Så kom 2. del af min holdning til hvordan man netværker mest effektivt.

Dbh Martin

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (12 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...

Folk der læste denne, læste også

 • Erik B. Jørgensen 19. november 2010 at 07:55

  Super andet afsnit, godt at få slutningen med her inden weekend.
  Jeg ved du har nævnt det før, men jeg er selv meget overrasket over hvor meget jeg får ud af Twitter (efter du nævnte det for længe siden). Jeg følger folk fra andre erhverv som inspirer mig meget med artikler, kommentar, link, osv. En god og nem måde at netværke på, oven i alle de andre måder du nævner i dine indslag.
  Jeg har stadig selv en masse at øve mig på, på den front.
  Mvh
  Erik

 • Henrik Blunck 19. november 2010 at 07:55

  Det er, samlet set, et super indlæg. Det er helt rigtigt at det er vanvittigt folk ikke netværker mere end de gør – og måske særligt under den krise vi har været igennem. Der har jo været masser af tid til at skabe relationer, og disse relationer i “langsomme” perioder kunne jo komme flerfoldigt igen.

  Godt du fortsætter det gode arbejde med Thorborgs Talkshow. Det er en sand fornøjelse at følge dine videoer. God weekend til alle. 🙂

 • Jakob 19. november 2010 at 08:56

  Hvor blev trøje reklamerne af…de vender måske tilbage senere..

 • Thorborg 19. november 2010 at 09:03

  Tak for rosen 🙂
  @Jakob, det er ikke altid jeg lige har en trøje med når jeg får en ide, så de må komme på når jeg har dem med.

  Dbh Martin

 • Thorborg 19. november 2010 at 09:07

  Og ja, Twitter er et super redskab, både til netværk, men også til at få info om alt!

  Dbh Martin

 • mderete gundersen 19. november 2010 at 17:06

  Thoborg er “mister netværk” over alle. godt at lære af

 • Jimi Hove 20. november 2010 at 05:49

  Hej Martin

  Meget inspirerende video !

  Kan man ikke gå så meget op i netværk at man ” glemmer ” at lave forretning, søge efter nye visioner for firmaets/produktets udvikling, lave kontrastrategier til konkurrenternes ditto.

  Du brugte vel ikke så meget tid på at netværke da du stod i computerforretningen på Falkoner Allè, eller lige i opstarten med Jubii ?

  Min pointe er vel, at man skal passe på med at tro man kan netværke sig til noget som helst, hvis ikke du har noget at byde ind med. Jeg ved du nævner det i videoen, jeg ville bare nævne det igen.

  Jeg kender ligeså mange netværkstosser, som jeg kender The Secret tosser.

 • Tyge Mortensen 20. november 2010 at 09:09

  Tak Martin
  Jeg føler aldrig spild af tid i dit talkshow. Og din netværkstænkning er godt formidlet, helt down to earth.

  Jeg har selv flere gange lavet netværks events med netværkstræning og blogget omkring det på min egen blog. Bruger selv udtrykkene ‘pay it forward’ inspireret af Bob Little eller ‘know me, like me, follow me’ med hentet fra Penny Power. Men dine ‘talks’ her vi jeg gerne caste ved kommende events og i samme ånd. Med al ære og respekt. Tak for dig

 • Mark W 20. november 2010 at 12:07

  Mr. Don – Martin :O)

  Sgu rigtig, rigtig godt input – som sædvanligt skulle jeg nok tilføje.
  Martin, det er herligt at du er derude et sted i denne skøre verden, for din måde at se tingene på
  er sjælden ærlig og ligefrem.
  For mig virker din små videoer altid som et frisk pust – så bliv endelig ved at dele dine erfaringer.

  PS. husk nu lige at få tid til en fiske tur :O)
  Mark.
  Pool 32 Mag.

 • Amaris 20. november 2010 at 20:32

  Hej Martin.

  Tak for endnu et par rigtig gode indlæg. Det er som altid super lærerigt at “høre fra dig”, og yderst værdsat at du gider dele ud af alle dine guldkorn og gode råd.

  Kiggede lige på dine quotes på din amerikanske side, og jeg mener at den præcise qoute fra Rohn er følgende: “I don’t wish life will be easier, I wish I will be better”. Det er som sådan hamrende ligegyldigt, det er blot sådan jeg kender det. Under alle omstændigheder et super citat der indeholder megen lærdom og visdom, hvis man tager budskabet til sig. Det er også et af dem der rangerer meget højt på min favorit liste. Ligeledes god at have i baghovedet, hvis man en sjælden gang i mellem skulle have tendens til at hensynke lidt i selvynk, over noget der ikke lige går som forventet eller ønsket 😉

  Med ønsket om en dejlig dag, og endnu engang tak for alt det du bidrager med.

  ~ Amaris

 • Kristian 1. december 2010 at 13:01

  Endnu engang spændende indlæg…

  Mvh Kristian

 • Skriv en kommentar