1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (9 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...

Folk der læste denne, læste også

 • Simon 7. maj 2010 at 08:36

  Hej,

  Man kunne evt. blande lidt af Amino freelancer ind i det?

  Jeg tænker man kunne linke til nogen anerkendte, billige og gode virksomheder, som er nyttige. Så eksempel dem der vil starte en webshop, nemt kan se 3 virksomheder der er reele, og Amino står indefor. Så taber ny-startede iværksættere ikke en masse penge i starten.

  Blot en tanke..

 • Martin Leinstein 7. maj 2010 at 10:43

  Hej Martin!
  Jeg er ikke den store bruger af Amino, men ville alligevel høre dit indlæg, som jeg gør med alt det andet fra thorborg.tv – men det jeg hængte mig op i, var at altid den postiv glade person du kommer med til slut, og lige giver folk en venlig hyggelig hilsen om en helt fantatisk weekend, og man skal slappe lidt af osv osv.. Utrolig dejligt, det fik mig i godt humør – selv om jeg har haft den mest lorte dag i 2010 på mit arbejde – så fik du mig alligevel til at smile… Tak for det…

  Så Martin, kan du have en fantatisk weekend.

  Hilsen
  Martin

 • solbriller 7. maj 2010 at 19:43

  Hva med en slags mentor i hver kategori? En som frivilligt hjælper og besvare spørgsmål…
  F.eks John som IT nørd, hvor folk så kan henvende sig til ham, og hans firma bliver brandet på det. Han arbejder så de timer gratis for Amino, men får til gengæld en masse gratis branding retur, og forhåbentlig en masse kunder…
  Demib kunne være det samme i SEO (han har nok travlt, så Frank eller en af de andre er måske mere oplagt), Thorborg i personlig branding osv…

  Det er da win-win der vil noget for alle parter!!!

 • Frank Eskelund 8. maj 2010 at 02:01

  Hej Martin

  Måske der kunne være noget om “gratis” hjælp/rådgivning/tips og tricks. Jeg selv er helt nystartet og fik at vide fra omveje og helt tilfældigt, at jeg skulle melde mig ind i iværksætterhuset. Det kostede godt nok 500 kr,- men jeg ville så få et slags klippekort på 12 timer. De 12 timer kan jeg så bruge på rådgivning fra advokat, revisor og andre der vil kunne rådgive en omkring sit nystartet virksomhed.
  Da jeg meldte mig ind var jeg til et møde hvor jeg yderlige fik at vide, at hvis man kunne stable nogle andre iværksættere sammen i et netværk, ville man have muligheden for, at kunne få tildelt nogle penge til et kursus m.m
  Du kender til det hele så behøver vist ikke skrive mere om det.
  Angående en afslappet weekend, puha tror det ikke for er i fuld gang med, at renovere hus.

  God weekend til dig også.

  Frank

 • Emil Blücher 8. maj 2010 at 02:45

  Hvad med nogle lækre podcasts om emnerne (som ikke er lavet af amino, men af almindelige mennesker der laver podcasts af og til)

 • Emil Reinholdt 8. maj 2010 at 19:10

  Hej Martin Thorborg.
  Først og fremmest tak for din enorme indsats.

  Jeg synes der er en tendens til at flere og flere driver online virksomheder, hvilket jeg kun har positive ting at sige om.

  Hvad med at tildele software mm. en plads på Amino. Her tænker jeg på links til og debat af software, App’s, programmer mv. der kan blive et aktiv for iværksættere. Eksempelvis kunne være Jing som du selv roser, Skype, yahoo.smallbusines (tilbyder webshops mv. for en procentdel af ens indtjening), Paypal osv. alle virkelige værdifulde programmer, der har hjulpet mig meget. Jeg er sikker på at du kender mange flere end jeg.

  Jeg tror virkelig på at det ville blive et meget værdifuldt forum.
  Mvh.
  Emil

 • Tommy Krabbe 9. maj 2010 at 01:22

  Hej Martin,

  Det bliver spændende – som sædvanligt 🙂

  Jeg har gået og tænkt lidt på, om netværk på en eller anden måde kunne fylde mere på Amino. Måske kunne der i hvert enkelt univers blive gjort mere opmærksom på de Aminonetværk (og evt. andre netværk), som er inden for universet.

  Og super søndag til dig!

 • Henrik Blunck 10. maj 2010 at 16:50

  Emils forslag om gæstepodcastere er genial. Det synes jeg nok kunne være genialt.

  Altid glædeligt at Amino ikke står stille. Produktudvikling er altid løsningen og vejen frem, og det er glædeligt at se der ikke er den sædvanlige forandring-skræmmer-mig type indlæg. Folk er omstillingsPARATE, og det er en god kvalitet.

  Super indlæg, og tak for de gode ønsker. Weekenden gik godt, omend vejret ikke endnu helt er med os. 😉

 • Thorborg 10. maj 2010 at 21:41

  Jeg ligger lidt vandret, men jeg holdre øje med alle jeres gode ideer.
  Tak!!!!

  Dbh Martin

 • Skriv en kommentar