Martin Thorborg iværksætter og foredragsholder

Min ven Stig Severinsen er en habil fridykker.
Han her flere verdensmesterskaber bag sig og så har en også nogle syge rekorder 🙂
Han har bl.a. rekorden i at holde vejret længst tid med en mundfuld ren ilt, han holdt 20 minutter og 10 sekunder…

Da han besøge mig sidst, så lærte han mig på nogle timer at holde vejret i mere end 4 min. og næste gang han kommer på besøg, så skal vi dykke på 15 meter, så det bliver sjovt.

Han arrangerer til næste år en super fed tur, som jeg ville ønske jeg kunne tage med på!
At komme væk en uge sammen med gode mennesker og lære noget nyt, er virkelig noget iværksættere og andre perfomance artists kan bruge!

Jeg får ikke provision 🙂 Men vil gerne omtale den fede tur, da jeg selv kunne bruge den, men jeg er meget væk fra familien i forvejen, så det passer bare ikke ind.

Men læs hvad Stig skriver:

VIP CRUISEN i uge 4, 2011 er en unik mulighed for at dykke ned i dybet – og ned i sig selv. Der vil bliove arbejdet med en række fysiske og mentale øvelser – særligt åndedrætstræning, visualisering, afspænding og meditation.

Ved at udfordre kursisterne (i sidste ende skal de have viljen og lysten til at udfordre sig selv!) på livets vigtigste ressource – ILT – indlæres forskellige tilvænningsteknikker til reelt fysisk (fysiologisk) og mental stress. Når man handler meningsfyldt og målrettet under pressede situationer, bliver man bedre til at håndtere stress og hektiske situationer fremadrettet – man bliver intuitiv og problemløsende.

På kurset vil der være en rød tråd, som sikrer stabil progression og udvikling hos den enkelte deltager gennem ugen. Der skal nok hives skeletter frem fra de mest støvede afkroge men også åbnes for og sættes fokus på den indre glæde/ild, inderlige ønsker/drømme samt viljen til og meningen med at nå sine mål.

Denne VIP CRUISE er utvivlsomt meget anderledes i tilgang til selvledelse og selvudvikling. Det er IKKE just another coaching eller konsulent-ledelses-seminar. Det er alt muligt andet og mere til. Enestående naturoplevelser, nye rammer, et frisk pust og bølgesprøjt….og glæden ved at dele sine oplevelser med en række interessante og positive mennesker. Et kommende stærkt og hjælpsomt netværk – måske også på mere end blot “forretningssiden”!

Undervisere er Stig Åvall Severinsen – 4 dobbelt verdensmester/Guinness World Record Holder i fridykning (MSc biologi, PdD medicin) samt Henning Daverne – ekspert i indisk yoga og meditation samt asiatisk kampsport.

Læs mere på Stigs website – Klik her