Teknologien åbner hele tiden op for nye muligheder og det gør det bare så hammer spændende at være iværksætter.

De bedste hilsner

Martin

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (14 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...

Folk der læste denne, læste også

 • Rene Buch 11. januar 2013 at 05:44

  Hej Martin
  Du har så evigt ret med de jyske $, jeg har arbejdet som chauffør og alle bestillinger der kom ind via telefon de blev ikke reg. og det er nok tæt på at være standart for alle pizza forretninger, dem jeg har kørt for som chauffør, de er godt nok lukket i dag, fordi bossen ikke gav sig fuldt ud i sin forretning men så det som et bijob, ved siden af hans faste job i Bilka go han ansatte en bestyrer, som blev en udgift frem for at stå der selv i opstarten, det kan vælte mange at ansætte folk fra dag 1, når der ikke er omsætning til det, vi sad ofte i timer uden at have noget at lave, så er det dyrt at drive forretning.
  Du har utrolig ret i at det er nu man skal slå til hvis man vil vippe til just-eat, de tager 3500 for deres boks og 3000 i oprettelse, hørte jeg dem tale om da bestyren skulle overtage forretningen, så kræver just-eat en nyoprettelse, selv om det kun er en navne ændring på hvem der betaler regningen, det er i min verden frækt. de kunne jo havee t gebyr på eks. 1000 ved overtagelse af eksisterende kunde nr.

 • Jimmy 11. januar 2013 at 06:50

  “Enkelte ud af 100” Haha..

 • Kevin 11. januar 2013 at 08:07

  Pisse spændende indlæg!
  Giver dig helt ret i at ny teknologi åbner op for nye muligheder, som måske letter opstartsfasen for nye konkurrenter.
  Om det er godt eller dårligt, handler jo om synspunkter 😉

 • Tamer (Innovation Lab) 11. januar 2013 at 09:12

  Helt enig Thorborg 🙂

  Har tyrkiske rødder og sjovt nok kender jeg mange der har, og stadig driver pizza restaurationer. Vi har tit snakket om lige præcis det, du nævner her. Den ligger til højrebenet.

 • Peter 11. januar 2013 at 11:42

  Du opfordrer til at snyde i skat, og siger derefter “lad nu være med at tage det ilde op”. Men selvfølgelig tager vi det ilde op – for hver gang, nogen snyder, er det os andre, der skal betale regningen for den persons velfærdsydelser: Skolegang til børnene, sygdomsbehandling, veje osv.

  Det er fint nok at være imod det høje skattetryk – det er jeg også – men så stem på Liberal Alliance – lad være at opfordre til skattesnyd.

 • Heine Larsen 11. januar 2013 at 13:06

  Du har (igen) helt ret, Martin. Og jeg tror ærlig talt at Just-Eat ryster lidt i bukserne over en kommende konkurrent.

  Den eneste ulempe jeg lige kan se med et app, er at pizzamændene skal stå med deres telefon forholdvis ofte, hvor en gammeldags seddel måske var mere praktisk? Anyway, en iPad+vægholder ville måske være en rigtig god løsning 🙂

 • Jack 11. januar 2013 at 19:15

  Martin !.. du er genial 😀 godt set / tænkt 😉

 • Thorborg 12. januar 2013 at 03:14

  Nej jeg opfordrer på ingen måde til at snyde.
  Facts er bare at mange pizza-steder ikke bryder sig om at få deres køb registreret af andre. Det fact gør at der er en mulighed for at fjerne en konkurrent også ved at bruge det parameter. Det er ikke min opgave som iværksætter at sikre at andre folk betaler deres skat…

  Og tak for alle fede kommentarer.

 • Rune 12. januar 2013 at 06:11

  Men også en lidt risikabel affære at bygge en hel forretning op på at det er lettere at “snyde”.
  Lur mig om ikke SKAT kan finde på at stille krav til systemet, som lige pludseligt kan ændre disse fordele.

 • Thorborg 12. januar 2013 at 09:53

  Rune, du har ikke helt forstået mig 🙂
  Hele ideen er ikke bygget på at folk skal snyde.
  Pointen med mit indlæg er at det nu teknologisk er langt lettere at konkurrere, da man kan bruge en smartphone, i stedet for at bygge dyrt hardware.

  Når så du skal markedsføre løsningen, gør det jo ikke noget at målgruppen får en stor fordel og tro mig, sådan vil de se det.

  Og igen, jeg opfordrer ikke til snyd, jeg påpeger bare at der er en stor mulighed for den rettet aktør….

 • Jacob 13. januar 2013 at 08:04

  Utolig interessant at følge dig hr. Thorborg :).
  Du har altid en vinkel på tingene og geniale ideer! Jeg vil skynde mig at give dig ret i din formodning om Jespers mulige rolle i denne her sag. Det kan næsten ikke komme bag på nogen, hvis det kommer frem.

  Men hvorfor skal de store drenge med pengene altid have monopol, tror du?

  Jeg kan nemlig ikke lade være med at tænke på en anden sag og en anden virksomhed, der netop giver langt bedre tilbud til restauranterne end Just-eat og stadig er de helt uhørt om.

  Easy2eat.dk har eksisteret i ca. 1 år og jeg har aldrig hørt om dem i medierne, imodsætning til hungry.dk der endnu ikke en gang er startet, men dog bliver eksponeret på det groveste.

  Jeg bestiller f.eks. min mad fra easy2eat.dk i Sønderborg (6400) og får et svar fra restauranten om levereings- afhentningstid, og det virker upåklageligt.

  Noget helt andet er Just-Eats agrresive og misvisende markedsføring. Hvis du prøver at fortage en søgning på google, hvor du skriver “easy2eat” i søge feltet, så erfarer du hurtigt at just-eat benytter deres firma navn “easy2eat” som en reklame.

  Må de overhovedet have monopol og misvisende markedesføring på denne måde?

  Hvordan tror du Easy2Eat.dk skal agere i forhold til denne slags markedsføring??

 • easy2eat.dk - Bestil din mad online 30. november 2014 at 00:57

  Hmm….

 • Skriv en kommentar