Du vil gerne sælge mere, men dine konkurrenter har de samme varer som dig…

Rigtig god weekend.

De bedste hilsner

Martin

Ps. Se guldfiskehotellet her

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (15 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...
 • Mette 1. juli 2011 at 09:46

  Hmmm…bryde vaner…? Plejer at tage på ferie med manden….hmmm…måske sku’ jeg tage på ferie med hans bror i stedet…prøve noget nyt…*griner*

  Tak for et inspirerende indlæg Martin – og god ferie 🙂

  Mette

 • Jeppe 1. juli 2011 at 10:26

  Super indlæg som igen handler om at opleve noget her i livet….
  Tænker dog på en ting, hvad nu hvis ens børn bliver så glad deres guldfisk at de ikke vil udfra hotel værelset….Så bliver ferie også lidt lang
  Go ferie

 • Mikkel 1. juli 2011 at 10:37

  Hvad har du imod broccoli? 😛

 • Thorborg 1. juli 2011 at 12:20

  Det er nok derfor det er en guldfisk og ikke en kanin 🙂
  Hvem fanden vil savne en guldfist 😉

  Og broccoli er da udmærket en gang om året.

  De bedste hilsner

  Martin

 • Mark 1. juli 2011 at 13:10

  Endnu et godt indspark fra dig.. Man ville jo næsten ønske at man var i den branche du lavet indlæg om..

  Og så moret jeg mig da jeg gik tilbage til 2:45 og startet afspilningen igen et par sekunder 😀

 • Christine 1. juli 2011 at 14:33

  Tak for dit indlæg.

  Min guldfisk… Det var og er mig, guld Christine men på tryk altså og den eneste der fører varen… Ganske fantastisk men så brød et helvede løs da det blev lanceret: Stalkere (du ved dem der ikke lige kunne forstå, at det kun var det på tryk de kunne anskaffe sig mig), en anden blev slået ihjel og jeg måtte være min mormors private terapeut every day, en ven blev forsøgt likvideret (ved en fejl) og desuden sagde min læge at det så ud til at jeg var ved at få kræft (er senere blevet erklæret 100 % rask igen) og selvfølgelig en masse andre detaljer som finanskrisen etc. men det er nu sjældent at jeg fortæller hele min historie – du ved, det er lidt som om folk hægter af …:)

  Summasumarum jeg blev lige nød til at gå en helt anden vej, få ro på situationen og nu er jeg så småt begyndt at se på guld Christine med firmaøjne igen, for idéen er jo stadig god og jeg savner at videreudvikle projektet, så hvem ved – måske gør min historie projektet (guldfisken) endnu mere unikt… You never know eller, I never know – Yet – time will show.

  Talte faktisk med SKAT om det i dag, de er sgu så søde hver gang jeg taler med dem, for mæt blev jeg ikke af at blive jagtet, så der skal jeg atter finde på noget nyt, da de materielle private ejendele er ved at være udsolgt. So tell me – hvad er komfortzone? Ha ha

  Ej, en ting er sikkert, det er aldrig kedeligt her og uanset glæder jeg mig til at slappe helt af, lade mig inspirere på ny, måske se nye muligheder og under alle omstædigheder, glæder jeg mig til at skrive min memoirer en skønne dag 😉

  God ferie.

  One luv – Guld Christine Boegh

 • etailer 2. juli 2011 at 04:08

  En af dine klart bedste videoer Martin, tak og god ferie!
  /Thomas

 • Henrik Blunck 5. juli 2011 at 13:48

  Brocolli er som med klipfisk – det bør kun nydes i måneder med bogstavet H, som Piet Hein ville have sagt. 🙂

  God pointe. Tror jeg vil overveje at finde en lignende guldfisk… Tak for inspiration i hvert fald.

 • solbriller 6. juli 2011 at 06:54

  En sjov ide faktisk, og sådan er der en masse, som egner sig virkelig godt offline, mens det er svære at lave lignende tiltag online… Med mindre man er til de der tamagouchis, som hærgede verden for nogle år tilbage ;D

 • Lars 10. juli 2011 at 14:58

  Det er en sjov ide, som dog også nemt kan skræmme nogle folk væk. Hvis jeg skulle i nærheden af det hotel kan den guldfisk godt gå væk! Jeg går dog ud fra man selvfølgelig kan sige nej til den.

  Men generelt en god pointe – hvis man bruger en time eller to på at brainstorme til tider, så bør man altså kunne finde på nogle fede tiltag til sin butik.

 • Skriv en kommentar