Hvis du bliver for følelsemæssigt knyttet til dine kunder, kan du ikke også være professionel. Så hold afstand!

De bedste hilsner

Martin

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (8 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...

Folk der læste denne, læste også

 • Christine 15. juli 2011 at 11:06

  Tak for din video Martin – som altid pæne tænder og nu også I lækre omgivelser – Happy Holiday for you and co.

  ”Hvis du bliver for følelsemæssigt knyttet til dine kunder, kan du ikke også være professionel. Så hold afstand!”

  Jo tak Martin… Føler mig nu meget inspireret til at lave en video til nogen af de kunstinteresseret, eller lad mig korrigere ”kunstinteresseret” mænd der til tider kommer for at se mine malerier… (nok snarere min numse hvis jeg skal tale ud fra erfaring..).

  Videoen må kunne kaldes noget i retning af ”Jeg er ikke til salg og nej jeg vil ikke gifte mig med dig bare fordi du vifter med lidt penge og viser en smule interesse i mine malerier. Så hold afstand”

  One luv – Christine Boegh

 • Kim Madsen 18. juli 2011 at 18:53

  Tak for endnu en god og ærlig video ha ha..
  Hvor har du ret 🙂

  Hav en god Ferie

 • Henrik Blunck 29. juli 2011 at 19:16

  Jeg ville have troet, at denne video ville generere langt flere kommentarer, for det er virkelig et område hvor mange går galt i byen. Ordet “vennepris” har fået en helt ny betydning i en tid hvor folk tror de kan lokke en “special price for you” frem ved at hidkalde ens venskabelige sider.

  Business before pleasure – og altid rart hvis man kan være en “god” forbindelse, men forretning er nu engang forretning. Hver gang vi andre har blandet forretning med venskab er det endt med vi er blevet taget ved næsen. Det har været dyre lærepenge, indrømmet. Men du har sg*, som så ofte før, ret, Martin. Godt sagt. 🙂

 • Skriv en kommentar