1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (27 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...
 • Flemming 28. marts 2010 at 15:30

  Nå der er vist kuk i den video!! den vil ikke vises her
  Jeg kikker forgæves i itunes efter nye podcast. den sidste er 18/2. Podcast er stærkt vanedannende, ud med musikken og ind med gode podcast som kan høres i bilen eller på plæneklipperen.

 • Henrik Blunck 28. marts 2010 at 15:31

  “The video you have requested is not available” svares der, så der må være noget galt. Venter spændt… 🙂

 • Henrik Blunck 28. marts 2010 at 15:39

  Ved at dobbeltklikke kom jeg over på Youtube og kunne se indlægget derfra. Dette hermed være givet videre indtil det virker direkte. 🙂

  Super indlæg, som altid. Du har ganske ret. Hvordan et ride til København kan måle sig med muligheden for at få stillet et mere inspirerende spørgsmål kan også undre mig.

  Og så alligevel ikke. For nogle gange når man blogger om et bestemt emne, eller inden for en specifik niche, opleves det også, at flere undlader at skrive kommentarer. Selv når de netop opfordres til at fortælle hvad de gerne vil vide mere om, så undlader de at skrive.

  Men sådan er det åbenbart med nogle mennesker. Hvis ikke der er “prestige” (eller snob-effekt, om man vil), så undlader de at skrive. Bagefter skal de nok brokke sig over at de ikke lige finder svaret på det DE gerne ville læse om, men sådan er jantelovens vogtere tydeligvis.

  Måske en god grund til jeg finder det inspirerende at se de mange positive svar på dine indlæg. Der FINDES folk som stræber højere, og de fortjener sg* stor ros.

  God tur hjemad. 🙂

 • Irene Lykke Fisker 28. marts 2010 at 15:45

  Når jeg klikker mig videre over på Youtube, står der “This video is not yet processed”, så den metode virkede desværre ikke hos mig.
  Mvh. Irene

 • TMEH 28. marts 2010 at 15:49

  Hej Martin kan ikke få videoen til at virke her på sitet 🙁
  men den findes heldigvis her: http://www.youtube.com/user/martinthorborg#p/a/u/0/ykVlNAPFAnc

  Btw. tak for et godt foredrag i går i Køge 🙂

 • Lars Bo Thomsen 28. marts 2010 at 16:09

  Tak for hintet TMEH, det virker ved at gå den vej 🙂
  Lyder ellers som en hyggelig fætter du “faldt” i snak med, hvis han ser dette må man da håbe at han giver det en tanke, og ser muligheder fremfor begrænsninger.

  Du kan da ikke sige at han ikke bad om at få hjælp, han spurgte jo netop, om han ikke kunne få et lift? 😉

 • Birgit - Min-Mave.dk 28. marts 2010 at 16:57

  Ja, AminoTastic var fantastisk og jeg snakkede også med rigtig mange på standen og rundt omkring på messen hvor jeg hjalp hvor jeg kunne.

  En ting jeg har lært her i weekenden, er at jeg – når jeg netop er i selskab med andre – skal lære at holde min kæft. Men hvad hjertet er fuldt af løber munden over med – og det er lige præcis mit store problem.

  Under alle omstændigheder så mener jeg bare at man skal også huske at spørge og lytte – det kan man få rigtig meget ud af, og tro mig, jeg vil arbejde på at lære det til en anden god gang.

  Bare lige nogle tanker herfra – Tak for endnu et super indlæg

 • Michael Grove 28. marts 2010 at 17:19

  Haha, jeg kan godt huske vedkommende du snakker om.
  Jeg må nok indrømme at jeg troede de fleste på AminoTASTIC vidste hvem du var 🙂

  Men noget helt andet er at jeg ikke tror jeg kunne forestille mig Amino med et andet logo. Det ville være en skam at ændre det.

  Til sidst vil jeg gerne takke for en enormt fed dag og aften 😀

 • SBPetersen 28. marts 2010 at 20:03

  Det lyder godt nok tosset, at stå midt på Aminotastic og ikke vide hvem Martin Thorborg er. Og hvorfor overhovedet give folk sådan en attitude? Han burde skamme sig 🙂

  Du er sgu en flink og god fyr Martin. At du har overskud til at give så meget af dig, er bare fantastisk og virkelig beundringsværdigt.

  Tak for et godt foredrag og en hyggelig aften!

 • Tommy Krabbe 29. marts 2010 at 01:45

  Mon ikke han var gået forkert? 🙂

 • Simon Greve 29. marts 2010 at 04:39

  Ja, man kommer ingen vegne med sådan en attitude, så hvad han lavede på AminoTastic er sgu et godt spørgsmål.

  Jeg kunne desværre ikke deltage, da jeg fik afvide af lillemor, at barnedåb var vigtigere (hvilket jeg var lodret uenig i…jeg kan sgu ikke tjene flere penge på at gå til barnedåb) 🙂

  Nå, men tak for input. Havde ikke troet sådanne mennesker fandtes på sådan en messe…

 • solbriller 29. marts 2010 at 11:42

  Seriøst var det det han spurgte om?
  Nogle gange bliver man bare overrasket over, hvor lidt engagement nogle mennesker viser…

 • solbriller 29. marts 2010 at 11:42

  Var det det bedste han kunne spørge om? Det lyder nærmest som en rigtig dårlig joke hehe

 • Kent Ellegaard 30. marts 2010 at 03:13

  Hej Martin

  Surt at du fik sat dig sammen med sådan en tosse. du måtte gerne have sat dig ved vores bord. Jeg kiggede faktisk om du havde tid til en sluder men du havde altid en masse omkring dig. derfor er det specielt surt at når du sætter dig ned ved sådan en type som ikke griber chancen.
  Nå men håber at jeg får chancen til næste Aminotastic.

  Mvh
  Kent Ellegaard

  Ps. Keep up the good Work!

 • Jacob Ipsen 30. marts 2010 at 03:16

  Hej Martin
  Fantastisk dag og aften, kunne desværer ikke blive så længe havde en møde inde i byen. nåede kun lige at høre dig og deMib han lyder da ellers som en gut med det helt rigtige “drive” … men hva fjolser er der nok af.
  syntes det siger alt om dig og din person at du tager fra US til dk ja enda helt til køge for at snakke med andre iværksætterer !
  ok kan kun sige efter at ha hørt dit indlæg. at du har fat i det helt rigtige.

  jeg faldt dog over en af kommentarende bagefter, som jeg syntes var sjov(tragisk) en der spurgte hvad du fik ud at give.
  PAS.. det er jo så helt klart at hun ikke har forstået hvad det går ud på. 🙂

 • Janno Damgaard Lassen 31. marts 2010 at 04:34

  Det er tydeligvis ikke alle der har fattet værdien i at opbygge og pleje et netværk der kan hjælpe en når man kører lidt fast…

 • Jack 1. april 2010 at 19:25

  LOL sikke en spasser ha ha

 • Janus Guttmann-Fich 4. april 2010 at 13:44

  Wauw mand!

  Nogle mennesker burde få ordineret en positiv attitude og et kæmpe smil på læben bare for en enkelt dag så de kunne få lov til at mærke kontrasten når de så går tilbage til deres surmuleri haha 😀

  Tusind tak for de super fede videoer og rigtig god påske!

 • CD 19. juni 2011 at 23:24

  Haha, kunne ikke være mere enig – søg efter mulighederne i ALLE situationer! I alle situationer er der ting vi kan lære og specielt fra andre mennesker. Jeg tror at alle møder med andre mennesker har en mening og at det er værd at lede efter dem. Fed video – og god morale! Det kan vi alle lære af.

 • DitteChristina 19. juni 2011 at 23:28

  Sjovt som nogle gemmer sig bag arrogance og kritisme – en sikker forsvars mekanisme der jo bare bunder i usikkerhed og et lidt for negativt livssyn. Og ja, i alle situationer kan vi bestemt lære og hvor er dette bare et godt eksempel på hvordan vi nogle gange kan mise en super fed chance for at få “free tips”. Åbenhed over for andre og ikke mindst overfor de mange muligheder enhver situation byder på kan føre os langt. Fedt indlæg!

 • Skriv en kommentar