1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (14 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...

Folk der læste denne, læste også

 • Daniel Sandal 7. maj 2010 at 09:21

  Hej Martin
  Det KAN lade sig gøre at tage screenshot, du skal bare trykke power + home knappen nede samtidig, fuldstændig som på en iphone.

  Der er en guide her: http://www.simplehelp.net/2010/04/03/how-to-take-a-screenshot-of-your-ipad/

  Udover det, så er jeg enig i din anmeldelse.

  Ha’ en fantastisk weekend
  Daniel Sandal

 • Christian Jessen 7. maj 2010 at 09:26

  Jeg kunne forestille mig, at jeg ville bruge iPad’en primært som en informations-kilde – som du selv siger, ligge i sofaen, sengen eller på en cafe, følge med i Twitter, læse artikler og Ebøger, evt. skrive et par mails, hvis der er brug for det..

  Men som du også selv nævner, tror jeg den ligger for meget imellem at være en iPhone og en laptop.. Men nu må vi jo se hvad udviklingen bringer, med de næste par generationer af iPads / konkurrenternes versioner. Det går jo så sindsygt stærkt med udviklingen disse dage.

 • solbriller 7. maj 2010 at 19:35

  Du er meget på linie med alle andre anmeldelser, så der må jo være noget om det ;D

 • Lars Meyer 9. maj 2010 at 06:41

  Jeg har også selv haft fingrene i Ipad, og er meget imponeret. Men der er stadig som Thorborg også nævner, flere aspekter der gør at den ikke kan erstatte en bærbar, desværre.

  Men den er rigtig lækker, og jeg er meget imponeret over hvor mange tools, apps osv. der allerede er til Ipad, i forhold til hvor kort tid den har været på markedet. Så der er ingen tvivl om at 3. parts app får stor betydning for hvor lækker en gadget Ipad er…

 • Henrik Blunck 10. maj 2010 at 17:14

  Vi andre ser stadig frem til iPad’en kan bestilles fra deres danske side. 😉

  Men tak for din anmeldelse. Det er en meget fair vurdering, der – som andre også skriver – stemmer ganske godt overens med andres indtryk af den lille søde sag.

  Tak for gode indlæg. Gav 5*, naturligvis.

 • Anders 27. august 2010 at 09:25

  “Det KAN lade sig gøre at tage screenshot, du skal bare trykke power + home knappen nede samtidig, fuldstændig som på en iphone.”

  Nåhh….., Jamen det må jeg sige, det er jo helt rigtigt fuldstændig intuitivt og let at bruge. Det giver jo sig selv – ingen manual at læse….

  Ikke for at sige den er dårlig, men kunne bare ikke lade være.
  Helt ærlig, det er da ikke intuitivt…

 • Skriv en kommentar