Henningsen 17. juni 2010 at 09:16

  Fantastisk emne mere af det 😉

 • flemming 18. juni 2010 at 07:43

  fint indlæg! meget inspirerende. Hvorfor ikke gøre det sjovt at møde op på arbejde–jeg har aldrig helt forstået hvorfor, det absolut skal være tungt og trist at være lønmodtager

 • Silly Bandz 18. juni 2010 at 12:58

  hehe fedt startbillede på videoen 🙂

 • Michel Thigpen 22. juni 2010 at 06:13

  Hej Martin,
  Igen må jeg sige at jeg nyder dine videoer, og du kører bare derudaf.. Der er mange “zombier” derude der skal vækkes 🙂

  Sjovt at jeg lige ser dette klip hvor jeg igår så et TED.com klip om hvordan man måler hvad der gør livet værd at leve.
  http://www.ted.com/talks/chip_conley_measuring_what_makes_life_worthwhile.html

  Der har du ret med at gøre det extra godt for sine ansatte (og kollegaer). Fordi vi alle lever et liv her og nu. Lever man et liv man vil så kan det også måles i den anden ende mht. produktivitet og merværdi.

  /Michel

 • Skriv en kommentar