1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (28 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...

Folk der læste denne, læste også

 • Henrik Blunck 29. marts 2010 at 09:45

  Super-fed pointe: vær dig selv.

  Der er ingen tvivl om at dette er guld værd for dem som lytter.

  Jeg kan ej heller sige mig fri for måske at være lidt for midtsøgende engang imellem, og dette var absolut et pletskud. Vi kan ikke gøre alle glade, men ved at være os selv kan vi sikre, at dem som kan lide os passer til den person vi er. Det vil stensikkert øge ens brand.

  Tak for dit indlæg. Håber vejret bliver bedre i Florida. 🙂

 • Lars Enggaard 29. marts 2010 at 10:00

  Jeg må altså tage hatten af for dig Martin Thorborg! Du har skabt et brand hvor du kan slippe af med at sige ligegyldigheder nonstop i over 7 minutter uden at nogen bemærker det. Og undskyld hvis jeg fornærmer dig men det du siger i denne video er jo så helt eksorbitant banalt.

  Det minder mig om en slankebog jeg fik foræret engang hvor det bærende element var at man skulle spise færre kallorier end man forbrugte. Altså den var svær at regne ud ikke? Undskyld nok engang det er ikke for at fornærme dig og jeg er virkelig imponeret over at du kan slippe afsted med det.

  Du må jo også have et ekstremt hoved på dig. I går fortalte du i din video at du havde talt med og hjulpet 50-60 mennesker på en dag på jeres messe. Det er imponerende at du kan give hjælp til så mange mennesker individuelt på en dag hvor du også skal tale.

  Respekt for dig og det er ærligt ment 🙂

 • Henrik 29. marts 2010 at 10:04

  Hej Martin

  Tror du har helt ret i at mange går ned på altid at efterligne, hvis det var muligt at kopier 100% ville vi alle have 120 arbejdere… Det er det bare ikke og heldigvis for det! Hvis vi skulle prøve at leve andres liv, ville vi helt sikkert gå død i det ikke kunne beholde glæden ved at være iværksætter..

  Mange tak for nogle gode videoer, bliver sq tit lidt klogere. Mange af de ting du snakker om, ved de fleste sikker nok inderst inde, men fedt lige at få et los i røven 🙂

  Ps. Du skriver at vi skal huske aminotastic under din video.. det er vist for sent 🙂

  Mvh
  Henrik

 • Christian S 29. marts 2010 at 10:04

  Thumbs up ! Inspirerende og spot-on som altid !

  tak

  Glæder mig til at du får skrevet din bog “kærligt los i røven” (eller hvad den kommer til at hedde) færdig 🙂

  go påske(skæg) !

 • Henrik Blunck 29. marts 2010 at 10:06

  Lars > Det mest banale er også ofte det mest geniale… 🙂

  Hvis du kigger på mange marketing-bøger vil du nok også erkende at 150 sider ofte kan koges ned til 5 geniale sider frem for dansen omkring den varme grød. Jeg foretrækker et klart budskab med en hyggelig kredsen om det sociale, og hvis det så også er banalt, so be it!

  Tommelfingeren opad for Thorborgs Talkshow – hvis jeg skulle have glemt at nævne det. 🙂

 • Thorborg 29. marts 2010 at 10:09

  @Henrik, takker og ja, AminoTastic er afholdt og kommentaren er væk 🙂

  @Lars, først tak for din ros, den er jeg glad for.
  Hvis du vidste hvor mange mennesker der leder efter formler for succes, så tror jeg du ville blive overrasket. Jeg er ked af at sige det, men du er helt ude af trit med virkeligheden.
  Jeg er 100% sikker på at min video kan hjælpe mange iværksættere med at tro mere på dem selv og bruge mere tid på selvindsigt, end på at kopiere andre og det vil de have meget mere succes med.
  Men tillykke med at du forstår det, det betyder bare ikke at andre gør det 🙂
  Men tak for kommentaren.

  @Christian, tjaaa, hvem ved, måske en dag 🙂

  Dbh Martin

 • Henrik 29. marts 2010 at 10:12

  Lars: Forstår godt hvad du mener, helt sikkert nogle at de ting Martin laver videoer om er banalt… Men bestemt ikke ligegyldigheder, tror mange få det manglende los i røven til at komme videre.

 • Rosenstand 29. marts 2010 at 10:50

  Ja – gu er det banalt! Men det er ikke mere banalt end at minde folk om, at de skal besvare deres telefon i åbningstiden, besvare mails etc. Og det er der uhyggeligt mange, der ikke gør! Så det er nok nødvendigt at få det sagt – igen og igen.

  Og vejret? Jamen det herlige Floridavejr er så skæppeskønt 🙂 For en time siden væltede det ned med vand, det tordnede og vi havde tornado watch. Nu skinner solen fra en næsten skyfri himmel, og der er 26 grader i skyggen her i Coral Springs.

  Vejrudsigten for resten af ugen er god, Martin – 25-29 grader og sol. Så nyd du bare, at du er hjemme igen!

 • Thomas De Oliveira 29. marts 2010 at 11:19

  Hej Martin
  Du har fuldstændig ret, der er ikke så meget andet at sige.

 • Trine Lønfeldt 29. marts 2010 at 11:33

  Tak for sidst – dejligt inspirerende arrangement.
  Altid dejligt at lytte til dine oplæg samt dine korte overvejelser om menneskelivet og iværksætterlivet her på tv 😉 Og helt enig – jo mere “de” finder hinanden og forenes – des mere troværdigt.
  Og tak fordi du lyttede til mig og min proces – den passer jo lige i skabet til denne overskrift…
  Kh Trine, semiøkolog 😉

 • Alexander Hold 29. marts 2010 at 11:49

  Det var sku det klogeste jeg har hørt fra Thorborg i lang tid. Ikke at jeg ikke nyder og lytte til dine podcasts, og ikke at mange af dine seneste podcasts, ikke har været spændende og lærerige, men dette var “vise ord, fra hr. Thorborg.”

  Du er blevet postet på http://www.twitter.com/alexanderhold

 • Bent Andersen 29. marts 2010 at 11:50

  Jeg synes sgu det er noget det klogeste du har sagt (og du har sagt nogle kloge ting) og det burde måske være noget af det første man fortæller til nye iværksættere inden man kommer med en masse gode råd.

 • solbriller 29. marts 2010 at 11:56

  Lars: Ofte er de mest banale ting, dem som aller flest mennesker fejler ved… Så at sige noget banalt i din verden, betyder ik at mange andre ik kan bruge det.
  Du gør jo lige præcist det, som der bliver omtalt i videoen… Du kopier, og vil have at vi alle er ens, ser end på tingene, og kan de samme ting…

  Martin: Har du set YES MAN med Jim Carry? Ellers er den helt sikkert værd at se ;D
  Men du har ret, og det det hele gælder om i livet, er jo at finde sig selv, og være sig selv… Ik finde en andens ID, og forsøge at leve en andens liv, med en andens opførsel og egenskaber… Men det at turde være sig selv, og gøre tingene på sin måde, er jo også den stil, som giver absolut flest tæsk!

 • John 29. marts 2010 at 11:56

  Godt set Thorborg. Ingen tvivl om, at en succesformel består af mange elementer og disse kan være forskellige fra person til person. Men eet element må helt klart være, at man skal være sig selv og tro mod sig selv. Førnævnte glæder i erhvervslivet og i privatlivet. Men det betyder ikke, at man ikke kan udvide sin horisont og dermed udvikle sin personlighed….

 • Jan Jensen 29. marts 2010 at 12:26

  Ingen tvivl om at det er det unikke i os selv vi skal finde frem og bruge til at forme vores virsomhed og personlige profil. Vi kender jo alle til begrebet “Dublicate Content” og det duer bestemt ikke. På den korte og hurtige bane måske, men bestemt ikke på den lange indbringende bane, her er det kun det unikke og personlige der fungere og måske endda overlever… og dette finder man kun i/hos sig selv og ikke hos andre. Så tak Thorborg for den lille reminder… 😉

 • Thorborg 29. marts 2010 at 13:16

  @Rosenstand, ja vejret ser ud til at blive bedre de næste par dage, dejligt 🙂

  @Thomas, tak for ros!

  @Trine, det var hyggeligt at høre om din nye “strategi” den holder 🙂

  @Alexander, takker 🙂

  @Bent, ja og ledere og alle andre mennesker for den sags skyld 🙂

  @Solbriller, ja den har jeg set og et godt fif hvis man er lidt hæmmet 🙂

  @John, nemlig, personlig udvikling stopper aldrig!

  @Jan, Tak for det 🙂

  Dbh Martin

 • Vissing 29. marts 2010 at 14:14

  Hej Martin,

  Og tak for et ordentlig læs pocast – Hvor man kan få både inspiration og virkelig lære noget.
  I frygt for at berøre et allerede debateret emne, og at det slet ikke hører hjemme her…

  Det store problem, der kommer ikke flere podcast ned på min ipod når jeg synkroniserer. Er du helt stoppet med at lave alm. lyd podcast? Og kræver det mere tid end at lave videopodcast? For selve billedet til nogle af dem er jo ikke det helt vilde!!!

  Jeg ved godt, du sikkert er på vej op i det røde felt nu…. men jeg tror rent faktisk godt at du kan få folk til at betale for kvalitetspodcast – med kvalitet mener jeg også tilgængeligheden og ikke det video pjat 😉

  Synes især at dine interviews er helt kanon.
  Forslag til nye ofre kunne være: Morten Wagner, Marin Lindstrøm, en af dem bag trendsales. Men må sie at alle dem jeg har hørt indtil nu har været super.

  De bedste hilsner
  Kasper

 • Thorborg 29. marts 2010 at 14:27

  Der skal nu mere til at få mig op i røde felter 🙂
  Jeg leget lidt på flere platforme og grunden til at jeg bruger video lige nu, er fordi jeg syntes det er sjovt og fordi det er lettere for mig.
  Jeg får en ide, råber lidt ind i min iPhone og 2 min. senere er det live.

  Der kommer dog flere podcasts, på torsdag laver jeg en med fremtidsforsker og iværksætter Anne Skare 🙂

  Dbh Martin

 • Bjarne Schou 30. marts 2010 at 05:36

  Hej Martin

  Lige en lille hilsen med tak for nogle super brugbare podcasts. Uanset hvad der måtte være af meninger herom så giver de mig stof til eftertanke og energi til at komme videre med mine projekter…. Keep up the good work ;O)

  De bedste hilsner Bjarne Schou

 • flemming 30. marts 2010 at 06:31

  hej martin
  tankevækkende indlæg. Jeg er enig med dig i, at man skal beholde sin personlighed på godt/ondt-uanset om der står 7 mio bananer i banken en dag..men jeg har dog også mødt personer, der var kommet højt på strå, og følte sig hævet over alle os andre, hvilket jeg ikke kan udstå.
  Men det er måske en effekt af at have opnået meget magt el. succes.
  Magt fordærver mennesket, måske gør succes det samme, i dont know..

 • Kristoffer Hjerrild 30. marts 2010 at 14:37

  Rigtig fedt indlæg Martin. Lyder som om det var en rigtig fed messe som jeg desværre ikke kunne deltage i 🙁

  Derudover synes jeg du har fuldstændig ret i man skal være den person man er og ikke prøve på så meget andet sjovt.

  Dog kan man tilføje at det kan give rigtig godt at tage det bedste fra enkelte personer og prøve at integrere det i ens eget liv så man hele tiden forbedre ens person med inspiration udefra.

  Fx kan det nævnes at Timothy Ferriss(kendt fra bogen 4 timers arbejdsuge) gav mig et andet syn på verden som jeg i dag selv bruger i en vis grad.

  Venlig hilsen

  Kristoffer Hjerrild

 • Jack 31. marts 2010 at 08:59

  @Lars ;o)

  Hvis du også vidste hvor mange der render rundt og snakker om lav puls for at forbrænde fedt m.m., så ville du også vide at mange faktisk ikke ‘fatter’ det simple budskab om at indtage mindre end du forbrænder, for at tabe dig ;o)

  Og husk på at “repetition is the mother of all skills”

 • Jimi H 31. marts 2010 at 18:41

  Kanon Martin !

  Det bedste jeg har set og hørt fra dig. Virker også som om det ligger dig meget på sinde, og det burde det selvfølgelig også… eller hvis det ikke gør er det også cool.. eller ?

  🙂

 • Skriv en kommentar