1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (20 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...
 • Martin Leinstein 19. februar 2010 at 17:50

  Hej martin! dit indlæg virker ikke, der står : This Video is a duplicate of a previously uploaded video 😉

 • Matias Singers 19. februar 2010 at 18:31

  Det ser ud til at embed video ikke fungerer.
  Men her er et link til YouTube video som faktisk virker: http://www.youtube.com/watch?v=UUnf7kmLTy0

  Spændende video igen. Shoemaker 🙂

 • Lasse Kjær 19. februar 2010 at 18:53

  Super fedt interview. Virkelig inspirerende!

 • Thorborg 20. februar 2010 at 00:05

  Så er det rettet, sorry.

  Dbh Martin

 • Anders Holm 20. februar 2010 at 02:25

  Super fed video… kan virkelig mærke din begejstring… og ja det koster penge at tjene penge men for dig fx. giver det jo også dig redskaber til at tjene flere penge… (fx. ved inspiration til en Epusher 4.0)

 • Ása 20. februar 2010 at 05:20

  Det er næsten som historien om hvordan man fik europæere at spise kartofler 😉

  “For at give kartoflen en højere status og fjerne stemplet som ”fattigmandskost” bad Parmentier om audiens hos kong Ludvig d. XVI (1754 – 93). Parmentier fortalte om kartoflens gode næringsindhold og det lykkedes ham at overtale kongen til at dyrke kartofler udenfor slottet Versailles og servere dem ved de kongelige selskaber.

  Dronning Marie Antoinette (1755 – 93) var også til stede under audiensen og så de smukke blomster. Blomsterne satte hun i sit højtopsatte hår og dannede ny mode til banketterne.

  For at gøre de lokale bønder nysgerrige, blev kongens kartoffelmarker bevogtet af soldater. Det fik de omkringboende bønder til at fatte interesser for planterne, for hvad var så værdifuldt, at det måtte bevogtes med soldater? Soldaterne var instrueret i at fortælle om kartoflerne gode egenskaber, hvordan man dyrkede dem og om hvordan man kunne tilberede dem. Det gik som forventet og om aftenen når vagterne gik hjem, sneg bønderne sig ind på marken og stjal af kartoflerne. Nu blev der ”pludselig” serveret kartofler ved bøndernes aftensmåltid. Bønderne syntes om kartoflerne og lagde læggekartofler til side til året efter. De franske bønder blev således snydt, eller lokket til at spise kartofler, og kartoflernes status som fattigmandskost forsvandt.

 • Allan 20. februar 2010 at 05:56

  Elsker den energi du har i videoen!

 • solbriller 20. februar 2010 at 06:06

  Man kan virkelig mærke din begejstring ;D

  Hvordan var kurset så? Har du fået det set/gennemgået?

 • Frank 20. februar 2010 at 06:54

  Hej Martin

  Nu skal du ikke få gode ideer og gør dit talkshow til et betalingsshow;-)
  For jeg er begyndt at være ret afhængig af dine shows;-)

  Frank

 • Simon Merrild 20. februar 2010 at 09:21

  Hej Martin

  Det er helt fantastisk! Jeg ser en mand, der lever af at sælge, som er helt oppe og køre over et godt salg, som en anden har præsteret. Det er sgu da entusiasme! Er det muligt at få et link til de videoer, eller få lidt info om, hvordan man kommer til at se dem?

  Mvh Simon

 • Claus 20. februar 2010 at 12:04

  Heh, fedt at høre. Ham video boss har rigtig ramt ned i nogle af de psykologiske aspekter i os. Det er smukt når det er gennemført sådan at man bare MÅ have det materiale og han påvirker vores hjerne på denne måde.
  Ja, det koster penge at tjene penge – det kan man ligeså godt få ind under huden så hurtigt som muligt.

  Og Martin, det er fedt med selv de helt små videoer du udsender – er altid skønt at se en ny video i RSS readeren fra dig og kan personligt altid bruge dine erfaringer og guldkorn.

 • Carsten 20. februar 2010 at 16:45

  Hej Martin

  Jeg fandt de første fire gratis videoer, og her nu set dem, selv de gratis videoer virker som rigtig høj kvalitet, den fjerde video er salgs videoen, den giver ikke nogen tips og triks som de tre andre, men HOLD KÆFT hvor ser det spændende ud det kursus du har købt!

  Jeg håber du vil fortælle om de, og evt. vise hvad du lære i de næste seks måneder!

  Godt kursus

  Vh.
  Carsten

  P.s.
  Hvis jeg må, vil jeg gerne poste links til de fire videoer, det er gratis videoer, som kan downloades, men jeg kender ikke link politikken her på siden.

 • John 21. februar 2010 at 05:45

  Hej Martin,

  Jeg har et område som jeg synes du skal tage op i et af dine talkshows. Jeg har i flere af dine talkshow hørt dig og andre fortælle om de udfordringer I har oplevet på krop og sjæl som iværksættere eller ledere. Stress og fysisk nedbrudte kroppe rammer naturligvis ikke kun førnævnte typer, men jeg tror alle er klar over, at disse grupper er særligt udsatte. Problemet er bare ofte, at iværksættere/ledere ikke selv er klar over det eller ikke vil indse/indrømme det. Jeg startede selv op som selvstændig, da jeg var 24 år (i 1998). På det tidspunkt var jeg i rigtig god form og min. 4 gange ugentligt styrketrænede jeg, hvilket jeg havde gjort i en i del år tidligere. De først 3-4 år arbejdede jeg vel uden overdrivelse 70-80 timer ugentligt. Dagene bestod i, at arbejde i hverdagen fra kl. 7.30-ca. 20.00 og så en 12 timer i snit fordelt på lørdag og søndag. Jeg havde i løbet af de første 3 år én feriedag. Når man er i midten af 20´erne føler mange sig uovervindelige og jeg i særdeleshed. Jeg følte mig fysisk og psykisk som om intet kunne vælte mig. Men der kommer for ”alle” et tidspunkt, hvor kroppen siger stop, såfremt den presser alt for hårdt alt for længe. Efter 4-5år for fuld skrue endte jeg en dag på hjerteafdelingen i Skejby. Uregelmæssig puls og flere andre symptomer fik min lægen til, at tilkalde en ambulance. Jeg lå der et par dage og blev udskrevet uden lægerne kunne finde svaret på symptomerne. Halvandet år efter indlæggelse fandt man en forklaring på symptomerne, hvilket skyldes en diskus i nakken og deraf ekstrem svimmelhed, hvilket resulterede i, at sindet blev forvirret og deraf endnu mere stresset end det sikkert allerede var blevet igennem nogle rigtig hårde arbejdsår. Min erfaring siger mig, at rigtig mange iværksættere og ledere føler sig ”uovervindelse” og derfor kommer det oftest som et endnu større chok, når kroppen siger stop og illusionen derfor falder sammen. I dag ved, at motion og kost ikke altid er nok, men at sindet også skal plejes lidt efter behov, så vi ikke går totalt i selvsving nu da vores arbejdsliv fylder så meget som det gør.

  Hvor vil jeg hen med ovennævnte – jo, som jeg skrev så synes jeg at du skal tage det op i et af dine talkshows. Jeg ville ønske, at jeg allerede inden jeg startede vores virksomhed var bedre klædt på til de fysiske og psykiske udfordringer de fleste ledere/iværksættere ville skulle igennem. Jeg kender få der ikke på et tidspunkt har ramt muren og mange af disse har set de fysiske og psykiske udfordringer som et tabu, da de havde et selvbillede som uovervindelig, hvilket skulle opretholdes overfor omverdenen. Jeg er ret sikker på, at mange med en iværksætter i maven bruger amino og lytter til dine podcasts. Men jeg er også ret sikker på, at få er klædt godt nok på i relation til føromtalte udfordringer, når de først er gået i gang med deres forretning. Derfor synes jeg, at der skal mere fokus på området, så flere iværksættere og ledere kan få et bedre arbejdsliv, via rådgivning omkring motion, kost og værktøjer til håndtering af sindet (meditation m.v.).

  Jeg håber for de der lytter med, at det er noget du/I vil kigge nærmere på.

  Fortsat god weekend.

  v.h.
  John

 • Ása 21. februar 2010 at 06:40

  Send os de links 😉

 • Simon Willer 21. februar 2010 at 07:17

  Det er sjældent at jeg jeg oplevet så meget buzz omkring et kursus. Næsten alle de store Amerikanere sendte jo noget ud om det.

  Prisen afholdte mig fra at købe og min danske skepsis;) Men ingen tvivl om, at jeg også sad og overvejede det…

  Jeg nåede heldigvis at downloade de fire gratis videoer…

 • Carsten 21. februar 2010 at 13:01

  Hvis det er ok med Martin, så vil jeg gerne indsætte links til de fire gratis videoer. 🙂

 • Thorborg 21. februar 2010 at 20:31

  @Åsa, tak for en god historie 🙂

  @Solbriller, jeg har ikke set dem endnu, men jeg glæder mig 🙂

  @John, jeg nævner det faktisk i flere podcasts, men du har ret, jeg må hellere lave noget mere en dag!

  og tak til alle for ros m.m. det er super rart!

  Dbh Martin

 • Mathias Fisker 22. februar 2010 at 04:32

  @Carsten: Download af de 4 videoer virker desværre ikke for mig? Er der en lille fejl?

 • Carsten 22. februar 2010 at 05:12

  Nej der er ikke fejl i de links, men jeg kan godt se at de ikke virker længere, det var dem jeg brugte lørdag, det var de links der var aktive på thevideoboss egen hjemmeside, men det kan jo være med vilje at de er blevet taget ned/ lukket i øjeblikket.

  Jeg har downloaded videoerne, men det hjælper jo ikke andre interesserede.

  Jeg fandt de forskellige links ved forskellige søgninger på google, den første video kunne jeg downloade, fra en cachet version (google) af en side der havde været aktiv på thevideoboss, så det var nogle links der har været offentliggjort på den officielle side.
  Men det ser ikke ud til at de virker længere.

  Det kan jo være de blive lagt online igen senere.

 • Carsten 22. februar 2010 at 05:16

  Video 4 kan stadig ses her:
  http://www.thevideoboss.com/super-secret-back-door

  Det er en salgsvideo, den er godt lavet, men den har ikke de brugbare informationer som de andre videoer havde.

  Jeg ved ikke hvornår linket lukker. 🙂

  Vh.
  Carsten

 • Flemming 22. februar 2010 at 10:39

  Man kan give sin mail her http://www.thevideoboss.com/sold-out så vender han tilbage “når han har flere videoer” de er udsolgt !!!???

 • Thomas Pedersen 24. februar 2010 at 18:05

  Det ser ud til at det er åbent igen på det link du postede Flemming.

  Men havde jeg pengene ville jeg helt sikkert også købe det,s elvom jeg stadig arbejder for andre.
  Jeg har fulgt Andy Jenkins med Stompernet de sidste 1½ år, og har kun fået værdi fra dem.

  De første par gratis videoer jeg så med ham var timelange, men gjorde også at vi forøgede salget med ca. 40% om måneden, og det var bare 2 af punkterne om social media, hvor den ene ting var at have en blog og på den poste en masse brugbare ting som man kunne bruge produkterne til og videoer som viste hvordan man brugte dem.

  Der er en del derude hvor det bare handler om salget og ikke kunden, men jeg tror nu at Andy Jenkins også får noget af en tilfredsstillelse ved at have hjulpet folk med at lave og bruge det han selv elsker til at tjene flere penge i deres egen forretning.

 • Flemming 25. februar 2010 at 04:15

  øv, og nu lukket igen

  Jeg har aldrig hørt at man kan have udsolgt af videofiler 😉 det er langt ude!!

  Jeg kikker lige på stompernet hvad det er for noget

 • Flemming 25. februar 2010 at 04:26

  Thomas har du et link til de videoer fra stumpernet. jeg har ikke været så heldig at finde dem

 • Thomas Pedersen 25. februar 2010 at 17:50

  Hej Flemming,
  Jeg tror nu heller ikke det har med videofilerne at gøre, men dels at der også er support med i kurset, så det det bliver nødt til at være begrænset for at hjælpen ikke går hen og bliver dårlig.
  Og dels for at skabe et større need, hvis man kan sige det sådan. Mennesker har det med at ville have ting, de ikke kan få, endnu mere.

  Jeg har desværre ikke link til de gamle Stompernet Videoer(fandt ud af at det var deres Going Natural 2.0 videoer).
  Jeg har dog fundet nogle af deres videoer fra Going Natural 3.0
  http://www.stomperblog.com/marketing/stompernet-going-natural-30/

  Jeg har dog købt adgang til et af deres seneste kurser(Stomping the search Engines 2) som du kan få for 1$.
  http://www.stomping2.com/

  Du skal dog være opmærksom på at du får et fysisk nyhedsbrev(som også er rigtig godt), men dette koster 40$ de efterfølgende måneder, så hvis du ikke vil have det efterfølgende skal du bare opsige det. du vil stadig have adgang til kurset.

 • Flemming 26. februar 2010 at 03:53

  super, det er rigtig gode videoer

  noget andet. Hvordan får i billede på jeres kommentarer

 • Thomas Pedersen 26. februar 2010 at 17:44

  Hej Flemming,
  Du går ind på http://www.gravatar.com og opretter en profil som består i registrering af din email og opload af et billed.

  Når du så kommenterer på en blog som denne som har installeret det her plugin fra gravatar og bruger den emailadresse du registrerede dig med, vil dit billed blive vist.

 • Allan 10. april 2010 at 06:49

  Dette indlæg kan ikke afspilles fra iPhone. Jeg har ikke tjekket fra pc. Alle andre fungerer fint

 • Skriv en kommentar