Og nej, jeg er ikke BZ’er eller det der ligner 🙂

De bedste hilsner

Martin

Og så fik vi Soulaima Gourani på som taler til Aminotastic, køb din billet – Klik her

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (17 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...

Folk der læste denne, læste også

 • Grosen Friis 18. august 2011 at 03:27

  Hej Martin

  Efter jeg for alvor er begyndt at interessere mig for og deltage aktivt i dansk politik, så er jeg også begyndt at læse modpartens medier.

  Det giver mig to fordele:

  1) som du selv nævner, så bliver ens personlie oplysning mere bredt funderet.

  2) jeg lærer også at forstå hvad modparten vil og hvordan de tænker og argumenterer, det gør det langt lettere at identifisere, hvor jeg er uenig med modparten og ikke mindst hvordan jeg bedst kan modargumentere imod de forslag som jeg mener vil skade Danmark på den ene eller anden måde.

  Modargumenter er ikke kun imod de forslag, som kommer fra modparten og som man er uenig i. “Modargumenter” er også at forsøge at forudse og forebygge modpartens kritik af ens egne (gode) forslag så det man skriver eller siger er så bullet-proof som muligt.

  /Grosen Friis

 • Solveig Christensen 18. august 2011 at 07:08

  Hej Martin
  Har du tjekket http://www.centerforvildanalyse.dk/
  Mange venstreorienterede synspunkter har vist sig bare at være forud for sin tid.
  Jeg har levet et stykke tid og har oplevet, at de “revolutionære” synspunkter jeg har kæmpet for, f.eks. på miljøområdet, i dag er mainstream.
  🙂 Solveig

 • Skriv en kommentar