Alle snakker om mangel på kapital til iværksættere og små virksomheder.
Samtidig har vi 249 investorer på Amino Kapital, der hungrer efter at sætte penge i spændende projekter og virksomheder. Hvorfor djævlen er der ikke flere der bruger servicen?

Amino Kapital Finder du her

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (1 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...
 • Lasse Kæseler 26. august 2013 at 19:36

  Hej Martin. Jeg så lige din video, og begyndte så at tænke lidt. Jeg tror måske, at det kan have noget at gøre med Aminos "brand".
  Jeg ved ikke om det er svaret/sandheden på dit spørgsmål, men oppe i mit hoved forbinder jeg ikke Aminos logo og brand med 0,5 mia. kr. og store investeringer i succesvirksomheder.

  Forslag: Relancér kapitaldelen under nyt brand, navn, logo og domæne. Reklamér på Amino, og andre steder, uden i øvrigt at have nogle forbindelser…

  Det var mine tanker og forslag. Frit fra leveren. 🙂

 • Bastian Møller Khamseh 27. august 2013 at 07:28

  Måske det skulle markedsføres for at udbrede kendskabet til Amino kapital?

 • Casper Odgaard Grønbjerg 27. august 2013 at 08:29

  Hej Martin.
  Den første hurdle jeg tænker på er at jeg ikke kendte til Amino kapital. Jeg har været på Amino i 5-10 år, og kan ikke finde rundt i de services der er derinde. Mit koncept startede som alt-til-din-fest.dk og hedder nu 123festmusik.dk – Jeg er altså gået dybere ind i min niche, i den samme periode er Amino gået fra at være et forum til at være utrolig mange ting. Jeg vil dermed ikke sige at jeg har de vise sten, men blot sige at der er behov for bedre overblik..Hvorfor skal det hele brandes under Amino paraplyen, og hvis det skal så gør det med en bedre overbliksside…måske a la denne: http://getagig.com/banner/mockup1_logo5.jpg

 • Mike Mikjær 27. august 2013 at 10:09

  Hej Martin
  Som iværksættere har vi via banken lært på den hårde måde at den sikre vej frem det er at klare tingene selv og undgå at låne, hvergang jeg har involveret fremmed kapital er det endt med at min troværdighed har fået et hak over tuden fordi jeg har lovet tredie-part noget som min investor ikke kunne indfri.

  Derfor har jeg bidt i det sure æble og valgt langsom sikker vækst som vejen frem, dvs. jeg arbejder som freelancer mens jeg bygger mit eget koncept op, og når jeg engang har en prototype og et par tusind brugere så går jeg efter at finde en investor … men først når grundproduktet er i vinkel og produktet er godkendt af en række kunder, for så har jeg også helt andre ting at forhandle med en investor om 🙂

  Måske et par videoblogs om successhistorier fra Amino kapital ville gøre forskellen?

 • Lars Qvick 27. august 2013 at 19:12

  Hej Martin.

  Jeg tror grunden til der ikke er ret mange der søger, er skræmme-eksempler som Claus Riskjær og Roskilde Bank-skandalerne.

  Som du siger i videoen er der også nogen der søger kapital til multi-level-plat.

  Man kan godt frygte at der også sidder nogle griske karle med lumske bagtanker og lader som om de er god-gørende pengefolk.

  Vores virksomheder og opfindelser er jo vores børn… Og ja… der findes gode mennesker der deler slik ud til børn… men der findes også lumske fætre i lange frakker.

  Så jeg ser det kun positivt, at folk ser sig godt for.

 • Anders Jensen 28. august 2013 at 03:04

  Hej Mike det med hak i tuden kender jeg alt for godt, så ja jeg har valgt samme vej som dig

 • Martin Thorborg 29. august 2013 at 06:43

  Sådan er det altid, derfor skal du passe på dig selv og det uanset hvor du søger kapital. Så giv de informationer du er tryg ved at give og så mød personen IRL og få dem til at underskrive en NDA.

 • Martin Thorborg 29. august 2013 at 06:44

  Det er bestemt også noget vi overvejer, du har en klar pointe!

 • Martin Thorborg 29. august 2013 at 06:44

  Det er også en rigtig fin strategi som jeg selv følger.
  Der er bare så mange der angive mangel på kapital som et problem, men hvorfor søger de så ikke hos os?

 • Martin Thorborg 29. august 2013 at 06:45

  Vi bruger faktisk mange penge på Google på netop det.

 • Martin Thorborg 29. august 2013 at 06:45

  Vi er faktisk ved at arbejde med overblikket. Vi har fjernet meget fra topbaren og endnu bedre bliver det.
  Gode input!

 • Henrik Meyer 9. september 2013 at 22:25

  En strø-tanke… Hvordan søgte man kapital i 80/90'erne før internettet? Jeg tror mange af iværksætterne fra den tid (som nu er +60år) stadig er iværksættere og søger efter penge til nye store projekter, men måske ikke googler sig frem til investorer.. måske I skulle prøve at annoncere i andre medier

 • Bastian Møller Khamseh 12. maj 2016 at 13:26

  Martin Thorborg – Google er måske ikke det bedste sted at øge kendskab eller top of mind.

 • Skriv en kommentar