1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (16 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...

Folk der læste denne, læste også

 • Frank 23. februar 2010 at 02:21

  Hej Martin

  Jeg er en af dem der har været lidt kritisk hvad der angår Twitter. Jeg vidste rent faktisk ikke hvad jeg lige skulle bruge det til, men efter jeg har haft det i et par måneder nu, er jeg begyndt at se fidusen i det.
  Jeg er e-købmand og lige så snart jeg har fået et eller andet helt vildt smart produkt eller køre tilbud. Ja så kan jeg smide et link op og sende det til dem der følger mig. Det er da skide smart.
  Mit problem var så bare at få folk til at følge mig. En god ide er nok, at finde de mennesker som kunne være interessante for mig og så følge dem som du siger. Tak for tippet.

  Frank

 • Torben Rudgaard 23. februar 2010 at 04:18

  Jeg læste lige i går at Farmville (facebook spillet fra Zynga) nu har flere aktive brugere end Twitter.

  Må sgu nok indrømme at jeg heller ikke kan se nødvendigheden af Twitter. Når jeg networker real estate så bruger jeg Facebook fordi der ka vi poste photos og dokumenter om nye investeringer, deltage i debatter, kommentere på hinandens indlæg og fotos, arrangere events og webinars osv. Kan ikke lige se det udækkede behov for at bruge Twitter?

 • Thorborg 23. februar 2010 at 09:52

  @Frank, ja det kræver lige at man bruger tid på det 🙂

  @Torben, hvor mange behov vidste du at du havde før du prøvede skidtet?
  Vidste du at du havde behov for at spille Farmville? Eller udvikle Jubii Chat, osv osv.

  Du har som næsten alle andre mennesker udfyldt alle de behov du ved at du har, men derfor kan der godt ligge ting der ude som du ikke ved er gode, men som kan gøre dit liv bedre.
  Torben, du er ved at bliver gammel 🙂

  Dbh Martin

 • Bent Andersen 23. februar 2010 at 14:58

  “hvis du allerede bruger twitter, så bare glem dette” ja, flot ! Nu SKAL jeg da først høre hvad du har at sige….

 • solbriller 24. februar 2010 at 06:11

  Kan godt lide, at du lige laver reklame for dig selv til sidst ;D
  Men ellers en god gennemgang!

 • Kenneth Dambo 26. februar 2010 at 10:24

  @Torben Rudgaard: Twitter kan, som Martin forklarer, bruges til markedsføring. Jeg er helt sikker på, at man har brug for markedsføring inden for real estate, så selvfølgelig har du et behov. Det er bare et spørgsmål om at finde de mennesker du ønsker, at følge og så arbejde for, at de følger dig tilbage ved at twitte om branche relevante emner. Rent faktisk er Twitter en god måde at komme i korrespondance med personer, som du umiddelbart ikke ville kunne komme i direkte kontakt med ellers, eftersom de kun lader en håndfuld personer kontakte dem via telefon, e-mail eller på facebook for den sags skyld, da man kan twitte til og om alle uden at man først skal accepteres som “ven”.

  Du har helt ret i, at det er begrænset hvad man kan udrette med 140 tegn pr. post, men Twitter er meget opbygget omkring deling af podcasts, blogindlæg, youtube videoer og andre meget mere omfattende informationskilder end bare Twitter teksten i sig selv. Om du så linker til “photos og dokumenter om nye investeringer, deltage i debatter, kommentere på hinandens indlæg og fotos, arrangere events og webinars osv.” eller hvad du vælger at bruge Twitter til er helt op til dig, men er du ikke på Twitter går du helt klart glip af en effektiv push markedsføring på nettet. Hvis du mener, at Facebook er helt perfekt til dit foretagende kan du jo bare twitte links til dit indhold der.

  @solbriller: Sådan er det, vi arbejder jo alle for at få flere followers, du kan også følge mig på http://twitter.com/kennethdambo

 • Skriv en kommentar