Planlæg din tid, bare en lille smule, så vil du blive overrasket over alt det du kan nå og finde på.

De bedste hilsner

Martin

 

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (7 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...
 • Cammilla Rysgaard 1. november 2012 at 03:19

  Tak for inspirationen… det var faktisk lige en god reminder.
  Kh Cammilla

  PS. Jeg syntes det er sejt med de 10 foredrag – og din ærlighed!

 • Mads Grønlund 1. november 2012 at 12:50

  Tusind tak for videoen og tippet 🙂 Havde savnet det hyppige friske pust og spark i bagdelen, som dine videoer har en fornuftig tendens til at give mig. Tak tak! 🙂

 • Jesper Norbøll 4. november 2012 at 03:40

  Tak for et super indlæg! :-).

  Det ramte direkte hovedet på sømmet i forhold til den situation jeg står i lige pt. rent personligt. Jeg syntes nemlig selv at jeg igennem det sidste halve års tid er blevet mindre og mindre effektiv hvad angår kreative udviklingsmæssige tanker til nye produkter, tiltag m.m.
  Det har faktisk været så stort et problem for mig, at jeg har søgt hjælp udefra – og konklusionen på dette var, det samme som du så dagen efter kommer med i dette indlæg – jeg mangler tid og det derfor begynder at bide sig selv i halen, så jeg rent mentalt set får mere og mere travlt – med at have travlt… Møg ineffektivt.

  /Jesper

 • Thorborg 6. november 2012 at 03:15

  Jeg er glad for i kan bruge det 🙂

  De bedste hilsner

  Martin

 • Skriv en kommentar