Verden er på ven mod total åbenhed og det bliver nok mærkeligt at følge, men jeg tror det sker…

Ps. Husk du kan se mig, Thomas Rosenstand, Mikkel deMib, Rolf Høegh og Soulaima Gourani på Aminotastist den 10. september i København – Klik her 

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (10 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...

Folk der læste denne, læste også

 • Dennis 17. august 2011 at 08:24

  Du kan jo starte med at lægge DIT kundekartotek online… 🙂

 • Lars 24. august 2011 at 13:43

  Jeg er klart mindre “HYS” omkring mine kunder end tidligere…Selv priser som de færreste af mine konkulegaer ligger på sitet, har jeg. Synes egentlig det er den mest fair og nemme fremgangsmåde…Tror du har ret;)

 • Jakob Jenkov 28. september 2011 at 03:11

  Martin, der er jo en del lovgivning på det område som skal overholdes. Jeg synes ikke personligt der er nogen “værdi” i at dele alle data.

  Jeg ville heller ikke bryde mig om at købe noget hos en virksomhed som offentliggør, at jeg har købt noget hos dem. Du kan være helt sikker på, at det første der vil ske er, at jeg bliver ringet op af 10 konkurrenter til det firma jeg har købt hos – for nu ved de at jeg er interesseret i den slags tjenester. Egentligt det frie marked foldet helt ud, og egentligt en god service – men røvirriterende at blive ringet op konstant omkring f.eks. køb af mobiltelefoni, blot fordi man lige har brugt et par tusinde på det.

 • Skriv en kommentar