1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (30 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...
 • Rosenstand 18. juli 2010 at 16:38

  Det ser nydeligt ud (billedet), men du har vist ikke optaget det i HD? Det kan du vist med iPhone 4 – og YouTube kan også.

 • LarsD 18. juli 2010 at 16:55

  Tillykke med den nye iPhone 4, jeg er meget misundelig 🙂

  Kvaliteten af videoen er super lækker og der er langt bedre styr på lysmålingen – Men det ser dog ud til at iPhone 4 leder af “Rolling Shutter” i middelsvær grad. Det er den der jello-agtige effekt man kan se når iphonen bliver rystet en smule.

  -LarsD

 • Anders Bagnegaard 18. juli 2010 at 17:11

  Man kan godt se kvaliteten er bedre 🙂 Det er tydeligt at sensoren er større fordi, der kommer mere lys ind.
  Angående Rosenstand’s spørgsmål: Så kan man ikke optage i andet end HD (720p) på iPhone 4, men fordi thorborg ikke har haft videoen igennem en ‘rigtig’ computer så uploader den en meget mindre fil til youtube altså kun 360p.
  Måske uploader iPhone’en en større video hvis du er på wifi, det ved jeg ikke.

  Google analytics er det første jeg installere hver gang jeg lave en ny site, det er guld vær! Jeg kunne ikke leve uden 🙂

 • Tony Lorentzen 18. juli 2010 at 17:19

  Fin kvalitet, men jeg er enig med Lars i at kameraet i iPhone 4 også lader til at have ret store problemer med jello (rolling shutter). Jeg formoder at Martin har optaget med det kamera, der er “front-faced” – og i så fald er der kun tale om VGA kvalitet og (sandsynligvis) større problemer med jello end med det andet kamera, der optager 720p. Problemet ville være væsentligt mindre udtalt hvis man brugte en holder til telefonen (når der kommer en på et tidspunkt) – og desuden også lidt mere trafiksikkert 😉

  Selvom det ikke er videokvaliteten, der er kernen i disse videoer så gør det vel ikke noget at det er bare liiiidt seværdigt, vel? 😉

  Jeg optog forleden en kort sekvens med min iPhone 3GS siddende i TomToms Car kit holder – og kvaliteten er ganske overbevisende.

 • Henrik Blunck 18. juli 2010 at 18:54

  Tak for et godt indspark – og det er så ganske sandt.

  Ganske som vi rent menneskeligt kan antage trediemands syn på vore egne sider, så er der ingen tvivl om at Google Analytics styrer for vildt, når det bruges rigtigt.

  Tillykke med iPhone 4. Godt du er glad for den. Vi danskere venter jo i øvrigt stadig spændte på nyt om hvornår iMac kommer her til landet, så det ender snart med du kan lave en importforretning her til landet når du jævnligt kommer til Dannevang… 😉

 • Rosenstand 18. juli 2010 at 19:16

  Det giver mening – den med enten frontface eller begrænsningen i upload. Og ja – det er tydeligt, at billedet er bedre.

  @Henrik: Du mener nok iPhone 4, når du skriver iMac, ikke?

 • Jacob Kildebogaard 19. juli 2010 at 01:29

  Jeg glæder mig til at komme forbi og underholde om Analytics 🙂

  Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for hvad man kan finde ud af når man får sporet tingene korrekt. Så lur mig om du ikke får lyst til at snakke mere om det om 2½ uge, når vi har været i gang i nogle dage 😉

  Analyticsbogen nærmer sig de 200 lykkelige ejere, så der er heldigvis en del der har fået øjnene op for emnet.

 • Henrik Blunck 19. juli 2010 at 04:10

  Hehe, Thomas. Godt set.

  iMac er naturligvis i landet. Jeg mente iPad og iPhone. Begge dele er endnu ikke at finde her i landet endnu. iPhone 4 skulle komme i slutningen af denne måned, men iPad aner vi stadig ikke hvornår kommer til landet… 🙂

 • Martin 19. juli 2010 at 09:24

  Jeg syntes faktisk at lyd kvaliteten er blevet ringere, det er som om den nye opfanger mere baggrunds støj.

 • Thorborg 19. juli 2010 at 09:34

  Hey Gutter

  Det er ikke optaget med det frontvendte kamera, men det almindelige.
  Men igen, at se mig i HD er nok også lige i overkanten 🙂

  Dbh Martin

 • Martin 19. juli 2010 at 10:02

  Ipot 4…sikker en HTC look a like…:o) Martin, kan du overhoved ring fra den…:o)

  Tak for nogle gode råd….

 • Henrik 21. juli 2010 at 12:52

  Er selv lige begyndt på at anvende analytics, og må indrømme at mulighederne er enorme. Kan det overhoved betale sig at lade være med at bruge analytics? Er der nogen trackingprogrammer som man skal betale for der er væsentligt bedre?

 • Jacob Kildebogaard 23. juli 2010 at 02:35

  @Henrik: Det kan på ingen måde ikke betale sig ikke at spore sit website ordentligt og bruge alle de værdifulde informationer.

  Men hvilket system der skal vælges afhænger lidt af ens behov. I Danmark vil 99 ud af 100 virksomheder være bedre tjent med at bruge Google Analytics eller Yahoo! Web Analytics (også gratis og avanceret sporing) og i stedet bruge penge på at få implementeringen lavet ordentlig og bruge ressourcer på at analysere data. Det er som sådan ligemeget om der bruges penge og ressourcer på mere intern arbejdskraft eller eksterne, det vigtigste er at der bliver fokus på det.

  Hvis systemet skal være betalt, så kan jeg anbefale det danske system Netminers. Et par grunde til at nogle vælger at købe dette frem for at bruge Google Analytics:
  – Man ejer selv data og deler ikke med en amerikansk virksomhed. Specielt interessant for offentlige sites mv.
  – Et script på sitet, og ingen ekstra kodning. Netminers klarer tingene med deres ene script (og nej, med Google Analytics er det ene script ikke nok – du skal også have ekstra sporing af klik, salg mv.).
  – Det er smidigt til at give meget specifik adgangsniveau til forskellige brugere, hvilket mest er aktuelt i større organisationer
  – Du skræddersyer det du ser. Dvs. i stedet for en masse standardrapporter, så sætter du menuen op præcis som du har behov for, og næsten vigtigere, du kan sætte det op til de forskellige roller i virksomheden – direktøren får KR/øre tal, marketingchefen ser kampagne effekt osv.
  – FED integration med spørgeskema. Du kan gennemføre en spørgeskemaundersøgelse på dit site, og samkøre svarene med brugernes adfærd. Fx kan du se hvad de tilfredse har set af sider, hvad startsider kvinderne har osv. Netminers er det absolut bedste system til dette.

  Som forfatter af Analyticsbogen er jeg stor fortaler for Google Analytics, men der kan sagtens være situationer hvor andre værktøjer matcher ønsker og behov bedre 🙂

  Jeg har omtalt forskellige værktøjer på http://www.webanalytiker.dk/tracking/udbydere/

 • Morfar 4. august 2010 at 14:55

  Her er en ide

  På Amino lægger i et fint link til at downloade et preview af bogen, så kan man se om det er noget for en, evt også et link til den fulde bog, man så kan købe via Paypal eller Paysson.

 • Sophie 22. juni 2011 at 13:11

  Gad godt være venner med ham Jacob 🙂 Elsker selv Google Analytics…

 • Skriv en kommentar